Χαρισματικά ξενοδοχεία στο Golden Mile του Durban

Το Durban είναι γνωστό ως αγαπημένο προορισμό για τους παραθεριστές και τους αναζητούντες ηλιοφάνεια, και δεν είναι πουθενά πιο παράκτιο τρόπο ζωής της πόλης πιο εμφανές από ό, τι στο Golden Mile. Αυτή η ειδυλλιακή παραθαλάσσια περιοχή είναι η απάντηση της Νότιας Αφρικής στο Μαϊάμι, και ειρωνικά, δεν προσφέρει ούτε ένα, αλλά τρία χιλιόμετρα / έξι χιλιόμετρα μαλακό κίτρινο άμμο που ακουμπούν από έναν ηλιόλουστο χώρο περιπάτου. Ο περιπατητής επισκέπτεται τους κυλίνδρους, τους τουρίστες και τους οδηγούς του Zulu rickshaw, ενώ η γειτονική προκυμαία φιλοξενεί μοντέρνα μπαρ, επικά σημεία surf και το περίφημο ενυδρείο UShaka Marine World.

Προβλέψιμα, δεν υπάρχει έλλειψη ξενοδοχείων κατά μήκος του Golden Mile. Ωστόσο, πολλοί από αυτούς αποτελούν μέρος μεγαλύτερων παγκόσμιων αλυσίδων και ως εκ τούτου μπορεί να είναι δύσκολο να αποκτήσετε μια πραγματική αίσθηση της πόλης και των ανθρώπων που την καθιστούν μοναδική. Αν ψάχνετε για μια αυθεντική εμπειρία καταλύματος, σκεφτείτε να κλείσετε ένα δωμάτιο σε ένα από τα πιο χαρισματικά ξενοδοχεία της παραλίας - όλα τα οποία είναι περήφανα για να προσθέσετε ένα άγγιγμα της τοπικής ατμόσφαιρας στη διαμονή σας. Σε αυτό το άρθρο, εξετάζουμε μερικές από τις καλύτερες επιλογές για ανεξάρτητους επισκέπτες στο Χρυσό Μίλι του Durban.

Το Waterfront Hotel & Spa

Το ξενοδοχείο τριών αστέρων The Waterfront βρίσκεται σε ένα κτίριο κληρονομιάς που προσφέρει πανοραμική θέα στο λιμάνι του Durban και στον Ινδικό Ωκεανό. Βρίσκεται σε μικρή απόσταση με τα πόδια από το νότιο τμήμα του Golden Mile και σε οκτώ λεπτά με τα πόδια από αξιοθέατα της περιοχής, όπως το UShaka Marine World και το εστιατόριο The Cargo Hold. Το Waterfront διαθέτει 83 κομψά διακοσμημένα υπνοδωμάτια, το καθένα με δορυφορική τηλεόραση, θυρίδα ασφαλείας, WiFi και ιδιωτικό μπάνιο.

Κλιματισμός διατηρεί τη ζέστη των τροπικών καλοκαιρινών καλοκαίρι του Durban, ενώ το onsite spa σας επιτρέπει να ολοκληρώσετε την ημέρα σας με ένα βραβευμένο μασάζ. Το Wodka Restaurant & Bar σερβίρει gourmet διεθνή και νοτιοαφρικανικά φαγητά και ειδικεύεται στο teppanyaki.

Διεύθυνση: 40 Mahatma Gandhi Road, Durban

Belaire Suites

Είτε αναζητάτε διαμονή μικρής διάρκειας είτε μακροχρόνια ενοικίαση, το Belaire Suites προσφέρει 124 τετράκλινα διαμερίσματα σε απόσταση αναπνοής από την Marine Parade και την παραλία.

Με μερικά διαμερίσματα που προσφέρουν μέχρι τρία υπνοδωμάτια, αυτή είναι μια εξαιρετική επιλογή για οικογένειες ή ομάδες φίλων που ταξιδεύουν μαζί. Καθένα από αυτά διαθέτει όμορφη θέα στην παραλία, ιδιωτικό μαρμάρινο μπάνιο, δορυφορική τηλεόραση και μικρή κουζίνα με βασικές παροχές μαγειρέματος. Αν προτιμάτε να τρώτε έξω, ενταχθείτε στο τοπικό πλήθος στο δημοφιλές εστιατόριο Café Jiran στο κάτω επίπεδο. Στο Belaire Suites, είστε πέντε λεπτά με το αυτοκίνητο από το διάσημο καζίνο Suncoast, και οκτώ λεπτά με το αυτοκίνητο από το στάδιο Moses Mabhida.

Διεύθυνση: 151 Snell Parade, Durban

Το Βαλμόρ

Σε μια πρώην ζωή, το The Balmoral ήταν ένα βρετανικό αποικιακό ξενώνας, και σήμερα διατηρεί την αρχική του πρόσοψη και μερικά από τα αντίκες έπιπλα του. Οι εγκαταστάσεις είναι ελαφρώς ξεπερασμένες - αλλά για όσους δεν με απασχολούν λιγότερο από το γρήγορο WiFi, το ξενοδοχείο προσφέρει μια ενδιαφέρουσα εικόνα για το αποικιακό παρελθόν του Ντέρμπαν. Όλα τα ευρύχωρα υπνοδωμάτια του ξενοδοχείου περιλαμβάνουν τηλεόραση, internet και κλιματισμό, ενώ το εστιατόριο The Waterfront Terrace στο κάτω μέρος ειδικεύεται σε παραδοσιακές μπριζόλες και θαλασσινά. Είστε μερικά βήματα από την καρδιά του Golden Mile, και δέκα λεπτά με το αυτοκίνητο από τα καταστήματα αναμνηστικών του UShaka Village. Το βράδυ, κάντε μια βόλτα στον παραλιακό δρόμο για κοκτέιλ στο Moyo, το εκλεπτυσμένο beach bar στο τέλος της προβλήτας.

Διεύθυνση: 125 OR Tambo Parade, Durban

Ξενοδοχείο Protea Durban Edward

Το Protea Hotel Durban Edward μπορεί τώρα να είναι μέρος των μεγάλων ξενοδοχείων της Νότιας Αφρικής Protea Hotels, αλλά αξίζει μια θέση σε αυτόν τον κατάλογο μόνο για την ιστορία της. Αυτό το ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων, που άνοιξε το 1911, είναι φτιαγμένο από τη βικτοριανή γοητεία του και συμπληρώνεται με εντυπωσιακή θέα στον ωκεανό. Ο θρύλος λέει ότι σε όλη την πορεία του περίφημου παρελθόντος, ο Edward έχει φιλοξενήσει τα δικαιώματα, τους αρχηγούς κρατών και πολλά αστέρια της οθόνης και της σκηνής. Σήμερα, τα πολυτελή δωμάτια του προσφέρουν μπαλκόνι και μαρμάρινο μπάνιο, καθώς και ένα καλά εφοδιασμένο μίνι μπαρ. Εδώ, μπορείτε να συνδυάσετε την ιστορία και την τοποθεσία με όλα τα πλεονεκτήματα ενός μεγάλου ξενοδοχείου πρωταθλήματος - συμπεριλαμβανομένων των λεωφορείων του αεροδρομίου, το εστιατόριο στο δωμάτιο και το παρκινγκ.

Διεύθυνση: 149 OR Tambo Parade, Durban