Το εσωτερικό πάρκο νερού Kalahari Pocono

Το Poconos Kalahari διαθέτει το ίδιο είδος διασκέδασης εσωτερικού πάρκου με τα άλλα θέρετρα της αλυσίδας με την Αφρική στο Sandusky, Ohio και Wisconsin Dells. Οι τοποθεσίες Καλαχάρι είναι από τα μεγαλύτερα εσωτερικά πάρκα νερού στη χώρα και προσφέρουν μια μεγάλη ποικιλία από αξιοθέατα για το πάρκο. Σε 150 στρέμματα και σε τιμή 350 εκατομμυρίων δολαρίων, το τεράστιο πάρκο της Πενσυλβάνια αντιπαραβάλλει τις αδελφές ιδιότητές του σε μέγεθος και πεδίο εφαρμογής.

Πάνω από ένα πάρκο νερού, το θέρετρο περιλαμβάνει μια στοά, μπόουλινγκ, εσωτερική μίνι γκολφ και ένα θέατρο 5-D εικονικής πραγματικότητας. Υπάρχει ένα εστιατόριο επιτραπέζιας εξυπηρέτησης, καθώς και μπουφές, σνακ μπαρ, καφετέρια και ένα γλυκό κατάστημα με καραμέλες, παγωτά, γλυκά και άλλες περιποιήσεις. Το "Kamp Kalahari" προσφέρει δραστηριότητες όπως ταινίες, βιοτεχνίες και αφήγηση για νεαρούς επισκέπτες. Οι επισκέπτες θα πρέπει να περιμένουν ένα πλήρες θέρετρο που απευθύνεται σε οικογένειες με παιδιά και περιλαμβάνει πολλές επιλογές, υγρές και στεγνές, για να κρατήσουν όλοι απασχολημένοι.

Δεν είναι όμως όλη η παιδική διασκέδαση και τα παιχνίδια. Σε αντίθεση με τα περισσότερα εσωτερικά θέρετρα πάρκων νερού, η εγκατάσταση φτάνει επίσης σε επιχειρηματίες και σχεδιαστές συναντήσεων με συγκρότημα 65.000 τετραγωνικών ποδιών και λειτουργικό συγκρότημα. Οι εμπορικές εκθέσεις, οι συναντήσεις και οι συμμετέχοντες στην εκδήλωση ενθαρρύνονται να φέρουν το παιδί τους μαζί για να απολαύσουν το πάρκο νερού και όλες τις άλλες δραστηριότητες του θερέτρου. Άλλες παροχές που απευθύνονται σε ενήλικες περιλαμβάνουν πλήρως εξοπλισμένο σπα, γυμναστήριο και καταστήματα.

Τα φιλικά προς την οικογένεια καταλύματα περιλαμβάνουν περισσότερα από 450 δωμάτια, τα περισσότερα από τα οποία είναι διαμορφωμένα ως σουίτες.

Μια ανακοινωθείσα δεύτερη φάση θα προσθέσει επιπλέον 400 δωμάτια, θα επεκτείνει το συνεδριακό κέντρο και το χώρο συσκέψεων και θα διπλασιάσει το μέγεθος του εσωτερικού πάρκου νερού. Το θέρετρο δεν έχει δηλώσει πότε θα ανοίξει η δεύτερη φάση.

Εσωτερικό πάρκο νερού

Το εσωτερικό πάρκο νερού είναι πάνω από 100.000 τετραγωνικά πόδια! Μια δεύτερη φάση επέκτασης θα προσθέσει επιπλέον 100.000 τετραγωνικά πόδια κάνοντας το 200.000 τετραγωνικών ποδιών εγκατάσταση το μεγαλύτερο εσωτερικό πάρκο νερού στη χώρα - είδος.

Τα αξιοθέατα της υπογραφής περιλαμβάνουν υδρομασάζ και Surfari FlowRider surfing. Άλλες συρραφές νερού περιλαμβάνουν ένα κύμα πισίνα, ένα τεμπέλης ποταμό, διαφάνειες σωλήνων, διαφάνειες σώματος, παιδικά διαφάνειες, ιαματικά λουτρά και μια διαδραστική διαδραστική παράσταση παιχνιδιού με ζούγκλα με κάδο ανατροπής. Υπάρχει επίσης εξωτερική πισίνα.

Πολιτική εισδοχής

Όπως και τα άλλα θέρετρα του Καλαχάρι, η είσοδος στο εσωτερικό πάρκο νερού συνοδεύεται από τις τιμές δωματίων για τους εγγεγραμμένους επισκέπτες του ξενοδοχείου. Ημέρα που περνάει στο θαλάσσιο πάρκο είναι διαθέσιμη στο ευρύ κοινό με βάση τη διαθεσιμότητα.