Κρατική Έκθεση του Τέξας

Έχει διοργανωθεί κάθε χρόνο στο Fair Park του Ντάλλας από το 1886, η Κρατική Έκθεση υπήρξε η περιοχή για πολλές ιστορικές και αξέχαστες στιγμές - καθώς και πολλές διασκέδαση!

Τα Corny Dogs εφευρέθηκαν στην Κρατική Έκθεση του Τέξας του 1942. Το 1952, η μασκότ της έκθεσης, Big Tex, έκανε το ντεμπούτο του. Και, αμέτρητες μεγάλες στιγμές έχουν συμβεί με τα χρόνια στο παιχνίδι ποδοσφαίρου Τέξας-Οκλαχόμα, το οποίο παίζεται κατά τη διάρκεια της έκθεσης κάθε χρόνο.

Κάθε έκδοση της Κρατικής Έκθεσης του Τέξας διαθέτει μια ποικιλία από εντυπωσιακές μουσικές ενέργειες.

Και όλες οι συναυλίες είναι ελεύθερες με την είσοδο στο State Fair, επομένως δεν χρειάζεται να αγοράσετε επιπλέον εισιτήρια. Πολύ συχνά, οι ζωντανές μουσικές παραστάσεις θα πραγματοποιούνται σε πολλαπλά στάδια σε όλη την έκταση της εκδήλωσης ταυτόχρονα, επιτρέποντας στους επισκέπτες να συμμετέχουν σε περισσότερες από μία συναυλίες καθώς κινούνται γύρω από την έκθεση. Το σταθερό ρεύμα ζωντανής μουσικής είναι κάπως υπογραφή για την εμπειρία της Κρατικής Έκθεσης.

Το καρναβάλι είναι επίσης σε πλήρη άνθιση κατά τη διάρκεια της τριήμερης έκτασης της Έκθεσης. Θα υπάρχει επίσης μια παιδική γωνιά, αυτόματη επίδειξη, έκθεση τέχνης και, φυσικά, μια έκθεση ζωικού κεφαλαίου. Και, βέβαια, ο Big Tex είναι εκεί για να χαιρετήσει τους επισκέπτες, έχοντας πλήρως αποκατασταθεί μετά από πυρκαγιά το 2014. Κάθε χρόνο υπάρχουν ποικίλα εκθέματα, μερικά από τα οποία μπορεί κανείς να δει μόνο στην Κρατική Έκθεση.

Φυσικά, δύο από τα πιο δημοφιλή γεγονότα είναι η παρέλαση Starlight, που πραγματοποιήθηκε στις 7:15 μ.μ. καθημερινά σε όλη τη διάρκεια της έκθεσης, καθώς και το ποδοσφαιρικό παιχνίδι Texas-OU.

Πρόσφατα χρόνια έχουν δει ένα δεύτερο ποδοσφαιρικό αγώνα που προστέθηκε στην πλάκα των γεγονότων, καθώς και αγώνες ποδοσφαίρου, σκυλιών, εκθέσεις χειροτεχνίας, ένα 5k τρέξιμο και πολλά άλλα.

Εν ολίγοις, η Κρατική Έκθεση του Τέξας προσφέρει τόσο πολλά για να δει και να κάνει, είναι δύσκολο να τα πάρει όλα σε μια ενιαία επίσκεψη. Για το σκοπό αυτό, οι επισκέπτες μπορούν να αγοράσουν είτε εισιτήρια μιας ημέρας είτε εισιτήρια για εισδοχή σεζόν.

Για όσους αναμένουν να πάνε στην Κρατική Έκθεση τρεις ή περισσότερες ημέρες, η εποχή περάσει έχει νόημα. Αλλά, ανεξάρτητα από τον αριθμό των ταξιδιών που έγιναν στο κράτος, φαίνεται ότι υπάρχει πάντα κάτι νέο για να δείτε και να κάνετε. Έτσι, αν πάτε μόνο μία φορά ή το κάνετε ένα ετήσιο ταξίδι, η Κρατική Έκθεση του Τέξας είναι μια εκδήλωση που όλοι πρέπει να βιώσουν.