Πώς να πληρώσετε ένα εισιτήριο κυκλοφορίας στο Μαϊάμι

Οι ηλεκτρονικές πληρωμές είναι οι γρηγορότεροι, ευκολότεροι τρόποι να πάνε

Στα προηγούμενα χρόνια, η απόκτηση ενός εισιτηρίου κυκλοφορίας στην κομητεία Dade του Μαϊάμι δεν ήταν μόνο ένας πόνος επειδή επρόκειτο να βγείτε μερικά επιπλέον δολάρια, αλλά η πραγματική πράξη πληρωμής του εισιτηρίου ήταν σαν τιμωρία από μόνη της. Από το 2013, ο νομός προσφέρει επιλογές πληρωμής μέσω μιας ηλεκτρονικής πύλης κινητής τηλεφωνίας για εισιτήρια εισόδου στο Miami-Dade. Η συναλλαγή διαρκεί σήμερα.

Πίσω στην ημέρα

Προηγουμένως, εάν λάβατε μια παραπομπή, χρειάστηκε είτε να στείλετε ταχυδρομική επιταγή είτε να επισκεφθείτε το γραφείο του γραμματέα και να παραμείνετε σε παρατεταμένες γραμμές για να κάνετε πληρωμή.

Η ταλαιπωρία για την πληρωμή ενός εισιτηρίου κυκλοφορίας οδήγησε μερικές φορές σε εισιτήρια που δεν πληρώνονται. Η προσαύξηση των καθυστερημένων τελών και των χρηματικών ποινών αυξήθηκε και μετά από ανακοινώσεις καθυστέρησης 90 ημερών μεταβιβάστηκαν στους οργανισμούς είσπραξης και η αδυναμία πληρωμής θα μπορούσε να οδηγήσει σε αναστολές άδειας. Στην πραγματικότητα, από το 2012 έως το 2015, η αδυναμία πληρωμής των τελών αντιπροσώπευε το 77% όλων των αναστολών άδειας εκμετάλλευσης στη Φλόριντα .

Πηγαίνοντας στο κινητό

Το 2013, ο γραμματέας των δικαστηρίων της Miami-Dade πήγε κινητός. Οι χρήστες μπορούν να εκτελούν διάφορες συναλλαγές σε νομούς σε κινητές συσκευές, συμπεριλαμβανομένης της πληρωμής εισιτηρίων στάθμευσης ή παραβιάσεων της εφαρμογής κώδικα και τη λήψη επικυρωμένων αντιγράφων των εγγράφων.

Επίσημη στάση για τις κυρώσεις

Σύμφωνα με τον υπάλληλο των δικαστηρίων, η μη ικανοποίηση των αναφορών σας εντός 30 ημερών από την ημερομηνία έκδοσης μπορεί να οδηγήσει στην αναστολή της άδειας οδήγησης και θα απαιτήσει την καταβολή πρόσθετων τελών. Οποιοδήποτε πρόστιμο και κόστος που παραμένει χωρίς καταβολή για περισσότερες από 90 ημέρες μπορεί να παραπεμφθεί σε έναν οργανισμό συλλογής και μια πρόσθετη χρέωση 40% μπορεί να προστεθεί στο οφειλόμενο ποσό.

Ελέγξτε την κατάσταση του εισιτηρίου σας

Μπορείτε να επαληθεύσετε την κατάσταση του εισιτηρίου σας μέσω του συστήματος διαδικτυακής κυκλοφορίας χρησιμοποιώντας τον αριθμό παραπομπής, τον αριθμό άδειας οδήγησης ή το όνομα και την ημερομηνία γέννησης. Μπορεί να χρειαστούν περίπου τρεις εβδομάδες για να εμφανιστεί η παραπομπή στο σύστημα. Δεν μπορείτε να πληρώσετε εισιτήριο κυκλοφορίας online ή τηλεφωνικά, εκτός εάν οι πληροφορίες βρίσκονται στο σύστημα.

Αν και η παραπομπή σας εμφανίζεται στο σύστημα, εξακολουθείτε να είστε υπεύθυνοι για την πληρωμή του εισιτηρίου εντός 30 ημερών από την ημερομηνία έκδοσης.

Κάντε την πληρωμή ηλεκτρονικά

Για να κάνετε πληρωμή στο διαδίκτυο, θα χρειαστείτε τον αριθμό παραπομπής, τον αριθμό της άδειας οδήγησης ή το όνομα και την ημερομηνία γέννησής σας για να εντοπίσετε την παραπομπή σας. Μόλις εντοπίσετε την παραπομπή σας, θα χρειαστεί να καταχωρίσετε τα στοιχεία πληρωμής σας.

Πότε να ταχυδρομήσετε στην πληρωμή

Εάν η αναφορά της επισκεψιμότητας δεν εμφανίζεται στα συστήματα εντός δύο εβδομάδων, πρέπει να στείλετε την πληρωμή μέσω αλληλογραφίας με αντίγραφο της παραπομπής για να αποφύγετε καθυστερημένες ποινές ή να επισκεφθείτε το γραφείο του γραφείου για να κάνετε πληρωμή.

Σε περίπτωση αναστολής άδειας

Εάν η άδεια οδήγησης σας έχει ανασταλεί λόγω μη τήρησης της παραπομπής κυκλοφορίας του Miami-Dade County, εφόσον συμμορφωθείτε, μπορείτε να επαναφέρετε την άδεια οδήγησης σας στο Τμήμα Ασφάλειας Αυτοκινήτων και Μηχανοκίνητα Οχήματα της Φλόριντα ή σε οποιοδήποτε από τα Miami-Dade Κατοικίες γραφείων κομητείας.

Εισιτήρια στάθμευσης

Οι παραπομπές στο πάρκινγκ είναι γραμμένες σε όχημα που διαπιστώνεται κατά παράβαση νόμου ή νόμου του κράτους και από το νόμο οι παραβιάσεις στάθμευσης είναι ευθύνη του εγγεγραμμένου ιδιοκτήτη του οχήματος. Μπορείτε επίσης να πληρώσετε εισιτήρια στάθμευσης στο διαδίκτυο.