Πράγματα που πρέπει να κάνετε σε μια βροχερή μέρα στο Σαν Ντιέγκο

Αν το Σαν Ντιέγκο είναι πιο σίγουρο από ένα θαλάσσιο γυμνοσάλιαγκας και τα σχέδια διακοπών σας χρειάζονται έναν έλεγχο βροχής, εδώ είναι το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε: Περπατήστε γύρω από το χτύπημα του τραγουδιού Peabo Bryson "Μπορείτε να σταματήσετε τη βροχή" και να τραγουδήσετε σε όλους εσάς που συναντήσατε ότι το σκέφτηκε " ποτέ δεν βρέχει στη νότια Καλιφόρνια. " Αλλά μην με κρατάτε υπεύθυνη για τυχόν τυχαίες απαντήσεις στις ενέργειές σας.

Εάν η μέρα σας εξακολουθεί να παίρνει ύδωρ μετά από αυτό, θα μπορούσατε να ξεδιπλώσετε το κάτω χείλος σας σε ένα θορυβώδες σύκο, αλλά είναι απίθανο να σταματήσετε την καθίζηση.

Ένα καλύτερο σχέδιο θα ήταν να βρεθεί κάτι που να κάνει σε εσωτερικούς χώρους. Για τις παλιές αναμονές των βροχερών ημερήσιων ταξιδιών, δοκιμάστε τον οδηγό του μουσείου του Σαν Ντιέγκο ή περιηγηθείτε στη λίστα των εκδρομών εσωτερικών ημερών . Μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι δεν θα είστε οι μόνοι άνθρωποι στην πόλη που επιλέγουν κάτι για να κάνουν σε εσωτερικούς χώρους και γραμμές μπορεί να πάρει πολύ στο θάλαμο εισιτηρίων. Διευκολύνετε τον τρόπο σας αγοράζοντας online εισιτήρια προτού πάτε.

Μια βροχερή μέρα είναι η μόνη φορά που δεν θα φανεί ανόητη φοράτε ένα ζευγάρι γαλόζης στο Σαν Ντιέγκο. Φόρεμα άνετο, και αν έχετε κάποια βροχή εργαλείο, έχετε επίσης περισσότερες επιλογές.

Δοκιμάστε αυτούς τους τρόπους για να ξεπεράσετε τις σταγόνες βροχής.

Καλά μέρη για να πάτε σε μια βροχερή μέρα

Πόσο μοιάζει με το Cuppa;

Το Σαν Ντιέγκο έχει πολλά μέρη για να απολαύσει ένα απογευματινό τσάι, ένα ιδιαίτερα ωραίο πράγμα που κάνει σε μια βροχερή μέρα. Το Tea On Chatsworth είναι ένα καλοφτιαγμένο, χαλαρωτικό και κομψό μέρος για να το απολαύσετε.

Πηγαίνετε να παίξετε μέσα

Εάν δεν μπορείτε να παίξετε σε εξωτερικούς χώρους, πηγαίνετε σε ένα μέρος που φέρνει υπαίθριες δραστηριότητες στο εσωτερικό:

Οι παλιές αναμονές

Μια επίσκεψη στο σπα είναι καλή οποιαδήποτε στιγμή και ένας εξαιρετικός τρόπος να περάσετε μια βροχερή μέρα. Μπορείτε να βρείτε τα καλύτερα λουτρά San Diego στο Yelp ή να δοκιμάσετε το Spa στο Hotel Del Coronado.

Περισσότερα για το Σαν Ντιέγκο σε μια βροχερή μέρα

Στο Σαν Ντιέγκο, είναι πιο πιθανό να βροχή πυγμαχίες shrews και τσαγιού Chihuahuas από γάτες και σκύλους. Ακόμα κι αν βρέχει, είναι απίθανο να χρειαστείτε ένα παχύ slicker και γόλισμα γόνατος. Στην πραγματικότητα, το μόνο που μπορεί να χρειαστείτε είναι ένα καπέλο ή μια ομπρέλα, αλλά η τοπική πρόγνωση μικρής εμβέλειας είναι ο καλύτερος τρόπος να αποφύγετε την έκπληξη από την περιστασιακή θύελλα του Ειρηνικού.

Το San Diegans μπορεί να απολαύσει βροχή επειδή είναι κάτι διαφορετικό από το συνηθισμένο καιρό, αλλά εάν η δοκιμή άδειας οδήγησης του τοπικού οδηγού περιελάμβανε τον τρόπο οδήγησης σε αυτό, κανένα άτομο δεν θα περάσει ποτέ.

Προσέξτε γι 'αυτούς, επειδή μπορεί να μην προσέχουν.

Σε γενικές γραμμές, η εποχή των βροχών τρέχει από το Νοέμβριο μέχρι τον Μάρτιο. Για μέσες κορυφές, χαμηλά ηλιοφάνεια και βροχή, ελέγξτε τον οδηγό καιρού του Σαν Ντιέγκο .

Περισσότερα πράγματα που μπορείτε να κάνετε στο Σαν Ντιέγκο

Υπάρχουν πολλά ακόμα πράγματα να κάνετε στο Σαν Ντιέγκο αν βρέχει ή όχι. Ίσως θελήσετε να ξεκινήσετε ανακαλύπτοντας γιατί πρέπει να παραλείψετε κάποια μέρη για τα οποία έχετε ακούσει . Αν είστε ένας πολεμικός ταξιδιώτης που αναζητά τα ανεξερεύνητα σημεία, τότε μην χάσετε αυτά τα πράγματα που δεν ήξερα ότι θέλετε να κάνετε στο Σαν Ντιέγκο .

Αν ταξιδεύετε με παιδιά, σίγουρα θα θέλετε να δείτε τα καλύτερα μέρη για να πάρετε τα παιδιά στο Σαν Ντιέγκο .

Αν θέλετε να μάθετε ποια είναι τα πιο δημοφιλή τουριστικά αξιοθέατα του Σαν Ντιέγκο, μπορείτε να τα βρείτε (με τα υπέρ και τα κατά) στα κορυφαία πράγματα που κάνουν στο Σαν Ντιέγκο .

Εάν ο προϋπολογισμός σας είναι περιορισμένος (που ισχύει για τους περισσότερους από εμάς), μπορείτε να έχετε πολλή διασκέδαση χωρίς να ξοδέψετε μια δεκάρα. Απλά χρησιμοποιήστε τον οδηγό για να κάνετε πράγματα δωρεάν στο Σαν Ντιέγκο .

Εάν είναι το καλοκαίρι όταν επισκέπτεστε, θα θελήσετε να μάθετε τι να κάνετε σε μια καλοκαιρινή νύχτα στο Σαν Ντιέγκο.