Η διαφορά του κρασιού με εμφιαλωμένο κέλυφος

Όταν βλέπετε 'Estate' στην ετικέτα, ξέρετε ότι είναι ιδιαίτερο

Όταν ακούτε ένα κρασί που περιγράφεται ως "εμφιαλωμένο ακίνητο" ή βλέπετε "estate" σε μια ετικέτα κρασιού στις Ηνωμένες Πολιτείες, αυτό σημαίνει κάτι πολύ συγκεκριμένο - και στην πραγματικότητα κάτι πολύ ξεχωριστό.

Η ετικέτα Estate

Η κυβέρνηση των ΗΠΑ, μέσω του γραφείου για το οινόπνευμα, το κάπνισμα, το φόρο και το εμπόριο (γνωστό ως TTB) θέτει τις απαιτήσεις αυτές στα οινοποιεία που θέλουν να χρησιμοποιούν τη λέξη "estate" στις ετικέτες τους:

Επισκεφθείτε ένα κτηνοτροφείο Estate

Αν ταξιδεύετε στην Καλιφόρνια, την Ουάσιγκτον ή το Όρεγκον, δεν πρέπει να χάσετε την ευκαιρία να επισκεφθείτε ένα κτηνοτροφείο για περιηγήσεις και μια μακρά στάση στην αίθουσα γευσιγνωσίας. Εκεί θα γίνουν δεκτοί σε πολλούς γύρους γευσιγνωσίας κρασιού, που ονομάζονται πτήσεις, από έναν σομελιέ του οινοποιείου, ο οποίος μπορεί να σας δώσει μια εκπαίδευση κρασιού ενώ θα απολαύσετε τα κρασιά του.

Ιδιωτικές γευσιγνωσίες και γευσιγνωσίες για μεγάλες ομάδες μπορούν επίσης να οργανωθούν στα περισσότερα οινοποιεία. Πολλά οινοποιεία διαθέτουν χώρους πικνίκ, οπότε αν ο καιρός είναι ζεστός και ηλιόλουστος - και συνήθως σε αυτές τις θέσεις, συσκευάζονται μερικά σάντουιτς ή χειροποίητο ψωμί και μια ποικιλία τυριών και αγοράστε ένα μπουκάλι από το αγαπημένο σας από τη γεύση για να συνοδεύσετε το πανηγύρι.

Estate Οινοποιεία - Καλιφόρνια

Estate Κτηνοτροφία - Ουάσινγκτον

Estate Οινοποιεία - Όρεγκον