Περιοχές του Σικάγου, κοινοτικές περιοχές, θάλαμοι - χάρτες και συχνές ερωτήσεις

Ποια είναι η διαφορά ανάμεσα σε μια γειτονιά του Σικάγου και μια κοινότητα του Σικάγου; Τι ακριβώς είναι οι θάλαμοι; Βρείτε απαντήσεις, δείτε χάρτες και πολλά άλλα με αυτό το φύλλο απαντήσεων στο FAQ του Σικάγο.

CHICAGO NEIGHBORHOODS VS. ΚΟΙΝΟΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ

Ερ. Τι είναι ένας κοινοτικός χώρος και πώς διαφέρει από μια γειτονιά;
Α. Ένας κοινοτικός χώρος είναι ένας από τους 77 προκαθορισμένους χώρους του Σικάγου με όρια που παρέμειναν, ως επί το πλείστον, σταθερά από τη δεκαετία του 1920.

Δημιουργήθηκαν κοινοτικοί χώροι έτσι ώστε το γραφείο απογραφής και οι κοινωνικοί επιστήμονες να μπορούν να παρακολουθούν στατιστικά στοιχεία σταθερά σε καθορισμένες περιοχές με την πάροδο του χρόνου.

Μια γειτονιά μπορεί να αλλάξει και τα όριά της μπορεί να αλλάξουν με την πάροδο του χρόνου. Οι γειτονιές υποδιαιρούν, αναδύονται, αναζωογονούν, μειώνουν και βιώνουν μετατοπίσεις πληθυσμού. Οι κοινοτικοί χώροι ορίζονται με τα ίδια όρια κατά γενικό τρόπο με τον ίδιο τρόπο με την πάροδο του χρόνου.

Η είσοδος της Amanda Seligman στην Εγκυκλοπαίδεια του Σικάγου είναι πολύ χρήσιμη σε αυτό το σημείο. Αυτή γράφει,

"Παρά τις χρήσεις που οι μελετητές και οι σχεδιαστές έχουν βρει για την έννοια των κοινοτικών περιοχών, δεν αντιπροσωπεύουν απαραίτητα τον τρόπο με τον οποίο οι Σικάγος σκέφτονται για την πόλη τους. . . Οι περίφημες γειτονιές όπως το Pilsen και το Back of the Yards εντάσσονται στη λιγότερο γνωστή περιοχή Lower West Side και New City. "

Έτσι, όπως προτείνει ο Seligman, μια γειτονιά συνήθως αντιστοιχεί περισσότερο στο πώς σκεφτόμαστε την πόλη μας.

Τέλος, σε ορισμένες περιπτώσεις, τα ονόματα γειτονιάς αλληλεπικαλύπτονται με τα ονόματα των περιοχών της κοινότητας, αλλά όχι πάντα.



Χάρτης της κοινότητας του Σικάγο - Συνολική προβολή και μεμονωμένες περιοχές της κοινότητας

Ερ .: Πόσα γειτονιές έχει το Σικάγο και τι είναι;
Α. Λόγω της ρευστότητας των γειτονιών όπως αναφέρθηκε παραπάνω, εξαρτάται από το ποιος ζητάτε.

Ερ .: Ποιοι είναι οι 77 κοινότητες;
Α. Μπορείτε να βρείτε τους 77 κοινοτικούς χώρους, έναν χάρτη σε όλη την πόλη με τα όριά τους και τα όρια της κάθε περιοχής της κοινότητας στην τοποθεσία του City of Chicago εδώ.

CHICAGO WARDS

Ερ .: Τι είναι ένας θάλαμος;
Α. Ένας θάλαμος είναι μία από τις 50 νομοθετικές περιφέρειες της πόλης του Σικάγου. Κάθε θάλαμος έχει έναν εκλεγμένο υπήκοο. Τα πενήντα aldermen αποτελούν το Συμβούλιο του Σικάγου, ο οποίος με τον Δήμαρχο του Σικάγου είναι υπεύθυνος για την κυριαρχία της πόλης.

Επομένως, ουσιαστικά, οι θάλαμοι είναι πολιτικές συνοικίες, αν και πολλοί αναλαμβάνουν δικές τους ταυτότητες ή συνδέονται στενά με την ταυτότητα της γειτονιάς τους.

Ο ιστορικός Douglas Knox λέει ότι τα όρια του περιβόλου πρέπει να ανασυσταθούν μετά από κάθε απογραφή. Γράφει στην Εγκυκλοπαίδεια του Σικάγου:

"Ο νόμος του κράτους απαιτεί να επαναπροσδιορίζονται τα όρια του περιβόλου μετά από κάθε ομοσπονδιακή απογραφή, ώστε να εξασφαλίζεται η κατά προσέγγιση ισόρροπη εκπροσώπηση κατά μέγεθος πληθυσμού. Στη δεκαετία του 1970 και του 1980 υπήρξαν πέντε δικαστικές παρατάξεις για την αποκατάσταση της υποεκπροσώπησης των φυλετικών και εθνοτικών μειονοτήτων ».


Αυτές οι αναγκαστικές "ανακατατάξεις" του δικαστηρίου είναι ενδεικτικές της μακράς ιστορίας του Σικάγου, του οποίου η φυλετική κίνητρα είναι γελοιοποιητική και άλλα ανήθικα περιστατικά.

Τα περίπλοκα όρια του χάρτη υποδεικνύουν τόσο πολύ και φαίνονται σαν να είχαν τραβήξει οι θάλαμοι τρεις πίθηκοι με Etch-a-Sketch. Μπορείτε να βρείτε τους χάρτες Ward του City of Chicago εδώ.