Πληροφορίες Ολυμπιακών Αγώνων

Οι σημερινοί ιδιοκτήτες της Olympic Air, Marfin Investment Group, φαίνονται αποφασισμένοι να προχωρήσουν στην επιχείρηση και υπερασπίζονται σθεναρά την επικράτειά τους έναντι της βραβευμένης Aegean Airlines. Αλλά τα σχέδια για τη συγχώνευση των δύο αεροπορικών εταιρειών μπορεί να αλλάξουν τα πάντα για την πτήση στην Ελλάδα - εάν μπορούν να λάβουν την άδεια της ΕΕ να το πράξουν. Λόγω αυτής της υγρής κατάστασης, αναμένεται ότι οι πολιτικές και οι διαδρομές θα αλλάξουν ενδεχομένως στα τέλη του 2013 και το 2014.

Πλεονεκτήματα

Μειονεκτήματα

Περιγραφή

Οδηγός αναθεώρησης - Πληροφορίες Ολυμπιακής Αεροπορίας

Η Olympic Air θα σας εξοικειώσει γρήγορα αν ξοδεύετε οποιαδήποτε στιγμή στην Ελλάδα.

Η στενή έλλειψη συγχώνευσης με την Aegean Airlines, η ναυαρχίδα της ελληνικής αεροπορικής εταιρείας Olympic Air, προσθέτει συνεργάτες και ανταγωνίζονται επικεφαλής με το Αιγαίο σε ορισμένες διαδρομές. Η εξυπηρέτηση πελατών βελτιώθηκε και ο Ολυμπιακός έχει εντείνει γενικά το παιχνίδι του τα τελευταία χρόνια άμεσου ανταγωνισμού από το Αιγαίο.

Δεδομένου ότι ο επίσημος δικτυακός τόπος της Ολυμπιακής Αεροπορίας συχνά εμφανίζει την ελληνική έκδοση στα αποτελέσματα αναζήτησης ή μπορεί να είναι λίγο συγκεχυμένος, έχω ξεσπάσει τις κύριες σελίδες εδώ για την ευκολία σας.

Ολυμπιακοί σύνδεσμοι ιστοσελίδας Αγγλικής γλώσσας

Σε πολλές αναζητήσεις εμφανίζεται μόνο η ελληνική έκδοση της Olympic Air - εδώ είναι μερικές από τις βασικές συνδέσεις με την κατάσταση των πτήσεων, τις κρατήσεις και άλλα βασικά στοιχεία της αεροπορικής εταιρείας.

  1. Αρχική σελίδα της Ολυμπιακής Αεροπορικής Εταιρείας
  2. Online Κρατήσεις Ολυμπιακών Αερογραμμών
  3. Κατάσταση πτήσης της Ολυμπιακής Αεροπορίας
  4. Διακοπή Πτήσης, Απεργία και Πληροφορίες Ακύρωσης

Πώς να μάθετε αν οι ολυμπιακές μύγες θέλουν να πάνε

Αυτό δεν είναι ιδιαίτερα εμφανές στον νέο ιστότοπο, οπότε η βοήθεια είναι εδώ. Μεταβείτε στη σύνδεση Προορισμοί και δείτε εάν η τοποθεσία σας παρατίθεται στις παραγράφους της συγκεκριμένης σελίδας και για να δείτε μια γενική ιδέα για τους διαθέσιμους προορισμούς. Στη συνέχεια, μεταβείτε στο σύνδεσμο Χρονοδιαγράμματος παραπάνω και εισάγετε στο αεροδρόμιο αναχώρησης και άφιξης επιλέγοντάς τα από τις αναπτυσσόμενες λίστες. Μπορεί να μην "κολλήσουν" στα πλαίσια αναζήτησης, αν τα πληκτρολογήσετε, ακόμα και αν εμφανίζονται εκεί. Επομένως, φροντίστε να τις επιλέξετε από τις αναπτυσσόμενες λίστες. Εάν ο προορισμός σας είναι γνωστός, μπορείτε επίσης να μεταβείτε απευθείας στη σελίδα Προγρ. Και να επιλέξετε τον προορισμό σας.

Η Olympic Air εισήγαγε επίσης μια φιλελεύθερη πολιτική αλλαγής εισιτηρίων. όλα τα εισιτήρια, ακόμη και αυτά πώλησης, μπορούν να αλλάξουν, αν και ενδέχεται να υπάρξουν σχετικές αμοιβές.

Για κρατήσεις, οι επιβάτες μπορούν να κάνουν online κράτηση ή να καλέσουν.

Μπορεί να δείτε μια αναφορά στις πτήσεις "PSO" - αυτές είναι χαμηλές ή μη κερδοσκοπικές διαδρομές "Υποχρεώσεων Δημόσιας Υπηρεσίας", τις οποίες η Olympic πιθανότατα θα συνεχίσει να εξυπηρετεί μέσω της Aegean Airlines θέτοντας έναν αγώνα για μερικούς από αυτούς. Στο παρελθόν, αυτές οι πτήσεις ήταν μεταξύ των πιο συχνά ακυρωμένων ή συνδυασμένων, αλλά τουλάχιστον στο εγγύς μέλλον, ενώ το Αιγαίο και οι Ολυμπιακοί ανταγωνίζονται έντονα, αυτές οι πτήσεις με πτήσεις προς τα μικρότερα νησιά πρέπει να εξυπηρετούνται καλύτερα.

Εκπτώσεις Olympic Air

Μπορείτε να εγγραφείτε για τις ειδοποιήσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου "Weekend Air", οι οποίες μπορούν να σας δώσουν έμπνευση για ταξίδια τελευταίας στιγμής. Προσφέρουν συνήθως 4-5 ελληνικές προορισμούς και τουλάχιστον μία ξένη πτήση, στην Κύπρο, την Αίγυπτο ή σε άλλες τοποθεσίες. Αυτές οι μειωμένες πτήσεις μπορούν να κρατηθούν από Παρασκευή έως Κυριακή και είναι χρήσιμες για πτήσεις που ξεκινούν την επόμενη Τρίτη.

Αυτές οι εκπτώσεις ενδέχεται να μην είναι πάντοτε διαθέσιμες και η Olympic Air μπορεί να αλλάζει το πρόγραμμά της καθώς περνάει ο καιρός.

Ολυμπιακά δρομολόγια αεροπορικών πτήσεων

Χαμηλό Ημερολόγιο Πληρωμών - ένας άλλος τρόπος να βρεθούν τα φτηνά καθίσματα.