Μόντρεαλ Φεστιβάλ μηλίτη Mondial des Cidres 2017

Le Mondial des Cidres: Έκδοση 2017

Το φεστιβάλ μηλίτη του Μόντρεαλ Le Mondial des cidres δεν θα μπορούσε να είναι μια πιο κατάλληλη εκδήλωση για μια πόλη μία ώρα ή λιγότερο από δεκάδες σε δεκάδες οπωρώνες για τη διαλογή μήλων . Τι μπορώ να πω? Δεν είναι μυστικό Κεμπέκ αγαπά τα μήλα του. Και όπου υπάρχει ένας οπωρώνας, πιθανότατα υπάρχει μια δεξαμενή που θα φουσκώνει στην ζύμωση της.

Κατά γενικό κανόνα , δεν πρέπει να εκπλήσσει κανείς ότι περισσότερα από 300 προϊόντα μηλίτη παρασκευάζονται στο Κεμπέκ, συμπεριλαμβανομένου του μητρικού μηλίτη, του μηλίτη ( cidre pétillant ) και ακόμη του μηλίτη ( cidre de glace ), μιας ιδιαίτερα γλυκιάς, παγωμένο κρασί που χρησιμεύει ως χωνευτήριο και ζευγάρια καλά με το επιδόρπιο και το αγαπημένο μου τυρί.

Παρεμπιπτόντως, ο μηλίτης πάγου είδε πρώτα το φως της ημέρας εδώ στο Κεμπέκ, τον τόπο καταγωγής του.

Le Mondial des cidres: Πώς λειτουργεί η έκδοση 2017

Τρέχοντας 3 Μαρτίου έως 5 Μαρτίου 2017, δεν θα μπορούσατε να ζητήσετε μια καλύτερη ή πιο βολική εισαγωγή στο μηλίτη Κεμπέκ. Το Le Mondial des cidres δημιουργεί 20 περίπτερα παραγωγών στην περιοχή ψυχαγωγίας του Complexe Desjardins, επιτρέποντας στους επισκέπτες να δοκιμάσουν διαφορετικές ποικιλίες μηλίτη από όλη την επαρχία.

Τυριά, αλλαντικά και βιοτεχνικό ψωμί αποτελούν επίσης μέρος της δοκιμαστικής γευστικής εμπειρίας με πάνω από δώδεκα τοπικούς παραγωγούς στο χώρο. Υπάρχουν επίσης εργαστήρια (γενικά στα γαλλικά) και ειδικές εκδηλώσεις γευσιγνωσίας.

Πότε

4 μ.μ. έως 9 μ.μ., Πέμπτη, 3 Μαρτίου 2017
12 μ.μ. έως τα μεσάνυχτα, Παρασκευή, 4 Μαρτίου 2017
12 μ.μ. έως 5 μ.μ., Σάββατο 5 Μαρτίου 2017

Που

Complexe Desjardins

Να πάρει εκεί

Place des Arts Metro

Αδεια

$ 20 τακτική εισαγωγή, περιλαμβάνει 10 κουπόνια δοκιμής και ένα γυαλί γευσιγνωσίας
$ 1 ανά κουπόνι επιπλέον γευσιγνωσίας *, $ 8 για 10 κουπόνια δοκιμής

* Σημειώστε ότι ο αριθμός των κουπονιών που απαιτούνται ανά δοκιμή μπορεί να διαφέρει ανάλογα με το προϊόν μηλίτη.

Αυτό το προφίλ έχει μόνο ενημερωτικό και συντακτικό χαρακτήρα. Οποιεσδήποτε απόψεις που εκφράζονται σε αυτό το προφίλ είναι ανεξάρτητες, δηλ. Απαλλαγμένες από δημόσιες σχέσεις και μεροληψία προώθησης, και χρησιμεύουν για να κατευθύνουν τους αναγνώστες όσο πιο ειλικρινείς και όσο το δυνατόν πιο εξυπηρετικοί. οι εμπειρογνώμονες του χώρου υπόκεινται σε αυστηρή πολιτική δεοντολογίας και πλήρους αποκάλυψης, έναν ακρογωνιαίο λίθο της αξιοπιστίας του δικτύου.