Καφετέρια Μαγιόρκα: Πουέρτο Ρίκο εστιατόριο στο Σαν Χουάν

Καφετέρια Μαγιόρκα: Πουέρτο Ρίκο εστιατόριο στο Σαν Χουάν:

Βρίσκεται στην οδό San Francisco 300 στην καρδιά του Old San Juan, το Cafeteria Mallorca είναι ένα απέραντο μέρος, αναγνωρίσιμο από την απλή κόκκινη τέντα και τα κόκκινα γράμματα σε πορτοκαλί φόντο και ένα μεγάλο παράθυρο που απεικονίζει μια ποικιλία ψητών απολαύσεων. Στο εσωτερικό, η μεγάλη μπάρα countertop και οι καφετέριες είναι ενδεικτικές ενός τοπικού δείπνου και η πιο ενδιαφέρουσα διακόσμηση (πέρα από τις καθαρές, παλιομοδίτικες στολές του προσωπικού) είναι η ασπρόμαυρη φωτογραφία που κυριαρχεί σε μια γωνία του τραπεζαρία.

Γιατί λοιπόν έγινε ένα από τα αγαπημένα μας σημεία για να ξεκινήσουμε τη μέρα μας; Η απάντηση έγκειται στο ίδιο το όνομά της: οι μάλλον κουτάβι!

Mallorcas και πολλά άλλα:

Ευτυχώς ομολογώ ότι ήταν οι μαλλόρσκες που με έφεραν για πρώτη φορά στην Καφετέρια της Μαγιόρκα. Δεν μπορώ να το βοηθήσω. Αυτά τα νόστιμα ροδέλλα βουτύρου γενναιόδωρα με σκόνη ζάχαρης μπορούν να απολαύσουν απλά ή με ζαμπόν και τυρί (ένας αγαπημένος συνδυασμός). Και είναι τόσο καλοί που, ενώ έχω τη λίστα των αγαπημένων μου θέσεων για να φάω ένα γκουρμέ πρωινό , θα μπορούσα να σταματήσω ευτυχώς από την Cafeteria Mallorca κάθε μέρα για μια μαλόρκα και έναν καφέ.

Τούτου λεχθέντος, υπάρχουν και άλλοι λόγοι για να επισκεφτείτε αυτό το μέρος. Είτε είστε εδώ για πρωινό ή μεσημεριανό γεύμα, αυτό είναι ένα μεγάλο στοίχημα για ένα πρόστιμο σε λογικές τιμές.

Ένα δείπνο του San Juan:

Αν χάσετε την άνεση του diner γειτονιά σας, θα αγαπήσετε το σπιτικό, ανεπιτήδευτο συναίσθημα της καφετέριας Μαγιόρκα. Έχει εκείνα τα πλαστικά επικαλυμμένα μενού και αυτό το είδος τοπικών buzz και φασαρία που σας προσκαλεί να καθίσετε και να παραγγείλετε γρήγορα.

Πράγματι, οι σερβιρισμένοι σερβιρισμένοι σερβιτόροι κόβονται από ένα παραδοσιακό ύφασμα. η δική μας έλαβε τη διαταγή μας με μια τελετή που ήταν εντελώς αντίθετη με τις μάλλονες και τα σάντουιτς. Εκτός από αυτές τις γλυκές απολαύσεις, το πρωινό στο Cafeteria Mallorca περιλαμβάνει τηγανίτες, αυγά και άλλες βασικές τιμές. Απόλαυσα μια νόστιμη ομελέτα με ντομάτες, κρεμμύδια, τυρί και μπιζέλια.

Για μεσημεριανό γεύμα, τα αστέρια του μενού είναι οι emparedados ή σάντουιτς. Οι Πουέρτο Ρικανοί αγαπούν τα σάντουιτς τους και οι παναδεριές ή τα αρτοποιεία (αλλά πραγματικά είναι πολύ περισσότερα από τα αρτοποιεία) μπορούν να βρεθούν σε όλο το νησί. Στην Cafeteria Mallorca, θα βρείτε όλους τους συνηθισμένους υπόπτους: ζαμπόν και τυρί, κοτόπουλο, γαλοπούλα κλπ. Προσπαθήσαμε ένα απλό αλλά πολύ νόστιμο σάντουιτς club.

Εκτός από αυτά, το μενού διαθέτει μερικές τυπικές εισόδους του Πουέρτο Ρίκο. Κοτόπουλο ή γαρίδες asopao , churrasco και μπριζόλα φούστα με tostones είναι μεταξύ των μεγαλύτερων επιλογών φαγητού γεύμα, και ενώ θα σας κατευθύνω σε ένα από αυτά τα εστιατόρια για την καταπληκτική comida criolla (τοπική μαγειρική), θα μπορούσατε να κάνετε χειρότερα από να απολαύσετε ένα γεύμα όχι-frills εδώ.

Με πρωινό που κυμαίνεται από περίπου $ 3- $ 5 και μεσημεριανό από περίπου $ 5- $ 10 (με μερικά στοιχεία πιο κοντά στα $ 20, όπως το churrasco), είναι επίσης μια από τις καλύτερες ευκαιρίες για μεσημεριανό γεύμα σε μια πόλη που έχει το μερίδιό της σε ακριβό εστιατόριο .

Τέλος, θα ήθελα να είμαι remiss, αν δεν σας οδήγησα πίσω σε εκείνη την περίπτωση εμφάνιση μπροστά από το παράθυρο. Δεν θα βρείτε τα αρτοσκευάσματα τους στο μενού, γι 'αυτό μην διστάσετε να σηκωθείτε και να ρίξετε μια ματιά ή να ρωτήσετε τον σερβιτόρο σας. Μπορεί να βρείτε τυπικά σπεσιαλιτέ από το Πουέρτο Ρίκο όπως το brazo gitano και άλλα ψητά παρασκευάσματα με γκουάβα ή καρύδα.

Μην περιμένετε γκουρμέ Puerto Rican μαγειρική στο Cafeteria Mallorca. Για αυτό, έχετε μια ζαλιστική επιλογή από εξαιρετικά εστιατόρια στην πόλη. Αντ 'αυτού, έρχονται εδώ όταν θέλετε μια γρήγορη, ικανοποιητική μπουκιά για πρωινό ή μεσημεριανό γεύμα. Με την τοποθεσία μόλις λίγα τετράγωνα μακριά από την κεντρική πλατεία Plaza de Armas, η καφετέρια της Μαγιόρκα μπορεί εύκολα να ενσωματωθεί σε μια μέρα περιήγησης στα αξιοθέατα ... ακόμα κι αν αυτή η σύντομη παύση είναι μόνο για να αρπάξει μια μαλόρκα και ένα φλιτζάνι καφέ.