Εθνικό Πάρκο Yellowstone, Ουαϊόμινγκ

Από το Μπίσον στον Παλιό Πιστό, αυτό το Πάρκο τραγουδάει Κόκκινο, Λευκό & Μπλε

Η ανάμειξη της γεωθερμικής δραστηριότητας με τον φυσικό κόσμο της Άγριας Δύσης, το εθνικό πάρκο Yellowstone του Wyoming αποτελεί παράδειγμα της εικονικής Αμερικής. Ιδρύθηκε το 1872, ήταν το πρώτο εθνικό πάρκο της χώρας μας και βοήθησε να αποδειχθεί η σημασία της προστασίας των φυσικών θαυμάτων και των άγριων χώρων του Ηνωμένου Κράτους.

Οι τρύπες μεταξύ των μιλίων των βουνών, των λιμνών και των ποταμών είναι περιοχές γεωθερμικής δραστηριότητας. Οι γεωγέτες, οι φυσικές θερμές πηγές και οι πισίνες νερού είναι χρωματισμένες με κίτρινο, κόκκινο και πράσινο από θείο - ένα καταπληκτικό θέαμα.

Το πάρκο έχει επιβιώσει από κατακλυσμιακά γεγονότα, συμπεριλαμβανομένων πυρκαγιών που κατέστρεψαν το ένα τρίτο του οικοσυστήματος, αλλά έχει αποδείξει ότι τα φυσικά γεγονότα δηλώνουν έναν νέο κύκλο ανάπτυξης. Έχει γίνει ένα από τα μεγαλύτερα οικοσυστήματα της γης, που φιλοξενεί εκατοντάδες είδη πουλιών, ψαριών, ερπετών και θηλαστικών. Στην πραγματικότητα, το υπέροχο bison του Yellowstone είναι μερικά από τα τελευταία κοπάδια ελεύθερης περιαγωγής της χώρας.

Ένα απόγευμα στο Yellowstone φέρνει θαυμασμό και ευγνωμοσύνη για την παρηγοριά και την ομορφιά της γης. Είναι ένας θαυμάσιος προορισμός για νέους τυχοδιώκτες ή οικογένειες που αναζητούν την τέλεια απόδραση του Σαββατοκύριακου. Με τόσο πολλά να δείτε, είναι εύκολο να αισθάνεστε συγκλονισμένοι, αλλά να αναπτύξετε μια διαδρομή και να είστε σίγουροι ότι ξεκινάτε μια από τις μεγαλύτερες εμπειρίες της ζωής σας.

Ξεκινήστε να προγραμματίζετε το ταξίδι σας τώρα!

Η καλύτερη πρόταση που πρέπει να κάνετε κατά τον προγραμματισμό του ταξιδιού σας είναι να αναγνωρίσετε εάν είστε πολύ φιλόδοξοι. Το Εθνικό Πάρκο του Yellowstone είναι τεράστιο, οπότε είναι δύσκολο να καλύψουμε και τις επτά περιοχές σε ένα Σαββατοκύριακο.

Αν έχετε μόνο μερικές ημέρες, προσπαθήστε να περιορίσετε τους στόχους σας σε μία ή δύο περιοχές. Πάρτε το χρόνο σας, βγείτε από το αυτοκίνητό σας, και απολαύστε όλα αυτά τα όμορφα εδάφη έχει να προσφέρει. Το Yellowstone θα παραμείνει για πάντα το πιο εικονικό πάρκο της Αμερικής και δεν θα τα δει όλα ταυτόχρονα σας δίνει μια μεγάλη δικαιολογία για να επιστρέψετε!

Πληροφορίες Γενικού Πάρκου
Κορυφαία αξιοθέατα