Ο οδηγός RV σας για το Texas Motor Speedway

Ένας οδηγός RVer για την Texas Motor Speedway

Λένε ότι όλα είναι μεγαλύτερα στο Τέξας και η φράση αυτή ισχύει και όταν πρόκειται για αγώνες NASCAR. RVers συρρέουν στο Τέξας και RVers συρρέουν σε γεγονότα NASCAR, οπότε γιατί να μην συνδυάσει τόσο RVing σε μια κούρσα NASCAR στο Texas Motor Speedway; Τα RVers έχουν σχεδιαστεί για μεγάλο χρονικό διάστημα για να φωνάζουν τους ανεμιστήρες και τους δυνατούς κινητήρες αλλά γνωρίζουμε ότι η RVing σε ένα γεγονός της NASCAR μπορεί να είναι λίγο εκφοβιστικό.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο θέλουμε να σας βοηθήσουμε με πληροφορίες σχετικά με το RVing στο Texas Motor Speedway.

Ας δούμε το ίδιο το κομμάτι, τα καταλύματα RV στο και κοντά στο Texas Motor Speedway καθώς και συμβουλές και κόλπα για να διευκολύνετε το ταξίδι σας. Θα ζείτε μεγάλο σε Texas Motor Speedway σε χρόνο μηδέν.

Σχετικά με το Texas Motor Speedway

Στις τράπεζες μήκους 2,4 χλμ. Και 24 μοιρών, το Texas Motor Speedway είναι ένα από τα ταχύτερα μη περιοριστικά κομμάτια πλάκας στο κύκλωμα NASCAR. Το κομμάτι ανήκει στην Speedway Motorsports Inc., η οποία κατέχει επίσης και άλλα φανταστικά κομμάτια όπως το Atlanta Motor Speedway , το Charlotte Motor Speedway και το Bristol Motor Speedway . Η Texas Motor Speedway άνοιξε τις πόρτες της στις 29 Φεβρουαρίου 1996 και φιλοξένησε ιπποδρομίες της NASCAR από το 1997. Η Texas Motor Speedway φιλοξενεί επί του παρόντος δύο Σαββατοκύριακα των μεγάλων αγώνων NASCAR την άνοιξη και το φθινόπωρο.

RVing στο Texas Motor Speedway

Υπάρχουν διάφοροι διαφορετικοί τρόποι να στρατοπεδεύσετε στο RV στρατόπεδο δεξιά στο Texas Motor Speedway και, δυστυχώς, υπάρχουν πάρα πολλές επιλογές για να καταγραφούν ταυτόχρονα.

Εδώ είναι ένα highlight από μερικές από τις διαφορετικές RV κάμπινγκ που μπορείτε να περιμένετε να βρείτε στο Texas Motor Speedway. Για πλήρεις πληροφορίες σχετικά με το κάμπινγκ RV στο Texas Motor Speedway, παρακαλώ επισκεφθείτε τη σελίδα RV και camping.

Winstar Παγκόσμιο Καζίνο και Resort Κρατώνται Camping

Πολυτελές Camping VIP

Χωρίς κράτηση κατασκήνωσης

RV Camping Κοντά στο Texas Motor Speedway

Δεν θέλουν όλοι να τρίβουν τους αγκώνες τους με τους γείτονές τους στις γεμάτες περιοχές RV στο Texas Motor Speedway. Εδώ είναι δύο μεγάλα κοντινά πάρκα RV για εκείνους που θέλουν περισσότερο χώρο και ανέσεις.

Northlake Village RV Park: Roanoke, Τέξας

Το Northlake Village RV Park βρίσκεται σε απόσταση λίγων μόνο λεπτών από το Texas Motor Speedway και αποτελεί εξαιρετική επιλογή για κοντινό κάμπινγκ RV. Μεγάλες τοποθεσίες RV είναι εξοπλισμένες με ενισχυτή 20/30/50 με ηλεκτρικό ρεύμα πάνω από συνδέσεις νερού και αποχέτευσης. Πλυντήριο ρούχων, ντους και λουτρά. Πολλές άλλες εξαιρετικές ανέσεις, όπως η επί τόπου διαχείριση, το γυμναστήριο, οι μεγάλες εσωτερικές βεράντες και το φιλικό προς τα κατοικίδια ζώα.

Τα Αμπέλια: Grapevine, Τέξας

Όχι μόνο ένα μεγάλο πάρκο RV για να είναι κοντά στη δράση της Texas Motor Speedway, αλλά ένα φανταστικό πάρκο RV από μόνο του. Lakefront RV sites έρχονται με πλήρεις-υπηρεσία βοηθητικές συνδέσεις και είναι μεγάλα-όχημα φιλικό.

Οι φωτεινές και καθαρές εγκαταστάσεις ντους / μπανιέρας και το πλυντήριο πιάτων βοηθούν να καθαρίσετε τα πάντα μετά από μια διασκεδαστική μέρα στους αγώνες. Το κατάστημα του ξενοδοχείου είναι καλά κατασκευασμένο με προμήθειες RV, σνακ, ποτά, προμήθειες αλιείας, παιχνίδια και πολλά άλλα. Οι αμπελώνες στρογγυλεύουν τις ανέσεις τους με μονοπάτια φύσης, δραστηριότητες campground, ράμπα για βάρκα, onsite ενοικιάσεις, κολύμπι και πολλά άλλα.

Συμβουλές και τεχνάσματα για RVing για το Texas Motor Speedway

Ακολουθούν ορισμένες συμβουλές σχετικά με το RVing στο Texas Motor Speedway για να σας βάλουμε στο γύρο οδηγών:

Εάν όλα είναι μεγαλύτερα στο Τέξας, έτσι και οι καλές εποχές. Το RVing to Texas Motor Speedway σας προσφέρει πολλές επιλογές στο χώρο και γύρω από το κομμάτι για να έχετε ένα καλό τουρνουά NASCAR RVing.