Συστήματα βαθμολόγησης εστιατορίων

Εάν συγχέεται από τις μάζες συχνά αντιφατικών αναθεωρήσεων εστιατορίων και αξιολογήσεων στο διαδίκτυο, αυτός ο οδηγός θα σας βοηθήσει να αποκρυπτογραφήσετε πώς κάθε εταιρεία τοποθετεί εστιατόρια στην κορυφή της λίστας τους. Αυτός ο κατάλογος κατηγοριοποιείται από τις κατά το μεγαλύτερο μέρος ανώνυμες αξιολογήσεις των εμπειρογνωμόνων (Michelin) σε συνήθη βιβλιοπωλεία (Yelp.).

Michelin Stars

Ο όρος " Michelin Star " αποτελεί χαρακτηριστικό γνώρισμα εξαιρετικής ποιότητας τραπεζαρία και εστιατόρια σε όλο τον κόσμο με την ιδιότητά τους ως Michelin Star.

Φυσικά, το ξεκαρδιστικό μέρος όλων αυτών είναι ότι αυτή η αριστοκρατική βαθμολογία εστιατορίων είναι από ... μια εταιρεία ελαστικών.

Ταξιδιωτικός Οδηγός Forbes

Ο Ταξιδιωτικός Οδηγός Forbes , πρώην Mobil Stars, στέλνει ανώνυμους επιθεωρητές σε χιλιάδες εστιατόρια σε όλο τον κόσμο και αξιολογεί εστιατόρια με βάση πάνω από 800 κριτήρια.

AAA Διαμάντια

Η Αμερικανική Ένωση Αυτοκινήτου (AAA ή Triple A) ανασκοπεί πάνω από 30.000 εστιατόρια της Β. Αμερικής ετησίως και εκδίδει ένα έως πέντε διαμάντια σε αυτά τα εστιατόρια, με βάση την επισκόπηση του εστιατορίου από έναν ανώνυμο επιθεωρητή.

Αξιολόγηση Zagat

Το Zagat συγκεντρώνει τις κριτικές των πραγματικών ανθρώπων χρησιμοποιώντας έναν ανεξάρτητο οργανισμό συλλογής στοιχείων.

Οι βαθμολογίες καταρτίζονται σε κλίμακα 0 έως 30 και οι αναθεωρήσεις συνήθως έχουν σχολαστικά σχόλια.

Κριτικές Yelp

Το Yelp είναι ο μεγαλύτερος ιστότοπος αναθεώρησης αξιολογήσεων στις Ηνωμένες Πολιτείες. Συγκεντρώνει και ενοποιεί πάνω από 10 εκατομμύρια σχόλια σε αυτό και λαμβάνει πάνω από 30 εκατομμύρια προβολές σελίδων ανά μήνα.