Πεζοπορία στην Ιρλανδία - Περπάτημα στο ιρλανδικό περίπατο

Μια εναλλακτική ιρλανδική διακοπές για το στόλο του ποδιού

Η πεζοπορία μέσω της Ιρλανδίας μπορεί να αποτελέσει μια ανταμοιβή εναλλακτικής λύσης για όσους είναι μέτρια και έχουν την προθυμία να επενδύσουν τη δική τους μυϊκή δύναμη στην απόκτηση από το Α έως το Β. Υπάρχουν αρκετές διαδρομές για διαδρομές μεγάλων αποστάσεων και εντοπίζονται τοπικά κοντύτερα δρομολόγια. Επιπλέον, υπάρχει πληθώρα δημοσιευμάτων που περιγράφουν βραχύτερους ή μακρύτερους περιπάτους.

Η προετοιμασία είναι το κλειδί για έναν καλό περίπατο - στη θεωρία (σχεδιασμός και ανάγνωση σε διαδρομές) καθώς και στην πράξη.

Μην επιχειρήσετε κάποια από τις μεγαλύτερες βόλτες εάν περάσετε το μεγαλύτερο μέρος της ζωής σας σε ψηλά τακούνια σε ένα γραφείο! Θα πρέπει να είστε αρκετά κατάλληλοι, να έχετε μερικά καλά (και σπασμένα) υποδήματα και να γνωρίζετε τους δικούς σας περιορισμούς. Και προσέξτε κάποια συμβουλή:

Ω, και μην ξεχάσετε να προετοιμάσετε το ταξίδι σας - θα χρειαστείτε χάρτες (όπως είπατε πριν), αλλά ένας καλός οδηγός για περπάτημα μπορεί επίσης να βοηθήσει τεράστια. Αυτά τα βιβλία όχι μόνο σας λένε τον τρόπο αλλά θα αξιολογήσουν τη δυσκολία, θα σας δώσουν μια εκτίμηση του χρόνου που απαιτείται και θα σας δείξουν προς κάποιες ενδιαφέρουσες πτυχές στην πορεία: