Το κόμμα της Jobbie Nooner Beach στο νησί Gull στο Lake St. Clair

Το Mardi Gras της Μεσογείου

Τώρα που εισέρχεται στην τέταρτη δεκαετία της, το ετήσιο πάρτι της Jobbie Nooner πραγματοποιείται συνήθως την Παρασκευή πριν από το σαββατοκύριακο της 4ης Ιουλίου στο Gull Island στη λίμνη St. Clair. Το 2015, θα λάβει χώρα στις 26 Ιουνίου και θα είναι μεγαλύτερο και πιο επικίνδυνο από ποτέ. Αυτό που ξεκίνησε ως παραθαλάσσιο πάρτι το απόγευμα έχει μεταμορφωθεί σε μια μπακχανία, που συχνά αναφέρεται ως "The Mardi Gras of the Midwest", και περιλαμβάνει ζωντανή μουσική, διαγωνισμούς DJ, υγρούς μπλουζάκια και τηλεοπτικές αναχωρήσεις από τοπικές ομάδες ειδήσεων , που τροφοδοτούνται από πολλή αλκοόλη.

Τι είναι Jobbie;

Σύμφωνα με το "Traveling Michigan's Thumb," ο Jobbie Nooner ξεκίνησε το 1975 στον Anchor Bay από τον Lee O'Dell για να γιορτάσει τα γενέθλια του συντρόφου του Lee Wagner. Το Jobbies, ένα ψευδώνυμο για τους εργάτες της αυτοκινητοβιομηχανίας, αρχίζει συχνά τις βάρδιές τους στις 5 ή 6 π.μ. και αφήνει εργασία το μεσημέρι την Παρασκευή πριν από τον τερματισμό του Ιουλίου στα εργοστάσια αυτοκινήτων, παίρνοντας ένα «μεσημεριανό» στο πάρτι στις βάρκες τους. Στις αρχές της δεκαετίας του 80, ο εορτασμός μετατοπίστηκε στο νησί Gull, ένα νησί που δημιουργήθηκε από το Αμερικανικό Σώμα Στρατού των Μηχανικών περίπου 6 μίλια πέρα ​​από το νερό από τη λίμνη St. Clair Metropark. Μετά την βυθοκόρηση των θαλάσσιων διαύλων, η άμμος και ο θόρυβος που απομένουν βυθίστηκαν στο χώρο, δημιουργώντας το νησί Gull.

Γλάρος νησί

Ο μόνος τρόπος για να φτάσετε στο νησί είναι με βάρκα, αν και κάποιοι πιο ατρόμητοι χωρικοί περπατούν από τον κόλπο Anchor κατά μήκος των ρηχών περιοχών της λίμνης St. Clair. Τα πολεμικά σκάφη δένονται από το νησί ή στο ρηχό νερό γύρω από αυτό, στήνουν κατασκήνωση και γιορτάζουν όλη την ημέρα και όλη τη νύχτα.

Δεν υπάρχουν εγκαταστάσεις οποιουδήποτε είδους στο νησί, αλλά δεν σταματούν το πάρτι. Τα τελευταία χρόνια, το κόμμα έχει αυξηθεί πάρα πολύ, προσελκύοντας μέχρι 10.000 ανθρώπους το 2010, σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο του Ντιτρόιτ. Υπάρχει μια ειδική ιστοσελίδα για την γιορτή, jobbiecrew.com, η οποία πωλεί μπλουζάκια και γενικά προωθεί την εκδήλωση και τα after-parties της.

Αυτό δεν είναι μέρος για παιδιά, καθώς υπάρχει ένα αυστηρά ενήλικο θέμα, πολύ γυμνό, και η κατανάλωση αλκοόλ.

Αντιπολίτευση

Με την πάροδο των ετών, σημειώθηκε ένας εκπληκτικά μικρός αριθμός συμβάντων. Το 2005, το Ίδρυμα We Are Here, μια μη κερδοσκοπική ομάδα προφανώς άρρωστη από το ετήσιο φεστιβάλ, μισθώνει προσωρινά το Gull Island από το Σώμα των Μηχανικών του Στρατού και σχεδιάζει να απαγορεύσει τους ταξιδιώτες από το νησί και να προωθήσει ένα καθαρισμό. Παρ 'όλα αυτά, το κόμμα συνεχίστηκε χωρίς συμβάν. Επίσης, το 2005, σύμφωνα με την εφημερίδα Macomb Daily , η Harrison Township μελέτησε τη σκοπιμότητα μίας μακροχρόνιας μίσθωσης του νησιού Gull, υποκινούμενη από τους κατοίκους της περιοχής, αλλά η προσπάθεια εξανεμίστηκε. Το 2007, ένας θάνατος συνέβη όταν ένα μεθυσμένο boater χτύπησε σε μια άλλη βάρκα και σκότωσε έναν επιβάτη επί του σκάφους. Το 2013, ένα σώμα ανακαλύφθηκε στο νησί ακριβώς πριν από την έναρξη των εορτασμών, αν και το παιχνίδι ήταν αποκλεισμένο.

Τοπική έλξη

Αν και τεχνικά εξακολουθεί να τελεί υπό τη διαχείριση του Σώματος Στρατού των Μηχανικών, το φεστιβάλ ελέγχεται από διάφορες ομάδες επιβολής του νόμου, όπως το Ακτοφυλακή των ΗΠΑ, το Τελωνείο και Προστασία των Συνόρων των ΗΠΑ, τα τμήματα Sherriff του Macomb και του St. Clair County, των αστυνομικών τμημάτων Clay Township και New Baltimore.

Ένας πύργος καμερών ασφαλείας ολοκληρώθηκε το 2009 από την περιπολία των συνόρων για την ανίχνευση παράνομων συνοριακών διαβάσεων, μαζί με άλλες 11 κάμερες κατά μήκος του ποταμού St. Clair και της λίμνης. Το 2012, ο αριθμός των σχετικών συλλήψεων έπεσε στην πραγματικότητα. Σύμφωνα με το voicenews.com, ο εκτελεστικός Mark County Hackel της Macomb χρησιμοποιεί την Jobbie Nooner για να προωθήσει τη λίμνη St.Clair σε μερικές παρουσιάσεις και θεωρεί ότι αξίζει πάνω από 500.000 δολάρια ετησίως στις τοπικές οικονομίες. «Έχει πάει αρκετά ομαλά για τα τελευταία χρόνια», δηλώνει και θεωρεί ότι είναι ένα επίδομα για την περιοχή.

Αποστέλλονται

Επιπλέον, υπάρχει μια συνάντηση εταίρος που ονομάζεται Raft-Off, μια τεράστια συλλογή των σκαφών από το νησί Harsen, στην οποία μια προσπάθεια να θέσει ένα παγκόσμιο ρεκόρ γίνεται για τα περισσότερα σκάφη δεμένα μεταξύ τους. Μια μακρά διπλή γραμμή φουσκωτών φιδιών μέσα από το ρηχό νερό, με τους συμμετέχοντες να "Περπατώντας το Gauntlet" μεταξύ των σκαφών.

Αν σκοπεύετε να συμμετάσχετε στο πάρτι, φέρτε αντηλιακό, άφθονο φαγητό και ποτό και μεγάλη ανοχή για υπερβολική κατανάλωση. Παρακολουθήστε για άπειρους boaters και έχετε έναν καλό χρόνο!