Αναθεώρηση του Tortuga Bay Puntacana Resort & Club, Δομινικανή Δημοκρατία

Αν θα κρίνετε ένα θέρετρο με την υπηρεσία "turn-down", μπορείτε να στοιχηματίσετε ότι το Tortuga Bay Puntacana Resort & Club στη Δομινικανή Δημοκρατία θα είναι στην κορυφή της λίστας σας. Ζεστό νερό σε μια υπερμεγέθη μπανιέρα με κεριά φωτισμένα παντού στο ευρύχωρο μπάνιο. Αυτή είναι η χαλάρωση και είναι μόνο μια προεπισκόπηση του τι θα περιμένετε από ένα θέρετρο που εξυπηρετεί σε άλλο επίπεδο και προσφέρει μια πολυτελή εμπειρία.

Τα δωμάτια στο Tortuga Bay Puntacana Resort & Club

Τα απλά, περιστασιακά, αλλά κομψά δωμάτια είναι ακριβώς αυτό που δικαιολογεί ένα πολυτελές καραϊβικό διακοπές. Οι απόψεις, ωστόσο, είναι γιατί επιλέγετε τον κόλπο Tortuga, ο οποίος είναι ένας θύλακας στο μεγαλύτερο Puntacana Resort & Club. Τρεις γαλλικές πόρτες πλαισιώνουν το τοπίο και βλέπετε την Καραϊβική που βρίσκεται ακριβώς έξω από τις παλάμες που κουνώνουν έξω από το κατάστρωμα σας.

Τα έπιπλα είναι κατ 'ευθείαν από έναν κατάλογο αγγειοπλαστικής Barn και η διακόσμηση είναι φωτεινή και ευάερη. Το δωμάτιο είναι τόσο ευρύχωρο που το επίπεδο άνεσης πηγαίνει πιο ψηλά καθώς σαλπίζετε στην υπερσύγχρονη κρεβατοκάμαρα βλέποντας την επίπεδη επιφάνεια HD 37 ιντσών στον τοίχο.

Το δωμάτιο είναι λίγο πάνω από 1.000 τετραγωνικά πόδια, οι ντουλάπες είναι άφθονες, και το μπάνιο είναι μεγαλύτερο από την αφθονία των δωματίων των δωματίων που μπορεί να έχετε μείνει. Παίρνετε τα μαλακά λινά, τις βελούδινες πετσέτες, τα προϊόντα μπάνιου από το L'Occitane. Το κρεβάτι θα λυγίσει το σώμα σας και το πάπλωμα μασάζ το δέρμα σας όπως σας doze μακριά μετά από μια μέρα στην παραλία.

Ένα γραφείο έχει χώρο για το φορητό υπολογιστή σας και έχετε μια σύνδεση στο internet που είναι γρήγορη και αξιόπιστη. Επίσης στο δωμάτιο υπάρχει συσκευή αναπαραγωγής DVD / CD και χρηματοκιβώτιο για φούρνο μικροκυμάτων, καφετιέρα και παγομηχανή.

Δείπνο στο Tortuga Bay Puntacana Resort & Club

Το φαγητό στο Tortuga Bay προσφέρει πολλές επιλογές. Αν περιμένετε γνήσιο φαγητό της Δομινικανής, ίσως να είστε λίγο απογοητευμένοι, αλλά μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα ικανοποιήσετε σχεδόν κάθε επιθυμία.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι πολλά από τα εστιατόρια του θέρετρου απαιτούν μια πιο εκλεπτυσμένη επιλογή ρούχων για δείπνο - χωρίς σορτς και σαγιονάρες στο βραδινό γεύμα, καθώς η απλή κομψότητα είναι η προτιμώμενη εμφάνιση.

Τα εστιατόρια περιλαμβάνουν:

Αναψυχή στο Tortuga Bay Puntacana Resort & Club

Το γήπεδο γκολφ La Cana του Puntacana Resort προσφέρει θέα κατά μήκος της 17ης και 18ης τρύπας που είναι αρκετές για να σας κρατήσουν να επιστρέψετε για περισσότερα. Το γήπεδο γκολφ Corales βρίσκεται επίσης στην ιδιοκτησία, αλλά ίσως είναι λίγο πιο δύσκολο να προχωρήσετε, καθώς οι ιδιοκτήτες σκέφτονται καθιστώντας το ένα μόνο μάθημα μελών.

