Τα πιο όμορφα ταξίδια με τρένο στις ΗΠΑ

Οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι μια χώρα που έχει μεγάλο και μαγευτικό τοπίο μαζί με αρκετούς τομείς που είναι πραγματικά όμορφοι, αν και πολλοί άνθρωποι δεν θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν πολλά από αυτά τα μέρη. Όταν πρόκειται για το όμορφο τοπίο, υπάρχουν λίγοι καλύτεροι τρόποι για να το κάνετε από ένα άνετο κάθισμα σε ένα τρένο, από όπου μπορείτε να παρακολουθήσετε τα τοπία να ανοίγουν και να περάσουν από το παράθυρο. Υπάρχουν πολλές διαδρομές που προσφέρουν υπέροχα τοπία στις ΗΠΑ, και εδώ είναι μερικά από τα πιο ελκυστικά ταξίδια που μπορείτε να απολαύσετε σε όλη τη χώρα.

Σικάγο στο Σαν Φρανσίσκο

Ονομάστηκε το 'Zephyr της Καλιφόρνιας' από την Amtrak , αυτή η όμορφη γραμμή είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους διέλευσης των βραχώδεις ακτές και δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι το ορεινό τοπίο είναι εκπληκτικά όμορφο αν ταξιδεύετε το καλοκαίρι ή το χειμώνα. Λόγω του άγριου εδάφους, εκείνοι που δημιούργησαν τη γραμμή έπρεπε να σκάψουν 29 σήραγγες, συμπεριλαμβανομένης της σήραγγας Moffat, η οποία περνάει από τα 6 μίλια από τα βραχώδη βουνά, λαμβάνοντας ώρες εκτός του χρόνου ταξιδιού. Η διαδρομή επίσης εκτείνεται κατά μήκος της όχθης του ποταμού Κολοράντο για πολλά μίλια και συχνά είναι πιθανό να εντοπίσετε τους ανθρώπους από το ράφτινγκ του λευκού νερού κάτω από τα ρέματα αν ταξιδέψετε μέσα από αυτή την περιοχή κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Νέα Υόρκη στο Μόντρεαλ

Αναχωρώντας από τη Νέα Υόρκη, αυτή η διαδρομή παίρνει τους ταξιδιώτες βόρεια με το τρένο φεύγοντας γρήγορα από τα προάστια αυτής της μεγάλης πόλης και κατευθύνεται προς τα βόρεια προς την κοιλάδα του ποταμού Hudson . Τα τοπία σε αυτή την περιοχή αποτέλεσαν την έμπνευση για πολλούς από τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες της χώρας και το τοπίο από το τρένο είναι πραγματικά αξιοθαύμαστο και μαζί με τις όμορφες βουνοπλαγιές οι ταξιδιώτες φτάνουν να δουν τους ψεύτικους μεσαιωνικούς πυργίσκους του Κάστρου του Bannerman.

Καθώς οδεύει προς τα βόρεια, η γραμμή εκτείνεται κατά μήκος των ακτών της λίμνης Champlain, όπου το καλοκαίρι βλέπει επισκέπτες και κολυμβητές να απολαμβάνουν το νερό, πριν κατευθυνθούν στην όμορφη πόλη του Μόντρεαλ.

Ο σιδηροδρομικός σταθμός Grand Canyon

Αυτή η εντυπωσιακή γραμμή ξεκινάει από την γοητευτική πόλη Williams της Αριζόνα για εξήντα πέντε μίλια μέσω του Εθνικού Πάρκου Grand Canyon πριν τελειώσει στο ίδιο το χείλος του ίδιου του φαραγγιού.

Πρόκειται για μια χαλαρή και γραφική βόλτα με αυτοκίνητα τρένων τα οποία έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να βλέπουν το εκπληκτικό τοπίο καθώς ταξιδεύετε και επίσης έχει μια δεύτερη αναχώρηση κατά τη διάρκεια της πιο πολυσύχναστης περιόδου όπου χρειάζεται. Ενώ η πλειονότητα των αμαξοστοιχιών τραβιούνται από τους κινητήρες ντίζελ, υπάρχουν επίσης τακτικές διαδρομές που κινούνται με ατμοκίνητες αμαξοστοιχίες, γεγονός που προσθέτει στη μαγική εμπειρία.

Σιάτλ στο Λος Άντζελες

Το εκπληκτικό τοπίο της βορειοδυτικής ακτής της χώρας φιλοξενεί τη διαδρομή "Coast Starlight", η οποία συνδυάζει θαυμάσιες παράκτιες σκηνές, δάση και βουνά για να προσφέρει μια υπέροχη προοπτική σε αυτό το τμήμα της χώρας. Κοντά στο βόρειο άκρο της γραμμής, η όμορφη θέα στον Puget Sound είναι πραγματικά μαγευτική, ενώ η διαδρομή περνάει κοντά στο Mount Rainier που έχει παγετώνες στην κορυφή καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους. Πιο νότια, η γραμμή ακολουθεί τις ακτές του Ειρηνικού Ωκεανού για πάνω από εκατό μίλια από όμορφες παραλίες.