Η υπερηφάνεια του Μόντρεαλ 2018 Παρέ:

Gay Pride Montreal: Περισσότερα από μια παρέλαση

Η υπερηφάνεια του Μόντρεαλ 2018: περισσότερο από μια παρέλαση

Η Gay Pride Parade του Μόντρεαλ - που ονομάζεται Défilé de la fierté gai στα γαλλικά και τρέχει στις 19 Αυγούστου 2018 - είναι διασκεδαστική, φανταχτερή και όλοι προσκαλούνται σε μια παράδοση LGBTA που γίνεται ισχυρή από την ρίζα της το 1979, όταν μια ομάδα 200 ανθρώπων Ο Πύργος του Γουόλ Σίτυ το 1969 συγκρούεται με το "Gairilla", πρόδρομος στους εορτασμούς γκέι υπερηφάνειας του Μόντρεαλ.

Σχετικά: Καλοκαιρινά Γεγονότα Gay Village στο Μόντρεαλ
Επίσκεψη κατά την ομοφυλοφιλική υπερηφάνεια; Μείνετε σε αυτά τα κοντινά ξενοδοχεία στο Μόντρεαλ

Μια επίδειξη της αλληλεγγύης, της δύναμης και της απαίτησης για τον ίδιο σεβασμό, αξιοπρέπεια και βασικά δικαιώματα με αυτά που παρέχονται στους ετεροφυλόφιλους, μάθετε πώς εξελίχθηκε η παρέλαση με την πάροδο των χρόνων με τη διαβούλευση με τον δικτυακό τόπο των εορτασμών του Pride Montreal.

Πάρε Μόντρεαλ Παρέλαση 2018: Πότε

Η παρέλαση γίνεται γενικά κάθε μέσα Αυγούστου. Το 2018, η παρέλαση LGBTA του Μόντρεαλ είναι την Κυριακή 19 Αυγούστου 2018 και ξεκινάει το μεσημέρι στη γωνία των Drummond και René-Lévesque, μετακινώντας ανατολικά στο René-Lévesque (χάρτης). Αναμείνετε την παρέλαση για δύο έως τρεις ώρες.

Η υπερηφάνεια του Μόντρεαλ παρέλαση 2018: Πού

Δεν υπάρχει ακόμη καμία λέξη σχετικά με την ακριβή διαδρομή για τις 19 Αυγούστου 2018. Το 2017, η Παρέλαση Gay Pride του Μόντρεαλ μετακίνησε τη συνήθη πορεία της προς τα ανατολικά. Αντί να ξεκινάει από το St. Mathieu που έχει από το 2010 τουλάχιστον, η παρέλαση άρχισε να στηρίζεται στον René-Lévesque στη γωνία του Drummond που κινείται ανατολικά μέχρι να φτάσει η πομπή στο Alexandre-DeSève στην καρδιά του Gay Village, το προηγούμενο τελικό σημείο του Sanguinet.

Για χρόνια, το πλήθος θα οδηγούσε στη συνέχεια στη γωνία του Berri και του Ste. Catherine, στο Place Émilie-Gamelin όπου οι εορταστικές εκδηλώσεις συνεχίστηκαν με ένα υπαίθριο χορευτικό γεγονός που ονομάζεται MEGA T-DANCE. Αλλά το 2017, όλοι θα μετακινηθούν πιο ανατολικά στη νέα τοποθεσία του γεγονότος στο Parc des Faubourgs.

Ακολουθεί ένας χάρτης της διαδρομής του Παρισιού Parade Gay Parade του περασμένου έτους και η τοποθεσία του Parc des Faubourgs.

Είτε πρόκειται για τη διαδρομή του 2018 που μιμείται τις αλλαγές που έγιναν το 2017, πρέπει να το δούμε και να ανακοινωθεί καθώς κλείνουμε τις ημερομηνίες. Γίνετε μέλος της κοινότητας του Facebook για να μείνετε στο βρόχο.

Είναι η παρέλαση κατάλληλη για παιδιά;

Εξαρτάται. Μερικοί γονείς ενδέχεται να βρουν μερικά από τα πλωτήρες λίγο άγρια ​​για τα παιδιά, άλλοι μπορεί να αισθάνονται ότι η παρέλαση δεν είναι μεγάλη υπόθεση. Ακολουθεί ένα βίντεο από μια προηγούμενη παρέλαση του Μόντρεαλ για να σας βοηθήσει να αποφασίσετε μόνοι σας.

Εβδομάδα 2017 του Μόντρεαλ Pride

Το μεγαλύτερο αξιοθέατο της εβδομάδας του Montreal Pride είναι η παρέλαση, αλλά προγραμματίζονται καθημερινά δεκάδες δραστηριότητες και εκδηλώσεις, από τις 9 Αυγούστου μέχρι τις 19 Αυγούστου 2018. Τα ετήσια γεγονότα περιλαμβάνουν την Κοινοτική Ημέρα και το Mega T-Dance, μια τεράστια γιορτή που πραγματοποιήθηκε αμέσως μετά την παρέλαση Pride του Μόντρεαλ. Ελέγξτε την ιστοσελίδα του Pride Montreal για το τελευταίο χρονοδιάγραμμα του τρέχοντος έτους.

Επισκεφτείτε το Μόντρεαλ κατά τη διάρκεια της εβδομάδας υπερηφάνειας

Η Εβδομάδα Pride του Μόντρεαλ προσελκύει πολλούς τουρίστες. Και με καλό λόγο. Είναι ένας από τους αγαπημένους προορισμούς Pride της διεθνούς LGBT κοινότητας.

Στην πόλη για το Pride Week; Αυτά τα ξενοδοχεία μπορεί να χαρακτηριστούν ξενοδοχεία Jazz Festival, αλλά είναι τεχνικά ξενοδοχεία της περιοχής ψυχαγωγίας του Μόντρεαλ , τα περισσότερα από τα οποία απέχουν λιγότερο από 10 λεπτά με τα πόδια από το Gay Village .

Για ένα ελαφρώς μακρύτερο περίπατο, σκεφτείτε τα πιο δημοφιλή ξενοδοχεία του παλιού Μόντρεαλ . Η ατμόσφαιρα ξεχειλίζει με την ευρωπαϊκή γοητεία και την πανσέληνο. Εναλλακτικά, τα κορυφαία μπουτίκ ξενοδοχεία του Μόντρεαλ κάνουν μια ιδιαίτερα κομψή διαμονή.

Αυτό το προφίλ έχει μόνο ενημερωτικό χαρακτήρα. Οποιεσδήποτε απόψεις που εκφράζονται σε αυτό το προφίλ είναι ανεξάρτητες, δηλ. Απαλλαγμένες από δημόσιες σχέσεις και μεροληψία προώθησης, και χρησιμεύουν για να κατευθύνουν τους αναγνώστες όσο πιο ειλικρινείς και όσο το δυνατόν πιο εξυπηρετικοί. οι εμπειρογνώμονες του χώρου υπόκεινται σε αυστηρή πολιτική δεοντολογίας και πλήρους αποκάλυψης, έναν ακρογωνιαίο λίθο της αξιοπιστίας του δικτύου.