Η παραλία είναι γραφική και τα κυλιόμενα σύνολα μικροσκοπικών κυμάτων θα σας προσφέρουν μια ανάπαυλα από τον ήλιο της Καραϊβικής. Το νερό είναι ζεστό, αλλά η κονιώδης άμμος αναμιγνύεται λίγο περισσότερο για το ψαροντούφεκο. Εάν βρίσκεστε σε κατάδυση SCUBA, το θέρετρο μπορεί να οργανώσει ένα ταξίδι κατάδυσης σε έναν από τους πολλούς χώρους κατάδυσης στην περιοχή.

Αν σας αρέσει να εργάζεστε στο παιχνίδι τένις σας, το Puntacana προσφέρει έξι γήπεδα από πηλό, όπου μπορείτε να πάρετε τη δροσερή εμφάνιση του Roland Garros στις κάλτσες σας.

Έχετε οδηγήσει ποτέ ένα άλογο σε μια παραλία κατά το ηλιοβασίλεμα;

Το ιππικό κέντρο του θέρετρου διαθέτει πολύ ασθενή άλογα για να σας διευκολύνει στην εμπειρία.

Πισίνες στο Tortuga Bay Puntacana Resort & Club

Στον κόλπο Tortuga, η πισίνα είναι μικρή αλλά επαρκής για τον περιορισμένο αριθμό ατόμων που φιλοξενεί. Η πισίνα Puntacana Resort είναι μεγαλύτερη και είναι μια ωραία εναλλακτική λύση για την παραλία με τα φοίνικα, εάν δεν είστε σε άμμο και σερφ.

Εξυπηρέτηση στο Tortuga Bay Puntacana Resort & Club

Καθώς φτάνετε στον κόλπο Tortuga θα διαπιστώσετε αμέσως ποια υπηρεσία είναι. Μπορείτε να πάρετε την πλήρη VIP θεραπεία, με ένα όχημα που σας περιμένει να σας μεταφέρει στην βίλα σας. Η εμπειρία check-in πραγματοποιείται στη βίλα σας από τον προσωπικό σας υπάλληλο. Σας παραδίδουν τα κλειδιά στο κάρρο γκολφ σας και αρχίζει η πολυτελής εμπειρία σας στην Καραϊβική.

Ένα κινητό τηλέφωνο είναι στο δωμάτιό σας μόνο σε περίπτωση που έχετε ένα αίτημα από τον θυρωρό σας.

Όλα σχετικά με την αλληλεπίδρασή σας με το προσωπικό της Tortuga είναι πρώτης τάξεως. Μιλάς, ακούνε, και το κάνουν να συμβεί. Αν ψάχνετε να χαϊδεψετε, ο κόλπος Tortuga το κάνει πολύ καλά.

Άυλα στοιχεία στο Tortuga Bay Puntacana Resort & Club

Το μόνο πράγμα που θα βρείτε στο Tortuga Bay Resort είναι μια έντιμη προσπάθεια να βεβαιωθείτε ότι απολαμβάνετε τον εαυτό σας. Τα αγγλικά ομιλούνται ευρέως και το προσωπικό καταλήγει να καταλάβει τι μιλάτε, από τους εξυπηρετητές των εστιατορίων μέχρι τους ανθρώπους στο κεντρικό λόμπι. Η ιδέα ότι μπορείτε να εξερευνήσετε το τεράστιο τμήμα των παραλιών με το καλάθι σας γκολφ είναι ένα πλεονέκτημα. Οδηγήστε κατά μήκος της παραλίας, βρείτε ένα τέντωμα μια άμμο και μια φοίνικα, και σπαταλήστε την ημέρα σας μόνο με τον άνεμο και τα κύματα.

Περισσότερες πληροφορίες

Το Tortuga Bay Puntacana Resort & Club
Punta Cana, Higüey, Δομινικανή Δημοκρατία

Τηλέφωνο: 809-959-2262 Χωρίς χρέωση από ΗΠΑ & Καναδά 888-442-2262

Email: info@puntacana.com

Ιστοσελίδα: http://tortugabayhotel.com/