Φεστιβάλ Τέχνης & Χειροτεχνίας Κρήτης 2016

Κάθε Νοέμβριο στο Fountain Hills

Η λεωφόρος των σιντριβάνων στο Fountain Hills είναι συνήθως μια πολυσύχναστη οδός για τους κατοίκους της περιοχής. Κάθε Νοέμβριος, ωστόσο, είναι κλειστός για κυκλοφορία οχημάτων και μετατρέπεται σε Φεστιβάλ Τέχνης & Χειροτεχνίας, ένα από τα μεγαλύτερα καλλιτεχνικά και χειροτεχνικά γεγονότα στη Νοτιοδυτική. Με 400 και 500 θαλάμους, μπορείτε να βρείτε πρωτότυπα έργα τέχνης, χειροποίητα ρούχα και καπέλα, knick-knacks, τοπικά είδη διατροφής και πολλά άλλα σε κάθε γκάμα τιμών.

Το Φεστιβάλ Τέχνης & Χειροτεχνίας Κρήνης παρουσιάζεται από το Εμπορικό Επιμελητήριο Fountain Hills.

Απολαύστε αυτές τις φωτογραφίες του Φεστιβάλ Τέχνης και Χειροτεχνίας.

Πότε είναι το Φεστιβάλ Τέχνης και Χειροτεχνίας;

Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2016
Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016
Κυριακή. 13 Νοεμβρίου 2016
από τις 10 π.μ. έως τις 5 μ.μ. κάθε μέρα

Που είναι?

Στο Fountain Hills, στη λεωφόρο των σιντριβάνων. Εδώ είναι ένας χάρτης με οδηγίες για το διάσημο σιντριβάνι στο Fountain Park . Αυτό το φεστιβάλ δεν βρίσκεται στο πάρκο, αλλά βρίσκεται ακριβώς δίπλα. Έχουν εξαιρετική σήμανση, ακολουθήστε τις πινακίδες για το φεστιβάλ μόλις βρεθείτε στο Fountain Hills.

Πώς μπορώ να λάβω εισιτήρια και πόσα είναι αυτά;

Δεν υπάρχει καμία επιβάρυνση για να μπείτε. Ο χώρος στάθμευσης είναι δωρεάν και άφθονος, αλλά υπάρχουν δεκάδες χιλιάδες άτομα που παρευρίσκονται σε αυτό το φεστιβάλ, οπότε είστε υπομονετικοί όταν ψάχνετε για χώρο στάθμευσης. Υπάρχει ένα μεγάλο μέρος για άτομα με αναπηρικά πιάτα / πλακάκια.

Τι άλλο πρέπει να γνωρίζω;

Πρόκειται για ένα φεστιβάλ βροχής ή λάμψης.

Περισσότεροι από 200.000 φίλοι και γείτονές σας θα βρίσκονται στο φεστιβάλ εκείνο το Σαββατοκύριακο. Παρέχεται δωρεάν μουσική ψυχαγωγία. Παρακολουθήστε για τη διάσημη κρήνη ! Θα σβήσει κάθε ώρα την ώρα.

Απολαύστε φαγητό, ποτά και ζωντανή μουσική στο Beer Garden.

Τι γίνεται αν έχω περισσότερες ερωτήσεις;

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με το Εμπορικό Επιμελητήριο Fountain Hills στο τηλέφωνο 480-837-1654 ή επισκεφθείτε τις στο διαδίκτυο.

Fountain Hills Φεστιβάλ Τεχνών και Χειροτεχνίας: Οι δέκα συμβουλές μου

  1. Να είστε έτοιμοι να περπατήσετε μερικά τετράγωνα από το σημείο στάθμευσης σας.
  2. Υπάρχουν πολλές φορητές τουαλέτες διαθέσιμες.
  3. Μερικοί πωλητές δεν παίρνουν πιστωτικές κάρτες, έτσι φέρτε μια επιταγή ή δύο ή επιπλέον μετρητά.
  4. Θα βρείτε εμπορεύματα σε όλες τις τιμές. Αυτό είναι το ιδανικό μέρος για να αναζητήσετε ασυνήθιστα δώρα διακοπών.
  5. Υπάρχουν αρκετά περίπτερα που προσφέρουν προϊόντα για παιδιά, οπότε μην ξεχνάτε γενέθλια ή ντους μωρών που μπορεί να έρχονται στο άμεσο μέλλον.
  6. Τρόφιμα, τρόφιμα, τρόφιμα. Σοκολάτα κάλυψε αυτό και ότι, ψητά κρέατα, ασιατική τροφή, τηγανίζουμε ψωμί, κέικ χοάνη - δεν θα πεινασμένοι εδώ.
  7. Η σκιά βρίσκεται σε ένα ασφάλιστρο εδώ, οπότε αν είναι μια ηλιόλουστη μέρα, αναμένετε ότι όλες οι καλυμμένες περιοχές φαγητού είναι πολύ γεμάτες.
  8. Οι διάδρομοι είναι πλακόστρωτοι, έτσι τα καροτσάκια και οι αναπηρικές καρέκλες είναι εύκολο να χειριστούν.
  9. Παρακαλώ αφήστε τα κατοικίδια ζώα σας στο σπίτι. Μου αρέσουν τα σκυλιά, αλλά σε μια γεμάτη μέρα στο Φεστιβάλ Τέχνης Τέχνες & Χειροτεχνία είναι δύσκολο να περπατήσετε γύρω, και παρατήρησα κάποια σκυλιά πάρει δοκιμασμένο.
  10. Αν και τα παιδιά είναι ευπρόσδεκτα, δεν υπάρχουν δραστηριότητες γι 'αυτούς εδώ. Δεν βόλτες, χάιδεμα ζωολογικούς κήπους ή ζωγραφική προσώπου.

Όλες οι ημερομηνίες, οι ώρες, οι τιμές και οι προσφορές ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.