2016 Φεστιβάλ και εκδηλώσεις στο Maui

Οκτώβριος έως Δεκέμβριος 2016 Γεγονότα

Οκτώβριος - Δεκέμβριος

Μηνιαία / Εβδομαδιαία

Την περασμένη Πέμπτη κάθε μήνα
Συναυλίες συναυλιών της Χαβάης στη Lahaina
Πραγματοποιήθηκε την περασμένη Πέμπτη κάθε μήνα από τις 6-7.30 μ.μ., μπορείτε να χαλαρώσετε κάτω από τα σκιασμένα δέντρα του χλοοτάπητα του Baldwin Home Museum στη γωνία των οδών Front & Dickenson στη Lahaina για μια ελεύθερη συναυλία μουσικής της Χαβάης. Απολαύστε τους γλυκούς νησιώτικους ήχους των ανερχόμενων μουσικών που τραγουδούν παραδοσιακούς και λαϊκούς ρυθμούς, παίζουν ukulele, χαλαρό κλειδί και σύγχρονη κιθάρα.

Ένας περιορισμένος αριθμός καρέκλες παρέχονται. χαλάκια, κουβέρτες ή χαμηλές καρέκλες είναι ευπρόσδεκτες. Λόγω των διακοπών, η συναυλία του Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί στις 19 Νοεμβρίου και η συναυλία του Δεκεμβρίου στις 24 Δεκεμβρίου 2015.

Δεύτερη Παρασκευή του Μήνα
Δεύτερη Παρασκευή στη Lahaina
Η επιτροπή δράσης της LahainaTown, σε συνεργασία με τα εστιατόρια της Lahaina, συνεργάζεται για τη χρηματοδότηση αρκετών δυτικών μη κερδοσκοπικών οργανισμών για παιδιά. Αυτή η βοήθεια επιτρέπει στους μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς να κερδίσουν χρήματα και η εκδήλωση υποστηρίζει την κοινότητά μας. Το Campbell Park ζωντανεύει με τοπικά ψωμάκια, ψητά και επιδόρπια από τις 5:30 έως τις 9:00. Η Επιτροπή Δράσης LahainaTown σας προσκαλεί να μοιραστείτε τη διασκέδαση, απολαμβάνοντας μια συναυλία ζωντανής μουσικής με μια αιτία.

2 Οκτωβρίου 2016
Φεστιβάλ Ukulele του Maui
Από τις 1: 00-6: 00 μ.μ., αυτό το ετήσιο φεστιβάλ είναι ένα γεμάτο απόγευμα της μουσικής ukulele στον χώρο πρώτης κατηγορίας, το καλλιτεχνικό & πολιτιστικό κέντρο Maui. Φέρτε τις ξαπλώστρες σας ή ρίξτε μια κουβέρτα στο γκαζόν και απολαύστε μερικούς από τους αγαπημένους παίκτες του ukulele των νησιών.

Από το 2006, το φεστιβάλ Maui Ukulele παρουσιάζει τους Herb Ohta Sr. (Ohta-San), τον Τζέικ Σιμαμπκούρο, τον Holunape, τον Raiatea Helm, τον Manoa DNA, τον Paula Fuga, τον Richard Hoopi'i, την Brittni Paiva, τον Kelly Boy Delima, τον Derek Sebastian περισσότερο.

Οκτώβριος (ημερομηνία TBA)
Lahaina Plantation Days
Από τις 5: 00-10: 30 μ.μ. μπορείτε να γιορτάσετε τις αγαπημένες αναμνήσεις του Δυτικού Maui για τη ζωή των κατασκηνώσεων των ζαχαροκαλάμων και των ανανά κατά τη διάρκεια αυτού του φεστιβάλ κοινότητας στην περιοχή Pioneer Mill Smokestack & Locomotives στην οδό Lahainaluna Road.

Ετοιμαστείτε για καλό φαγητό, καλή μουσική και καλή διασκέδαση για όλη την οικογένεια. Αμειβόμενη είσοδος - Δωρεάν πάρκινγκ

22 Οκτωβρίου 2016
Το XTERRA Trail Run Kapalua - 5 / 10χλμ
Οι φίλοι και η οικογένεια μπορούν να βιώσουν το περίφημο παγκόσμιο πρωτάθλημα XTERRA με ένα θρίλερ εκτός δρόμου σε ένα μονοπάτι που περνάει μέσα από τα δάση του Maui, παρακάμπτοντας τους κάκτους και το παρελθόν εκπληκτικό ωκεάνιο σκηνικό. Παρακαλώ παρκάρετε στο συμβάν XTERRA από την DT Fleming Beach.

