Άνοιξη του Άμστερνταμ του Κανκούν

Το Κανκούν και το σπάσιμο της άνοιξης έχουν παραδοσιακά προχωρήσει χέρι-χέρι. Αυτό είναι κατανοητό. Είναι ο κορυφαίος τουριστικός προορισμός στο Μεξικό. Οι επισκέπτες συναντιούνται για εκπληκτικές παραλίες, μοναδική ομορφιά, όμορφα τυρκουάζ νερά και ζωντανή πολιτιστική κληρονομιά.

Βρίσκεται στο βόρειο τμήμα του νοτιοανατολικού μεξικανικού κράτους Quintana Roo, το τουριστικό προϊόν του Κανκούν εκτείνεται πέρα ​​από τα όρια της πόλης. Η εμβέλεια του μάρκετινγκ περιλαμβάνει τους προορισμούς του Puerto Morelos και των νησιών της Μεξικάνικης Καραϊβικής, που αποτελείται από τους Isla Mujeres , Holbox και Contoy.

Κάθε χρόνο, το Συνέδριο & Επισκέπτης του Κανκούν (CVB) υπογραμμίζει τις μοναδικές πτυχές του προορισμού που αποσκοπούν στο να προσελκύσουν το πλήθος της άνοιξης. Δεν είναι απαραίτητο να είναι πάρα πολύ πειστικό. Η λαμπερή μπλε Καραϊβική φαίνεται πάντα ιδιαίτερα ελκυστική μετά από έναν σκληρό χειμώνα.

Εάν σκέφτεστε να κάνετε το Κανκούν τον επόμενο προορισμό σας για την άνοιξη, εδώ είναι μερικές προτάσεις από το CVB.

Αρχικά, είναι σημαντικό να υπολογίσετε την κατηγορία επισκεπτών στην οποία εμπίπτει.

Αν ψάχνετε για μια μικρή κουλτούρα μαζί με τη χαλάρωση σας, σκεφτείτε αυτές τις επιλογές:

Για όσους ενδιαφέρονται για διακοπές-όπως-thrillride:

Τα Foodies θα απολαύσουν αυτά τα νόστιμα αξιοθέατα:

Εάν είστε λάτρης της φύσης:

Πρόσθετα αξιοθέατα:

Το μουσείο κεριών του Κανκούν βρίσκεται στο Isla Shopping Village της Κανκούν.

Είναι επίσης το πρώτο μουσείο κεριών της πόλης που διαθέτει 23 δωμάτια που εμφανίζουν περισσότερους από 100 χαρακτήρες από ταινίες έως αθλητικές και μουσικές φιγούρες

Για κάθε περιπετειώδη οικογένεια ή κάποιον με αγάπη για το νερό και την τέχνη, το υποθαλάσσιο μουσείο του Κανκούν (MUSA) είναι ένα must-see. Το MUSA είναι το μεγαλύτερο υποθαλάσσιο μουσείο στον κόσμο. Διαθέτει εκατοντάδες αγάλματα που διπλούν ως ύφαλο που έχει γίνει σπίτι για ψάρια και άλλες υποβρύχιες ζωές. Για να δείτε τα γλυπτά απαιτείται κολύμβηση με αναπνευστήρα ή / και κατάδυση.