Κεφάλαιο Έκθεση Φυλλώματος Φυλλώματος

Πού να Peep, πότε να Peep πέρα ​​από το Κεμπέκ

Το φύλλωμα του Κεμπέκ είναι μαγευτικό . Με διάβασες. Θα μπορούσα να επιλέξω μια πιο κλισέ λέξη για να περιγράψω την εμπειρία; Πιθανώς όχι. Αλλά τα κλισέ είναι κλισέ για κάποιο λόγο. Είναι συχνά αλήθεια.

Και δεδομένου ότι το Κεμπέκ είναι ανάμεσα σε λίγες από τις θέσεις που θεωρούνται οι καλύτεροι προορισμοί που φαίνονται στον κόσμο, μπορεί να με κατηγορήσετε ότι χρησιμοποιείτε μια κουρασμένη, υπερβολικά αχρηστία; Ο μόνος λόξυγκας με την εποχή είναι ότι είναι αρκετά σύντομο, οπότε αν δεν φτάσετε στο σωστό χρονοδιάγραμμα, θα μπορούσατε να χάσετε μια πανέμορφη ποικιλία χρωμάτων, έστω και για μια εβδομάδα.

Quebec Fall Foliage Report: Πότε να Peep, Πού να Peep

Η εποχή φύλλωσης του φθινοπώρου στο Κεμπέκ εκτείνεται από περίπου τον Σεπτέμβριο έως τις αρχές Νοεμβρίου, αλλά οι ημερομηνίες ποικίλλουν κάθε χρόνο εξαιτίας της απρόβλεπτης φύσης του καιρού. Τα φύλλα εξαρτώνται από την αλληλεπίδραση των ημερών που αυξάνονται βραχύτερα και οι θερμοκρασίες πέφτουν για να τους σημάνει να σταματήσουν να παράγουν χλωροφύλλη, το μόριο που είναι υπεύθυνο για την πράσινη χροιά των φύλλων.

Εξ ου και η εξυπηρετικότητα της έκθεσης Quebec Fall Foliage. Παρακολουθεί το κατά πόσο τα φύλλα είναι στην περίοδο αιχμής των χρωμάτων τους ή όχι, αναφέροντας την κατάσταση της εποχής για τις διάφορες περιοχές του Κεμπέκ.

Η περιοχή του Μεγάλου Μόντρεαλ τείνει να φτάσει στο ανώτατο όριο, οπότε περιμένετε την εποχή των φύλλων να φτάσει στην κορυφή του χρώματος στην πόλη γύρω από τα μέσα και τα μέσα Οκτωβρίου, ενώ περιοχές όπως οι Λαυρεντιανοί και οι Ανατολικοί δήμοι παίρνουν συνήθως ένα ξεκίνημα στις εποχές αιχμής τους μέσα στα τέλη Σεπτεμβρίου.

Για λεπτομέρειες σχετικά με το πώς τα φύλλα συμπεριφέρονται φέτος, επικοινωνήστε με το Tourisme Québec.

Ο πίνακας τουρισμού χρησιμοποίησε για να δώσει μια σε απευθείας σύνδεση έκθεση φύλλωμα πτώσης, αλλά δεν ήταν διαθέσιμη πρόσφατα. Καλέστε το Tourisme Québec χωρίς χρέωση στο 1-877-BONJOUR (266-5687) για να ρωτήσετε πώς έρχεται η εποχή του φύλλωματος.

Περισσότερα Αξιοθέατα Πτώσης

Η κατεύθυνση προς την επαρχία του Κεμπέκ για κάποια φύλλα που ξεχωρίζουν φυσικά οδηγεί στη μεγαλύτερη μητρόπολη της, το Μόντρεαλ, μια ζωντανή πολυπολιτισμική γαλλόφωνη πόλη που χαρακτηρίζει όχι μόνο μερικούς ειδυλλιακούς προορισμούς φύλλωσης πτώσης, αλλά μια απίστευτη σκηνή φαγητού , ζωντανή νυχτερινή ζωή , αναζωογονητικές ιαματικές πηγές και μια μεγάλη ποικιλία των φεστιβάλ πτώσης .

Οι εκδηλώσεις που πρέπει να δούμε περιλαμβάνουν τους Κήπους του Φωτός , ένα φεστιβάλ κινέζικων φανών και μια ιαπωνική έκθεση φωτισμού στον κήπο σε ένα φθινόπωρο στο Βοτανικό Κήπο του Μόντρεαλ και τον περίπατο Zombie του Μόντρεαλ που μόνο από τον τίτλο είναι αυτονόητο. Υπάρχει επίσης κάτι για τους λάτρεις της φωτογραφίας και τους ανεμιστήρες μουσικής indie .

Τέλος, η πτώση είναι εποχή συγκομιδής. Εάν δεν μπορείτε να κάνετε μια καμπύλη για έναν από τους πολλούς οπωρώνες μήλου του Κεμπέκ που βρίσκονται λίγο έξω από το Μόντρεαλ, μετατοπίστε τον προορισμό αυτό στην αγορά Jean-Talon . Είναι ζωντανό με τα προϊόντα και τους πωλητές να είναι έτοιμοι να μοιράζονται δείγματα των προϊόντων τους.

Η επίσκεψη με την οικογένεια; Εμπνευστείτε από αυτές τις ιδέες οικογενειακής δραστηριότητας στο Μόντρεαλ και σκεφτείτε να επισκεφθείτε τα 15 καλύτερα μουσεία του Μόντρεαλ .