Μαρτίου μονοπάτια και φεστιβάλ λουλουδιών

Το Τέξας ανθίζει τον πρώτο μήνα της άνοιξης

Ο Μάρτιος είναι παραδοσιακά η εποχή που τα λουλούδια αρχίζουν να ανθίζουν στο Τέξας. Οι επισκέπτες του Lone Star State έχουν μια ποικιλία επιλογών για να δουν αυτές τις άφθονες αποχρώσεις, όπως πεζοπορίες, φεστιβάλ, γιορτές και περιηγήσεις στην οδήγηση.

Το Texas Hill Country Wildflower Trail - Μάρτιος έως Μάιο, οι δρόμοι σε όλη την Texas Hill Country είναι επενδεδυμένοι με μια ποικιλία από ανθισμένα αγριολούλουδα. Μια κίνηση μέσω αυτής της διαδρομής κατά τη διάρκεια της άνοιξης είναι τόσο εκπληκτική και συναρπαστική.

Dogwood Trails Celebration - Ο Μάρτιος είναι όταν τα δέντρα δέντρου ανθίζουν και η πόλη της Παλαιστίνης γιορτάζει την εκδήλωση κάθε Σαββατοκύριακο του μήνα. Το πρώτο Σαββατοκύριακο περιλαμβάνει τη στέψη της Βασίλισσας και την παρέλαση, καθώς και σεμινάρια, τέχνες και βιοτεχνίες και πολλά άλλα. Κάθε Σαββατοκύριακο παρουσιάζει τα ιστορικά σπίτια της Παλαιστίνης, καθώς και μια Εκδρομή Dogwood στο Σιδηροδρομικό Σταθμό του Τέξας.

Tyler Azalea & Trail Άνοιξη λουλουδιών - Από τα μέσα Μαρτίου έως τα μέσα Απριλίου, η πόλη Tyler του Τέξας φιλοξενεί την Αζαλέα και την Άνοιξη Λουλούδι Trail, η οποία περιλαμβάνει εκδρομές των σπιτιών της περιοχής και λουλούδια μονοπάτια, επανάσταση του εμφυλίου πολέμου, χορεύουν, τρέχουν 10k, τέχνες & βιοτεχνίες, και πολλά άλλα.

Φεστιβάλ νάρκης Daffodil - Μέχρι τα μέσα Μαρτίου, τα νάρκισσους είναι σε άνθιση και η "Ναυπηγική πρωτεύουσα του Τέξας" - επίσης γνωστή ως Round Rock - διοργανώνει φεστιβάλ για να γιορτάσει την περίσταση. Το Φεστιβάλ Daffodil Days χαρακτηρίζεται από μεγάλη διασκέδαση για όλη την οικογένεια.

Φεστιβάλ Jasper Azalea - Η πόλη του Jasper στο Ανατολικό Τέξας γιορτάζει την ανθοφορία των αζαλέων με ένα ολοήμερο φεστιβάλ γύρω από την ιστορική πλατεία της πόλης.

Οι δραστηριότητες περιλαμβάνουν έκθεση τέχνης & χειροτεχνίας, επίδειξη πάπιας, κλασική επίδειξη αυτοκινήτων, ζωντανή μουσική, παιδικό καρναβάλι, διαγωνισμό διακόσμησης κέικ και πολλά άλλα.

Nacogdoches Trails Azalea - Το Nacogdoches φιλοξενεί τον μεγαλύτερο κήπο της Αζαλέας του Τέξας - τον Κήπο Azalea Ruby M. Mize. Επιπλέον, πολλά από τα ιστορικά σπίτια της πόλης έχουν κήπους με αζαλέα και οι αζαλέες βρίσκονται σε πολλούς δρόμους σε όλη την πόλη.

Στα τέλη Μαρτίου, οι επισκέπτες έχουν τρία μονοπάτια αζαλέας για να διαλέξουν, καθένα από τα οποία άνεμος μέσα από διάφορα τμήματα των ιστορικών γειτονιών Nacogdoches.