Παρακολούθηση κατασκηνώσεων NFL και Παιχνιδιών στο Τέξας

Το Τέξας φιλοξενεί δύο ομάδες NFL - το Dallas Cowboys και το Houston Texans. Κάθε πτώση, χιλιάδες οπαδοί του ποδοσφαίρου επισκέπτονται το κράτος Lone Star για να παρακολουθήσουν παιχνίδια NFL. Μερικοί είναι εκτός έδρας οπαδούς μιας ή και των δύο αυτών ομάδων, ενώ άλλοι είναι οπαδοί των ομάδων που παίζουν εναντίον είτε των Cowboys είτε των Texans. Όμως, για τους οπαδούς των ομάδων NFL του Τέξας - ή απλώς των γενικών οπαδών ποδοσφαίρου που αναζητούν μια επίσκεψη με θέμα το ποδόσφαιρο στο Τέξας - δεν υπάρχει λόγος να περιμένετε έως ότου τα κανονικά παιχνίδια της σεζόν αρχίσουν να καταγράφουν παίκτες και ομάδες NFL.

Παρόλο που οι Cowboys θα διεξαγάγουν τις περιόδους κατάταξης του 2016 στο Oxnard της Καλιφόρνιας, η ομάδα θα επιστρέψει στο Ντάλας για το δεύτερο παιχνίδι προεδρίας τους έναντι των Μαϊάμι Δελφινιών στις 18 Αυγούστου. Η ομάδα θα παραμείνει στο Ντάλλας για το υπόλοιπο της πρακτικής τους, στο Σιάτλ για το τρίτο παιχνίδι τους πριν από τη διοργάνωση του Χιούστον στο τελικό παιχνίδι του αγώνα πριν τον Σεπτέμβριο. Οι φίλαθλοι δεν έχουν μόνο τη δυνατότητα να δουν δύο αγώνες στο Ντάλας φέτος, οι οπαδοί του AT & T Cowboys Stadium είναι σε θέση να παρακολουθήσουν τις συνεδρίες πρακτικής Cowboy καθώς και όχι μόνο κατά τη διάρκεια της προεδρίας, αλλά και κατά τη διάρκεια της κανονικής περιόδου.

Σε αντίθεση με τους Cowboys, οι Houston Texans θα παραμείνουν στην πατρίδα τους κατά τη διάρκεια του στρατοπέδου εκπαίδευσης. Το στρατόπεδο εκπαίδευσης του Texas Houston Texans 2016 θα πραγματοποιηθεί στο Κέντρο Εκπαίδευσης Μεθοδιστών του Χιούστον. Οι νεοσύλλεκτοι αρχίζουν το στρατόπεδο εκπαίδευσης στις 25 Ιουλίου. Οι παίκτες των βετεράνων ξεκινούν στις 30 Ιουλίου.

Έξι από τις συνεδρίες του στρατοπέδου κατάρτισης Texans φέτος θα είναι ανοιχτές στο κοινό. Έτσι, οι οπαδοί δεν θα έχουν μόνο την ευκαιρία να δουν την πρακτική Texans κατά τη διάρκεια του στρατοπέδου εκπαίδευσης, θα μπορούν επίσης να παρευρεθούν σε ένα ζευγάρι αγώνων προεδρίας όταν οι Τέξας φιλοξενούν τους Αγίους της Νέας Ορλεάνης το Σάββατο 20 Αυγούστου και όταν παίζουν οι Καρδινάλες της Αριζόνας Κυριακή, 28 Αυγούστου.

Ενώ στην πόλη, οι οπαδοί μπορούν επίσης να πάνε σε περιοδεία στο NRG Stadium, τον τομέα του Texans στο σπίτι.

