Ημέρα του Αγίου Πατρικίου και γιορτές - Σαβάνα

Δεύτερος μεγαλύτερος εορτασμός της ημέρας του Αγίου Πατρικίου στις Ηνωμένες Πολιτείες

Η γιορτή του Αγίου Πατρικίου στη Σαβάννα της Γεωργίας είναι ο μεγαλύτερος ετήσιος εορτασμός της πόλης και η δεύτερη μεγαλύτερη συγκέντρωση του Αγίου Πατρικίου στις Ηνωμένες Πολιτείες. Προσφέροντας περίπου 400.000 Ιρλανδούς και Τιμητικούς Ιρλανδούς επισκέπτες και τοπικούς εορτασμούς κάθε χρόνο, οι παραδόσεις του Αγίου Πατρικίου της Σαβάνας είναι γεμάτες από την πλούσια ιρλανδική κληρονομιά της περιοχής.

Λυπημένος από μερικούς παρατηρητές και συμμετέχοντες σε μια γιορτή του Mardi Gras , ο πνευματικός St.

Οι εορτασμοί της Ημέρας του Πατρικίου στη Σαβάνα συνεχίζονται για αρκετές ημέρες. Η σύγκριση με το Mardi Gras τελειώνει όταν πρόκειται για εμφανίσεις δημόσιου γυμνού, ωστόσο, οι οποίες στη Σαβάνα θα σας "συλλάβουν".

Η Ημέρα του Αγίου Πατρικίου γιόρτασε για πρώτη φορά στη Σαβάννα το 1813, όταν η τοπική Εταιρεία Hibernian σχεδίασε μια ιδιωτική συγκέντρωση. Σήμερα, η δημοφιλής παρέλαση Ημέρας του Αγίου Πατρικίου και άλλα διασκεδαστικά θεματικά γεγονότα της Ιρλανδίας προσελκύουν επισκέπτες από όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες και από όλο τον κόσμο. Οι περισσότεροι επισκέπτες σκοπεύουν να φτάσουν μερικές μέρες νωρίτερα ή να μείνουν λίγες μέρες μετά την Ημέρα του Αγίου Πατρικίου για να απολαύσουν τη Σαβάνα και να λάβουν μέρος σε όσο το δυνατόν περισσότερους εορτασμούς. Για τις οικογένειες, υπάρχουν ορισμένα επικυρωμένα οικογενειακά γεγονότα, τα οποία συνήθως προγραμματίζονται να γίνουν πριν από την παρέλαση.

Φωτογραφίες από προηγούμενες εορταστικές εκδηλώσεις του Αγίου Πατρικίου στη Σαβάνα

Σχεδιάζοντας την επίσκεψη της ημέρας του Αγίου Πατρικίου στη Σαβάνα

Πότε είναι η Ημέρα του Αγίου Πατρικίου; - Η Ημέρα του Αγίου Πατρικίου παρατηρείται κάθε χρόνο στις 17 Μαρτίου, εκτός από πολύ σπάνιες εξαιρέσεις όταν η 17η Μαρτίου πέφτει κατά την Μεγάλη Εβδομάδα.

Ακόμη και σε αυτές τις μοναδικές περιπτώσεις, πολλές μη θρησκευτικές εορταστικές εκδηλώσεις του Αγίου Πατρικίου σε ολόκληρο τον κόσμο συνεχίζονται να πραγματοποιούνται στις 17 Μαρτίου. Για προγραμματισμό ταξιδιών, μπορεί να βοηθήσει να μάθετε σε ποια ημέρα της εβδομάδας 17 Μαρτίου πέφτει. Για να μάθετε, δείτε αυτήν την λίστα της μελλοντικής Ημέρας του Αγίου Πατρικίου / 17 Μαρτίου της εβδομάδας .



Οι εορταστικές εκδηλώσεις της Ημέρας του Αγίου Πατρικίου της Σαβάνας - Πολλές εκδηλώσεις για την Ημέρα του Αγίου Πατρικίου προγραμματίζονται κάθε χρόνο στη Σαβάνα, συμπεριλαμβανομένων των θρησκευτικών τελετών και των παραδοσιακών πολιτιστικών εορτασμών. Τα δημοφιλή αξιοθέατα που μπορούν να απολαύσουν οι επισκέπτες περιλαμβάνουν το ετήσιο Greening της Κρήνης στο Πάρκο Forsyth , την ιρλανδική γιορτή Tara Feis, την συναρπαστική παρέλαση της Ημέρας του Αγίου Πατρικίου, τις εκδηλώσεις του River Street και της City Market, καθώς και πολλά άλλα. Για περισσότερα σχετικά με τα δημοφιλή γεγονότα, επισκεφθείτε το Πρόγραμμα Εκδηλώσεων της Ημέρας του Αγίου Πατρικίου της Savannah, το οποίο ενημερώνεται κάθε χρόνο.

Κράτηση ενός δωματίου του ξενοδοχείου - Λόγω της δημοτικότητας της Ημέρας του Αγίου Πατρικίου στη Σαβάνα, είναι σημαντικό να κάνετε κράτηση δωματίου στο ξενοδοχείο σας όσο το δυνατόν νωρίτερα. Πολλά ξενοδοχεία δέχονται κρατήσεις ήδη ένα χρόνο νωρίτερα και τα περισσότερα από τα διαθέσιμα δωμάτια της Savannah είναι γεμάτα μέχρι την 1η Μαρτίου ή νωρίτερα. Δείτε: Top Savannah Luxury Hotels και / ή περισσότερα Savannah Hotels - Τιμές, Κριτικές και Κρατήσεις.

Μετάβαση στη Σαβάνα - Η Σαβάνα βρίσκεται στη βορειοανατολική Γεωργία, κατά μήκος του ποταμού Σαβάννα, που αποτελεί το σύνορο μεταξύ Γεωργίας και Νότιας Καρολίνας. Το κέντρο της Σαβάνα βρίσκεται ακριβώς στα ανατολικά του I-95 και είναι το ανατολικό τερματικό για το I-16, το οποίο εκτείνεται από το κέντρο του Macon. Δείτε: Χιλιόμετρα και Εκτιμώμενος Οδήγηση στον Τομέ προς τη Σαβάννα.



Δείτε επίσης: Savannah - Πληροφορίες για το Διεθνές Αεροδρόμιο Hilton Head.

Επιπλέον πληροφορίες