Νέα Υόρκη Babymoon οδηγός διακοπών

Σχεδιάστε τις διακοπές πριν το μωρό σας στη Νέα Υόρκη με αυτούς τους χρήσιμους πόρους

Σχεδιάζετε μια ξεχωριστή απόδραση το Σαββατοκύριακο (ή εβδομάδας) πριν η οικογένειά σας μεγαλώσει; Η Νέα Υόρκη είναι ένας εξαιρετικός προορισμός για νεογέννητα που αναζητούν μια αστική απόδραση. Από τα φανταστικά εστιατόρια και τα ψώνια μέχρι τις εκδηλώσεις και τα αξιοθέατα, υπάρχουν τόνοι εξαιρετικών τρόπων να περάσετε το babymoon της Νέας Υόρκης.

Πράγματα που πρέπει να κάνετε στο New York City Babymoon σας

Προγεννητικό μασάζ : Ενώ πολλά ιαματικά λουτρά της Νέας Υόρκης μπορούν να ικανοποιήσουν τις θεραπείες τους για να καλύψουν τις ανάγκες των μαμάδων, αυτά τα ιαματικά λουτρά της Νέας Υόρκης ειδικεύονται στην παροχή στις έγκυες γυναίκες της προσοχής που τους αξίζει και μιας ποικιλίας θεραπειών ειδικά προσαρμοσμένων ανάγκες.

Ρομαντικές τοποθεσίες στη Νέα Υόρκη : Μην ξεχνάτε ότι το σημείο αυτού του ταξιδιού είναι να θυμηθείτε τον ρομαντισμό - αυτά τα ρομαντικά σημεία γύρω από το Μανχάταν είναι εξαιρετικά μέρη για να επισκεφτείτε πριν μεγαλώσει η οικογένειά σας.

Δείτε μια επίδειξη του Broadway : Μπορεί να είναι λίγο μετά τη γέννηση του μωρού προτού να έχετε μια νύχτα για να μεταβείτε στο θέατρο, οπότε σκεφτείτε να ακολουθήσετε μια παράσταση στο Μπρόντγουεϊ όταν επισκέπτεστε τη Νέα Υόρκη.

Πηγαίνετε σε μια κρουαζιέρα στα αξιοθέατα : Αργά στην εγκυμοσύνη σας, η ιδέα να περπατήσετε γύρω από τη Νέα Υόρκη όλη την ημέρα μπορεί να μην είναι ελκυστική, γι 'αυτό ελέγξτε μία από αυτές τις κρουαζιέρες στα αξιοθέατα και απολαύστε λίγο χρόνο στα πόδια σας ενώ βιώσετε τη Νέα Υόρκη από το λιμάνι.

Πάρτε μια ξενάγηση με το λεωφορείο της Νέας Υόρκης : Ένας άλλος καλός τρόπος για να δείτε την πόλη χωρίς να τραβήξετε τον εαυτό σας είναι σε μία από τις εξαιρετικές περιηγήσεις λεωφορείων της Νέας Υόρκης, είτε δοκιμάζετε μια περιοδεία Hop-On, Hop-Off ή μια περιοδεία Bus & The City Locations Bus Bus.

Αγορές κατά τη διάρκεια του μωρού σας στη Νέα Υόρκη

Βγείτε έξω και αγοράστε κάποια ρούχα σε μεγάλα καταστήματα μωρών στη Νέα Υόρκη . Ψάχνετε για μερικά χαριτωμένα αναμνηστικά για να φέρετε σπίτι για το μωρό σας;

Ή ίσως θέλετε να δοκιμάσετε μερικά από τα καροτσάκια που σκέφτεστε να αγοράσετε, αλλά κανείς στη γενέτειρά σας δεν τα φέρνει; Σχεδόν κάθε μεγάλη μάρκα καροτσιού και άλλα εξαρτήματα που σχετίζονται με το μωρό που μπορείτε να φανταστείτε είναι διαθέσιμα στη Νέα Υόρκη και ορισμένα καταστήματα διαθέτουν ακόμη και μοναδικά είδη μωρών που δεν μπορείτε να βρείτε πουθενά αλλού.

Ελέγξτε τα καταστήματα μητρότητας : Είτε ψάχνετε για ρούχα μητρότητας σχεδιαστή ή απλά μια καλή επιλογή ρούχων μητρότητας, αυτά τα καταστήματα προσφέρουν υπέροχα αντικείμενα για τις έγκυες γυναίκες.

Φάτε μια νόστιμη σοκολάτα : Πολλές έγκυες γυναίκες τρέφουν σοκολάτα (ή τουλάχιστον αισθάνονται ότι έχουν μια καλή δικαιολογία για να απολαύσουν από καιρό σε καιρό), οπότε σκεφτείτε να δείτε μερικά από τα καλύτερα καταστήματα σοκολάτας της Νέας Υόρκης για να πάρετε την επιδιόρθωσή σας.

Εστιατόρια και εστιατόρια για το μωρό σας στη Νέα Υόρκη

Ρομαντικά εστιατόρια στη Νέα Υόρκη : Απολαύστε το νόστιμο φαγητό και τη ρομαντική ατμόσφαιρα σε αυτά τα εστιατόρια κατά τη διάρκεια του babymoon της Νέας Υόρκης.