23 Οκτωβρίου 2016
Παγκόσμιο Πρωτάθλημα εκτός δρόμου XTERRA Triathlon
Το Ritz-Carlton, το Kapalua και το Maui φιλοξενούν τον αγώνα του παγκόσμιου πρωταθλήματος XTERRA, ο οποίος είναι ο τελευταίος σε μια σειρά από περίπου 100 αγώνες εκτός δρόμου που διεξάγονται σε 16 χώρες και 30+ ΗΠΑ. Η ιδέα είναι να προσφέρουμε ένα παγκόσμιο πρωτάθλημα off-road καλό για τους ερασιτέχνες και pro αθλητές. Η εκδήλωση διαθέτει ένα πεδίο ικανότητας 800 αθλητών από 28 χώρες και 42 πολιτείες των ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένων των επαγγελματιών και των ερασιτεχνών. Για τους επαγγελματίες υπάρχουν $ 105.000 στο χρηματικό έπαθλο που διακυβεύεται. Το κορυφαίο off-road triathlon του κόσμου, που συνδυάζει μια βραδεία κολύμβηση νερού μήκους 1,5 χιλιομέτρων, ένα ποδήλατο βουνού 32 χιλιομέτρων (20 χιλιόμετρα) και ένα μονοπάτι 10,5 χιλιομέτρων (6,5 μιλίων), χαρακτηρίζεται καλύτερα ως τροπικός κύλινδρος - βόλτα με το πεζοδρόμιο μέσω των πεδίων ανανά και των δασών. Για στάθμευση ακολουθήστε τις πινακίδες πέρα ​​από την κύρια είσοδο Kapalua και τραβήξτε το επόμενο αριστερό σας.

31 Οκτωβρίου 2016
Απόκριες στη Λάχαϊνα
Ο κεντρικός δρόμος της Lahaina μετατρέπεται σε μεγαλύτερη αποκριάτικη γιορτή στον Ειρηνικό. Όλα αρχίζουν με ένα keiki (παιδική παρέλαση) και ολοκληρώνεται με ένα διαγωνισμό ενδυμάτων ενήλικων. Ζωντανή διασκέδαση.

Νοέμβριος 6-12, 2016
Εβδομάδα Εστιατόριο Wailea
Το Wailea Resort έχει ορίσει ημερομηνίες για τη λαϊκή προώθηση δείπνου, "Restaurant Week Wailea." Αυτή η γιορτή της ωραιότερης κουζίνας της Wailea πραγματοποιείται σε 17 εστιατόρια που συμμετέχουν στο θέρετρο σε όλο το Wailea Resort, στις 24-30 Μαΐου. Οι σεφ θα δημιουργήσουν και πάλι αξιοσημείωτα μενού με τρία δρομολόγια, για προκαθορισμένα ποσά, για μόλις $ 29, $ 39 και $ 49 ανά άτομο. (Ανάλογα με το εστιατόριο - ποτά, δεν περιλαμβάνονται φόρος και δωρεά.) Συμμετέχει συνεργάτης εστιατορίων με την τράπεζα τροφίμων Maui για αυτό το εξαμηνιαίο γεγονός και τα έσοδα από τα ειδικά μενού δωρίζονται στον οργανισμό.

11-12 Νοεμβρίου 2016
Χούλα Ο Να Κέικι
Το 26ο ετήσιο Hula O Na Keiki θα πραγματοποιηθεί στο Kaanapali Beach Hotel. Hula O Na Keiki είναι ένας διαγωνισμός solo hula για παιδιά, όπου παιδιά ηλικίας από 5 έως 17 ετών θα αγωνιστούν στις κατηγορίες τους για τα πολυπόθητα βραβεία και τίτλους. Ένα Φεστιβάλ Τεχνών της Χαβάης θα παρουσιαστεί σε όλο το Σαββατοκύριακο του διαγωνισμού. Τεχνίτες από όλο το κράτος θα τοποθετηθούν εμφανώς σε όλη την αυλή μοιράζοντας τα ωραία έργα τους με κοσμήματα, ρούχα, αξεσουάρ της Χαβάης και αξεσουάρ.

21-23 Νοεμβρίου 2016
Maui Jim Maui Προσκλητήριο
Το Maui Jim Maui Invitational, που φιλοξενείται από το Πανεπιστήμιο Chaminade της Χονολουλού, θεωρείται το καλύτερο τουρνουά καλαθοσφαίρισης στην αρχή της σεζόν με τα κορυφαία προγράμματα του έθνους να ανταγωνίζονται μπροστά σε ένα γεμάτο μαρμελάδες πλήθος στο Civic Center της Lahaina. Εκτός από το Πανεπιστήμιο Chaminade, οι άλλες ομάδες του τρέχοντος έτους θα παρουσιάσουν το Πανεπιστήμιο του Connecticut, το Georgetown, τη Βόρεια Καρολίνα, την πολιτεία της Οκλαχόμα, το Όρεγκον, το Τενεσί και το Ουισκόνσιν.

Δεκέμβριος 2016
Εκδηλώσεις για διακοπές στο Maui
Δείτε τον οδηγό μας για τα Χριστούγεννα και άλλες εκδηλώσεις διακοπών στο νησί Maui. Αυτή η λειτουργία θα ενημερωθεί για το 2016 το φθινόπωρο.

Γνωρίζετε άλλες φεστιβάλ του Maui το 2016; Εάν ναι, αφήστε μου ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με τις λεπτομέρειες και τη διεύθυνση URL της ιστοσελίδας τους.