Παίξτε σαν πειρατής στην παιδική χαρά Diana Memorial

Η παιδική χαρά Diana Memorial στους κήπους του Kensington βρίσκεται δίπλα στο παλάτι Kensington, το πρώην σπίτι της Diana Princess of Wales. Είναι μια υπέροχη παιδική χαρά για παιδιά μέχρι 12 ετών. Υπάρχει φορτία για τα παιδιά να κάνουν στο Diana Memorial Playground συμπεριλαμβανομένου του παιχνιδιού στο τεράστιο ξύλινο πειρατικό πλοίο.

Το σχέδιο Diana Memorial Playground έχει εμπνευστεί από τις ιστορίες του Peter Pan από τον JM

Μπάρι.

Σχετικά με την παιδική χαρά Diana Memorial

Η πριγκίπισσα Ντιάνα αγαπούσε τα παιδιά και αυτή η παιδική χαρά χρησιμεύει ως μυστήριο κληρονομιά για τις μελλοντικές γενιές. Η παιδική χαρά Diana Memorial άνοιξε στις 30 Ιουνίου 2000 και είναι ένα καθαρό, ασφαλές, διασκεδαστικό μέρος για παιδιά κάτω των 12 ετών να παίζουν ελεύθερα. Οι ασυνόδευτοι ενήλικες δεν επιτρέπονται και η πύλη είναι κλειδωμένη για την ασφάλεια του καθενός, όπως και στα πεδία της Coram .

Το κεντρικό σημείο αυτής της μεγάλης κεντρικής παιδικής χαράς του Λονδίνου είναι το τεράστιο ξύλινο πειρατικό πλοίο το οποίο τα παιδιά μπορούν να ανεβαίνουν παντού. Υπάρχει άμμος γύρω από το πλοίο, τόσο μεγάλα παιδιά θέλουν να «πηδούν το πλοίο» και τα μικρότερα παιδιά τους αρέσει να «οδηγούν».

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι είναι εξαιρετικά δημοφιλές στις οικογένειες (τόσο οι Λονδρέζοι όσο και οι επισκέπτες). Πάνω από 1 εκατομμύριο παιδιά απολαμβάνουν αυτή την ελεύθερη παιδική χαρά κάθε χρόνο, οπότε αναμένεται να είναι απασχολημένος σε ηλιόλουστες μέρες.

Κοντά στην είσοδο υπάρχει υπαίθριο καφέ / κιόσκι με εξωτερικό καθιστικό. Πωλεί φρέσκες σαλάτες, σάντουιτς και απλά ζεστά γεύματα, όπως πατάτες σακάκι και πίτσα.

Διατίθενται επίσης ζεστά και κρύα ποτά.

Κοντά στο καφέ βρίσκεται το κτίριο τουαλέτας με πολλές τουαλέτες και πλύσιμο των χεριών, καθώς και εγκαταστάσεις για αλλαγή πάνας.

Εκτός από το πειρατικό πλοίο, τι πρέπει να κάνετε;

Υπάρχει ένα αισθητήριο μονοπάτι, teepees, μια σήραγγα παιχνιδιού, μια παραλία με άμμο γύρω από το πειρατικό πλοίο και διάφορα παιχνίδια και παίζουν γλυπτά κρυμμένα ανάμεσα στα φυτά και τους θάμνους.

Υπάρχουν διαφάνειες, μια μεγάλη αιώρηση, μια περιοχή αναρρίχησης πλαισίου, μια περιοχή μουσικής και ένας χώρος που λέει ιστορίες. Δεν παραβλέπεται, καθώς υπάρχουν πολλά δέντρα και φυτά γύρω από την παιδική χαρά.

Υπάρχουν χώροι για ενήλικες να κάθονται καθ 'όλη (αλλά συνήθως παίζουμε στο πλοίο με τα παιδιά!).

Συμβουλές ασφάλειας

Η παιδική χαρά Diana Memorial διαθέτει προσωπικό στο χώρο του ξενοδοχείου ανά πάσα στιγμή. (Μπορούν να βρεθούν στο κτίριο με τις τουαλέτες κοντά στην είσοδο.)

Δεδομένου ότι είναι απασχολημένος εδώ, είναι καλύτερο να ακολουθήσετε αυτή τη συμβουλή:

Ώρες λειτουργίας

Τελευταία καταχώρηση 15 λεπτά πριν από το χρόνο κλεισίματος.

Η παιδική χαρά είναι κλειστή στις 25 Δεκεμβρίου.

Η τελευταία είσοδος είναι 15 λεπτά πριν από το χρόνο κλεισίματος.

Επιβεβαιώστε τους χρόνους λειτουργίας Diana Memorial Playground στην ιστοσελίδα του Royal Parks.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την παιδική χαρά Diana Memorial, τηλεφωνήστε στο Royal Parks στο +44 20 7298 2141.

Πώς να φτάσετε στην παιδική χαρά Diana Memorial

Νέοι Σταθμοί Μετρητών: High Street Kensington και Gate Gate

Από το σταθμό του μετρό High Street Kensington (10 λεπτά): Βγείτε από το εμπορικό κέντρο και στρίψτε δεξιά μία φορά στην οδό Kensington High Street. Περάστε το δρόμο απέναντι από το Royal Garden Hotel και εισάγετε τους Κήπους του Κένσινγκτον. Περπατήστε προς το παλάτι του Kensington και στρίψτε δεξιά στο Broad Walk. Η παιδική χαρά Diana Memorial είναι σηματοδοτημένη, αλλά βασικά, συνεχίστε το μονοπάτι με τη λίμνη στα δεξιά σας στην κορυφή. Η παιδική χαρά βρίσκεται στην κορυφή στα αριστερά. Μπορείτε να πάρετε έναν δωρεάν τοπικό χάρτη από το σταθμό του μετρό.

Από το σταθμό του μετρό Notting Hill Gate (10 λεπτά): Στρίψτε αριστερά από την αίθουσα εισιτηρίων και πάρτε την αριστερή έξοδο. Περπατήστε κατά μήκος της πόρτας Notting Hill έως ότου φτάσετε στους Κήπους Κένσινγκτον στα δεξιά σας.

Εισάγετε και το Kensington Palace είναι μπροστά σας και η παιδική χαρά Diana Memorial είναι στα αριστερά.