Μόλις τελειώσει η κανονική σεζόν, οι οπαδοί και των δύο ομάδων θα έχουν πολλές ευκαιρίες να παρακολουθήσουν την ομάδα τους ζωντανά, συμπεριλαμβανομένων μερικών παιχνιδιών πρωταθλήματος. Και οι δύο ομάδες ανοίγουν την κανονική σεζόν στο σπίτι στις 11 Σεπτεμβρίου - οι Cowboys που φιλοξενούν τους αντιπάλους της διαίρεσης New York Giants και οι Texans που φιλοξενούν τους Chicago Bears. Οι Cowboys θα παίξουν το πρώτο τους χρονικό παιχνίδι της εποχής όταν θα φιλοξενούν το Σικάγο στις 25 Σεπτεμβρίου. Ο Ντάλας θα έχει δύο άλλα πρωταθλήματα στο πρωτάθλημα αυτό το πρωτάθλημα - την Κυριακή 30 Οκτωβρίου εναντίον των Αετών της Φιλαδέλφειας και τη Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου κατά των Λιοντάρια του Ντιτρόιτ. Και, φυσικά, ο Ντάλας θα φιλοξενήσει το ετήσιο παιχνίδι Ημέρας των Ευχαριστιών - αυτό εναντίον της Washington Redskins την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου.

Οι Texans παίζουν πραγματικά πέντε από τα πρώτα οκτώ παιχνίδια στο σπίτι τους, συμπεριλαμβανομένου ενός πρωταρχικού χρόνου κλίσης με τον αντίπαλό τους διαίρεση, Indianapolis Colts την Κυριακή, 16 Οκτωβρίου. Χιούστον θα φιλοξενήσει ένα άλλο πρωτάθλημα του πρωταθλήματος κατά τη διάρκεια της σεζόν 2016, εναντίον των Bengals του Cincinnati.

Όλοι είπαν ότι κάθε ομάδα θα φιλοξενήσει οκτώ παιχνίδια αυτή τη σεζόν, χωρίς να υπολογίζει την προεδρία και τα πλέι οφ, προσφέροντας στους οπαδούς πολλές ευκαιρίες να παρακολουθήσουν ένα παιχνίδι.

Είτε έρχονται για να παρακολουθήσουν στρατόπεδο εκπαίδευσης, συνεδρίες πρακτικής άσκησης, προ-σεζόν ή κανονικά παιχνίδια σεζόν, κάθε μια από αυτές τις πόλεις προσφέρει στους επισκέπτες του ποδοσφαίρου πολλά να δουν και να κάνουν μακριά από το γήπεδο, καθώς και πολλά καλά ξενοδοχεία που βρίσκονται σε κοντινή απόσταση στα γήπεδα ποδοσφαίρου και σε άλλα αξιοθέατα.

Ενώ στο Ντάλας , οι φιλάθλοι του ποδοσφαίρου συχνά δημοφιλή αξιοθέατα όπως το θεματικό πάρκο Six Flags και το Billy Bob πάνω στο Ft Worth Stockyards. Η σεζόν ποδοσφαίρου συμπίπτει επίσης με την ετήσια Κρατική Έκθεση του Τέξας , η οποία λαμβάνει χώρα σε ολόκληρο τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο και είναι η διοργάνωση για το ίσως το δημοφιλέστερο ποδοσφαιρικό παιχνίδι στο Τέξας - η Αντίσταση του Κόκκινου Ποταμού μεταξύ του Πανεπιστημίου του Τέξας και του Πανεπιστημίου της Οκλαχόμα. Το Holiday Inn Arlington, το Courtyard Dallas / Arlington / Entertainment District, το Sheraton Arlington Hotel, το Executive Inn Arlington και το στάδιο Arlington / Six Flags / AT & T Stadium απέχουν λιγότερο από 1,6χλμ. Από το AT & T Cowboy Stadium.

Εκείνοι που κατευθύνονται στο Χιούστον για να δουν τους Texans μπορούν να επισκεφθούν τη NASA, τον ζωολογικό κήπο του Χιούστον, το Ενυδρείο Downtown και / ή το Μνημείο San Jacinto. Το συνεχώς δημοφιλές Φεστιβάλ Αναγέννησης του Τέξας λαμβάνει χώρα σε όλη τη διάρκεια της σεζόν του NFL. Τα ξενοδοχεία κοντά στο NRG Stadium περιλαμβάνουν το Holiday Inn Houston - NRG / Ιατρικό Κέντρο, το Crowne Plaza και το SpringHill Suites Houston Medical Center / NRG.