Γιορτή Γενεθλίων της Ουάσιγκτον

Αφιέρωμα στον Πρώτο Πρόεδρο Εσάρκει 400.000 στο Laredo Ετησίως

Οι περισσότεροι λαοί πιθανότατα δεν θα μπορούσαν ποτέ να μαντέψουν πού γίνεται η μεγαλύτερη γιορτή των γενεθλίων του Γιώργου Ουάσιγκτον. Το πιστεύετε ή όχι, διοργανώνεται κάθε χρόνο στη συνοριακή πόλη Laredo του Τέξας. Είναι αλήθεια ότι ο Λάρεντο είναι σχεδόν το πρώτο πράγμα που έρχεται στο μυαλό όταν οι Αμερικανοί σκέφτονται τον πρώτο πρόεδρό τους. Ωστόσο, είναι το Laredo που ρίχνει τη μεγαλύτερη και παλαιότερη Γιορτή Γενεθλίων της Ουάσινγκτον.

Ιδρύθηκε το 1898, αυτό το μήνα, η γιορτή προσελκύει περισσότερους από 400.000 επισκέπτες κάθε χρόνο.

Με την πάροδο των ετών, η εκδήλωση έχει αυξηθεί ώστε να περιλαμβάνει μια ποικιλία ψυχαγωγίας και δραστηριοτήτων. Ο φετινός εορτασμός έχει προγραμματιστεί να περιλαμβάνει παρελάσεις, συναυλίες, εκθέσεις πυροτεχνημάτων, καρναβάλι, διασκεδαστικό τρέξιμο, μπάρμπεκιου και πολλά άλλα. Εν ολίγοις, υπάρχει πραγματικά κάτι για όλους σε αυτή τη "διεθνή γιορτή παραδοσιακών αμερικανικών διακοπών".

Η Γιορτή των Γενεθλίων της Ουάσιγκτον το 2017 πρόκειται να ξεκινήσει στις 17 Ιανουαρίου με την υποδοχή του Διοικητή και θα ολοκληρώσει την 19η Φεβρουαρίου με το HEB Fireworks Extravaganza. Μερικά από τα σημαντικότερα στιγμιότυπα μεταξύ τους περιλαμβάνουν: Αμερικάνικο Ιστορικό Θέατρο George Washington Performance (8 Φεβρουαρίου), Comedy Jam για τον Γιώργο (10 Φεβρουαρίου), 5K Fun Fair & Health Fair (11 Φεβρουαρίου), LCC Family Fun Fest και το Musicale (11 Φεβρουαρίου), η εκδήλωση Princess Pocahontas Pageant and Ball (11 Φεβρουαρίου), το Φεστιβάλ Jalapeno (17 Φεβρουαρίου), το WBCA Stars and Stripes, το Φεστιβάλ Jalapeno (17 Φεβρουαρίου), η κοινωνία της Martha Washington Colonial Pageant & Ball Φεβρ.

17) και την παρέλαση των γενεθλίων της Anheuser-Busch της Ουάσινγκτον (18 Φεβρουαρίου).

Εκτός από τα γεγονότα που αναφέρονται παραπάνω, υπάρχει ένα συνεχιζόμενο καρναβάλι που πραγματοποιήθηκε σε όλο τον εορτασμό των γενεθλίων της Ουάσινγκτον, καθώς και μια σειρά από άλλες εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται κάθε Σαββατοκύριακο.

Από την αρχή μέχρι το τέλος, η Γιορτή Γενεθλίων της Laredo στην Ουάσινγκτον είναι γεμάτη ψυχαγωγία για οικογένειες.

Εφόσον ο εορτασμός διαρκεί έναν ολόκληρο μήνα, υπάρχει αρκετός χρόνος για να προγραμματίσετε μια επίσκεψη στο Laredo και να λάβετε μέρος στις εορταστικές εκδηλώσεις. Και παρόλο που μπορεί να φαίνεται περίεργο το γεγονός ότι η μεγαλύτερη γιορτή του Γιώργου Ουάσιγκτον θα πραγματοποιηθεί κατά μήκος των συνόρων Τέξας / Μεξικού, οι επισκέπτες αυτού του ετήσιου, μηνιαίου εορτασμού μπορούν να επιβεβαιώσουν ότι είναι ένα μοναδικό γεγονός που αξίζει να το επισκεφθείτε .

Επικοινωνήστε με το wbca@wbcalaredo.org για πληροφορίες σχετικά με τα εισιτήρια.