Ταξιδεύοντας στο Χονγκ Κονγκ τον Αύγουστο

Θα είναι ζεστό και υγρό, αλλά ο Αύγουστος μπορεί να είναι μια καλή στιγμή για να επισκεφθείτε το Χονγκ Κονγκ.

Πολλή βροχή και πολύ περισσότερο υγρασία, αν λίγο ελαφρύτερο στη θερμότητα από τον Ιούλιο. Ο Αύγουστος στο Χονγκ Κονγκ είναι όταν οι κάτοικοι επιστρέφουν από τις διακοπές, και τα γεγονότα του Χονγκ Κονγκ είναι άφθονα.

Αλλά να είστε προετοιμασμένοι για την υγρασία στο Χονγκ Κονγκ κατά τη διάρκεια του Αυγούστου. Είναι καταπιεστικά ζεστό και υγρό με τακτικές πτώσεις μουσώνων. Τυφώνας στο Χονγκ Κονγκ παρατηρούνται περιστασιακά τον Αύγουστο, φέρνοντας ισχυρούς ανέμους και άφθονο βροχή.

Τι να φοράτε στο Χονγκ Κονγκ τον Αύγουστο

Μια ομπρέλα μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο για τις συχνές βροχοπτώσεις, αλλά και ως ομπρέλα για να εκτρέψει τον έντονο ήλιο, μια πηγή προστασίας πρωτοπόρα από τους ντόπιους. Και παρά την εξωτερική ζέστη, είναι καλή ιδέα να έχετε ένα ελαφρύ πουλόβερ στην τσάντα ή στο σακίδιο σας, όπως συμβαίνει παντού στο Χονγκ Κονγκ με κλιματισμό, συχνά σε ψυχρά άκρα.

Όταν όμως βρίσκεστε έξω, τα ελαφρά βαμβακερά πουκάμισα θα είναι πιο άνετα στη υγρασία της σούπας. Βεβαιωθείτε ότι έχετε πάρει πολλά υγρά για να αντιμετωπίσετε την αφυδάτωση. Αν είστε έξω στο Χονγκ Κονγκ τον Αύγουστο για περισσότερο από 20 λεπτά, θεωρήστε την λοσιόν ήλιου μια καλή ιδέα και πιθανότατα θέλετε να φορέσετε καπέλο ή καπέλο. Δεν μπορεί να υπερεκτιμηθεί πόσο ανυπόφορος είναι ο ήλιος του Χονγκ Κονγκ κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Εάν ταξιδεύετε στην ύπαιθρο, απομακρύνετε τα κουνουπιέρια. Το κλίμα είναι τροπικό και τα σφάλματα είναι άφθονα.

Επαγγελματίες για επίσκεψη στο Χονγκ Κονγκ τον Αύγουστο

Τον Αύγουστο, οι θερμοκρασίες των ωκεανών είναι γενικά πιο ζεστές και κατά μέσο όρο είναι πολύ ευχάριστες.

Ο Αύγουστος είναι η ιδανική στιγμή για να επισκεφτείτε τις παραλίες του Χονγκ Κονγκ Το Silvermine Beach και το Lo So Shing είναι δύο δημοφιλείς επιλογές στην ή κοντά στην πόλη. Ένα σύντομο ταξίδι έξω από την πόλη σε ένα από τα πολλά νησιά του Χονγκ Κονγκ προσφέρει ακόμη περισσότερες επιλογές για παραλία και μεγαλύτερη ιδιωτικότητα.

Ο Αύγουστος είναι μια σπουδαία στιγμή για να δείτε και να ακούσετε ζωντανή μουσική στο Χονγκ Κονγκ, όπως παίζουν εδώ και πολλά διεθνή σούπερ σταρ εδώ.

Οι συναυλίες και τα φεστιβάλ μπορούν να γεμίσουν γρήγορα και, αν κρατηθούν σε εξωτερικούς χώρους, προετοιμαστείτε για την υγρασία και τη θερμότητα (όπως συνιστάται παραπάνω).

Αν θέλετε να επισκεφθείτε το Χονγκ Κονγκ όταν είναι σχετικά άδειο και υπάρχουν λίγοι άλλοι τουρίστες, ο Ιούλιος είναι ίσως ο μήνας για εσάς. Αλλά τον Αύγουστο, οι περισσότεροι κάτοικοι του Χονγκ Κονγκ και μετανάστες αρχίζουν να επιστρέφουν στην πόλη μετά τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Θα έχετε την πιο αυθεντική εμπειρία στο Χονγκ Κονγκ, καθώς η πόλη παίρνει το χαρακτηριστικό της Χονγκ Κονγκ buzz πίσω.

Hungry Ghost Festival

Η έκδοση του Halloween του Χονγκ Κονγκ συμβαίνει τον Αύγουστο. Η παράδοση έχει ως αποτέλεσμα ότι κατά τη διάρκεια του έβδομου φεγγαριού του έτους, ανήσυχα πνεύματα και φαντάσματα επιστρέφουν στη Γη και μερικοί από αυτούς δεν είναι ευχαριστημένοι. Τα μέλη της οικογένειας καίγονται ψεύτικα χρήματα και άλλες προσφορές χαρτιού για να κατευνάσουν τα οινοπνευματώδη ποτά και να κάνουν την ζωή μετά το θάνατο πιο άνετη γι 'αυτούς.