Γεύση του Τζορτζτάουν το 2017

Ένα νόστιμο φεστιβάλ τροφίμων στην καρδιά της Ουάσιγκτον, DC

Σε μια γεύση του Georgetown, περίπου 35 από τα πιο διάσημα εστιατόρια της Washington, DC, εξυπηρετούν δειγματοληπτικά τμήματα των πιάτων υπογραφής τους. Το φεστιβάλ φαγητού περιλαμβάνει την κάλυψη της μπάντας White Ford Bronco της δεκαετίας του 90, τη μπίρα και το κρασί, καθώς και μια ποικιλία ψυχαγωγίας για όλες τις ηλικίες. Οι πιο καυτές σεφ της περιοχής θα βρεθούν αντιμέτωποι, δοκιμάζοντας τις γευστικές ικανότητές τους κατά τη διάρκεια του τελετουργικού Chef Showdown της Τζορτζτάουν, που κρίθηκε από τους κορυφαίους ειδικούς τροφίμων και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης της DC.

Οι κριτές θα δοκιμάσουν όλα τα 70+ πιάτα και θα τα κρίνουν βασισμένα σε κατηγορίες όπως "Καλύτερη Χρήση Εποχιακών Συστατικών", "Καλύτερο Συνολικό Πιάτο" και "Καλύτερος τρόπος για να σατίσετε ένα γλυκό δόντι". Οι εισπράξεις από μια Γεύση του Georgetown θα ωφελήσουν την άστεγρη εξάπλωση που παρέχει ψυχιατρική φροντίδα, καταφύγιο και γεύματα μέσω του Υπουργείου Κέντρου του Τζορτζτάουν.

Γεύση από τα σημαντικότερα στοιχεία του Τζορτζτάουν

Ημερομηνία και ώρα

24 Σεπτεμβρίου 2017, 11 π.μ. - 4 μ.μ. Η τοποθεσία της εκδήλωσης, κάτω από την οδό Whitehurst - σημαίνει ότι οι συμμετέχοντες θα καλύπτονται τόσο από τη βροχή όσο και από τα καλά τρέφονται.

Τοποθεσία

K Street NW, μεταξύ της λεωφόρου Wisconsin και της οδού Thomas Jefferson, κατά μήκος της παραλίας του Georgetown, Washington, DC Δείτε ένα χάρτη της Georgetown

Να φτάσετε στο Τζορτζτάουν

Το Georgetown βρίσκεται στην Ουάσιγκτον, DC, βόρεια του ποταμού Potomac, απέναντι από τη γέφυρα του Francis Scott. Οι κύριες οδοί είναι η οδός M Street και η λεωφόρος Wisconsin.

Η γειτονιά εκτείνεται από το Πανεπιστήμιο Georgetown στα δυτικά μέχρι το Rock Creek Parkway στα ανατολικά μέχρι το πάρκο Montrose και το νεκροταφείο Oak Hill στα βόρεια. Δείτε ένα χάρτη

Το Georgetown δεν είναι προσβάσιμο από το Metrorail. Αποφύγετε τη στάθμευση και την κυκλοφορία λαμβάνοντας το λεωφορείο DC Circulator χρησιμοποιώντας το Georgetown / Union Station ή τις νέες γραμμές Rosslyn / Georgetown / Dupont Circle. Αν επιλέξετε να οδηγήσετε, υπάρχουν πολλοί χώροι στάθμευσης στο Georgetown.

Διαβάστε περισσότερα για το Georgetown

Αδεια

Κάθε δοκιμή είναι $ 5 ή αγοράστε πέντε γευσιγνωσίες για $ 20 (εκ των προτέρων). Τα εισιτήρια Craft Beer and Wine Garden είναι $ 10 για τρία (μόνο εκ των προτέρων) και $ 4 για μία γευσιγνωσία (εκ των προτέρων ή επιτόπου).

Γεύση των εστιατορίων που συμμετέχουν στο Georgetown

1789, Ψητά και ενσύρματα, Μπανγκόκ Joe's, Bodega Ισπανικά Tapas & Lounge, Café Bonaparte, Clyde's της Τζορτζτάουν, Βαθμολογία Bistro, Donut District, Αρτοποιείο Tag Tag, Eno Wine Bar, Τζορτζτάουν Cupcake, Grace Street Καφές, Ι-Ταϊλανδικό Εστιατόριο, J. Το Paul's, το Jaco Juice & Taco, το Malmaison, η Ταβέρνα του Μάρτιν, το Μπιτς Μπιτς Μπριτς & Μπαρ, το Μπάρμπεκιου του Μορντόν, το Μπάρμπεκιου της Παλιάς Δόξα, η Olivia Macaron, το Paolo's Ristorante, το Pinstripes, το RiRa Irish Pub, το Sea Catch Restaurant, το Simit & Graham, The Sovereign, Thunder Burger, Tony & Joe και Via Umbria.

Craft Beer & Wine Pavilion

Το περίπτερο θα προσφέρει πολλά μοναδικά παρασκευάσματα, όπως το Καλοκαίρι του Μπρούκλιν Ζυθοποιίας, το καλοκαίρι του Leinenkugel, το Fat Tyre της Βρετανίας και το Rolle Bolle και το Starr Hill's Love. Για να μην αγνοήσετε τους λάτρεις του κρασιού, το περίπτερο θα προσφέρει διάφορα κρασιά για να απολαύσουν οι επισκέπτες ενώ θα χαλαρώνουν σε ένα από τα τραπέζια καφετέριας του σπιτιού. Τα εισιτήρια αναψυκτικών είναι $ 10 για 3, και $ 4 για 1 γεύση.

Ιστοσελίδα: www.tasteofgeorgetown.com