Κινέζικα ωροσκόπια νέου έτους για το 2017

Τι σημαίνει το 2017 Έτος του Κόκορα για σας;

Το Ωροσκόπιο της Κινέζικης Πρωτοχρονιάς σας μπορεί να ορίσει τα πάντα μέσα στους επόμενους 12 μήνες, από τις προοπτικές απασχόλησης και τη ζωή αγάπης, μέχρι τις συμβουλές της χρηματιστηριακής αγοράς και τις χρωματικές κάλτσες που θα φορέσουν για να φέρουν την τύχη. Το κινεζικό ωροσκόπιο σας καθορίζεται από το έτος που γεννήσατε και κάθε χρόνο εκπροσωπείται από ζώο. Χρησιμοποιήστε τον κινεζικό μας οδηγό ζωδιακού κύκλου για να ταιριάξετε την ημερομηνία γέννησής σας με το σωστό σημείο. Παρακάτω είναι η ετήσια (και εντελώς ελαφριά) ματιά μας σε ό, τι λένε οι σοφοί ηλικιωμένοι ότι είναι στο κατάστημα για το Κινεζικό Νέο Έτος του Κοκτέιλ το 2017.

Εάν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για το Κινεζικό Νέο Έτος, ανατρέξτε στον οδηγό της κινεζικής Πρωτοχρονιάς όπου αποκαλύπτουμε τις παραδόσεις και τις δεισιδαιμονίες που περιβάλλουν τους εορτασμούς για το Έτος του Άλογου. Δεν είστε σίγουροι ποια είναι η υπογραφή σας;

Αρουραίος
Προφίλ χαρακτηριστικών και προσωπικότητας των αρουραίων

Παρόλο που δεν θα χρειαστεί να περάσετε το 2017 παρακάμπτοντας τους καουμπόηδες από το rento-kill, δεν πρόκειται να είναι ένα φανταστικό έτος κάτω στα αποχετευτικά δίκτυα. Δοκιμάστε και περιορίστε το φυσικό ένστικτό σας για να είστε άμεσα φιλόδοξοι ή πιθανόν να βρείτε την ουρά σας πιασμένη σε μια παγίδα. Αντ 'αυτού, παίζετε έξυπνα. Υπάρχουν πιθανότητες να πάρετε τα χέρια σας σε ένα τούβλο του brie ή δύο εάν παραμείνετε αποφασισμένοι, εργάζεστε σκληρά και μην κάνετε καμία εξευτελιστική απόφαση. Ρομαντική είναι επίσης δυνατή, αλλά αν ψάχνετε για κάποιον νέο ή προσπαθεί να ανάψει το ρομαντισμό στο σπίτι, μην πιέζετε πάρα πολύ σκληρά ή είναι πιθανό να σας ξεπλύνετε κάτω από το μπολ τουαλέτας.

Αγελάδα
Προφίλ χαρακτηριστικών και προσωπικότητας των αγελάδων

Συσκευάστε τις τσάντες σας, πηγαίνετε στην Παμπλόνα.

Ποτέ δεν θα υπάρχει καλύτερος χρόνος για να τρέξετε με τους ταύρους από το 2017. Ξεπεράστε τον φυσικό σας φόβο αλλαγής και χρησιμοποιήστε την ενέργεια από το έτος του κόκορα για να κτυπήσετε τις πόρτες του αχυρώνα και να πάρετε αυτό που θέλετε. Είναι ένα ιδιαίτερα φανταστικό έτος για περιπλάνηση σε νέους βοσκότοπους για να βρείτε νέους φίλους ή ακόμα και κάποιον που θα περάσει το επόμενο φεστιβάλ συγκομιδής.

Για όσους έχουν ήδη ένα μισό μαστό, ξεφύγετε και δοκιμάστε κάτι καινούργιο μαζί - αρπάξτε τον ταύρο από τα κέρατα το 2017 και θα είστε πιο χαρούμενος δαίμονας γι 'αυτό.

Τίγρη
Προφίλ των Χαρακτηριστικών και της προσωπικότητας του Τίγρη

Λοιπόν, το 2016 ήταν πιθανώς περίπου τόσο διασκεδαστικό όσο μια μέρα σαφάρι. Εάν κατάφερα να αποφύγετε να φτιάξετε χαλιά με τρόπαιο κάποιον πέρυσι, τότε θα βρείτε το 2017 λίγο πιο εύκολο. Θα πρέπει ακόμα να διατηρήσετε αυτό το φλογερό ταμπεραμέντο υπό έλεγχο και να αποφύγετε συναντήσεις με αδέσποτα που θέλουν να τραβήξουν την ουρά σας - αλλά διατηρήστε την ηρεμία και την εστίαση και έχετε κάθε πιθανότητα να καταλήξετε μια λιπαρή γάτα. Θα πρέπει να υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για τη σαβάνα για μια καλύτερη καριέρα ή μια νέα πρόκληση να βυθίσετε τα δόντια σας.

Κουνέλι
Προφίλ χαρακτηριστικών και προσωπικότητας των κουνελιών

Πάρτε ένα φτυάρι και ξεκινήστε να σκάβετε ένα πολύ βαθύ βουνό. Το 2017 είναι πιθανό να είναι ένα βρώμικο για τα κουνέλια. Είστε πίσω από τη φύση, αλλά αυτό σημαίνει ότι θα αγωνιστείτε να κάνετε πρόοδο σε μια περίοδο γεμάτη ενέργεια. Θα χρειαστείτε αποφασιστικότητα στην εργασία και τις επιχειρήσεις για να βεβαιωθείτε ότι δεν είστε αυτός που χάσετε όταν ξεκινούν την παράδοση των καρότων. Δεν είναι μια φανταστική χρονιά για το ρομαντισμό, αλλά αν υπάρχει κάποιος που θέλετε να αισθάνεστε ξεχωριστός, πάρτε τα πάντα σε σύντομο λυκίσκο και ίσως μπορέσετε να βάλετε λίγο περισσότερο στο βήμα σας.

Δράκων
Προφίλ των Χαρακτηριστικών Δράκου και της Προσωπικότητας

Μπορεί να είναι μοναχικός δράκος - αν δεν έχει κανείς να πετάξει τα λόγχη του Λάνσελοτ σε εσένα, τότε είναι μπάντες νάνοι που προσπαθούν να αποκόψουν το κεφάλι σου με ένα τσεκούρι. Λοιπόν, το 2017 είναι ο χρόνος που πρέπει να ξεφύγετε από τη σπηλιά σας και να διαδώσετε τα φτερά σας για να βρείτε νέους φίλους σε νέα μέρη. Η αφοσίωσή σας και η ειλικρίνεια σας θα σας προσφέρουν στους άλλους και αν υπάρχει κάποιος που έχετε δει τα μάτια σας τώρα είναι η στιγμή να κάνετε την κίνησή σας. Η προσθήκη στο σωρό σας θησαυρού θα είναι λίγο πιο δύσκολη - μπορείτε να προχωρήσετε στην εργασία ή σε μια νέα επιχείρηση, αλλά κρατήστε αυτή την ψυχραιμία κάτω από περιτύλιξη ή αναμένετε να καεί.

Φίδι
Προφίλ χαρακτηριστικών και προσωπικότητας των φιδιών

Έχετε ένα εφεδρικό δέρμα κρέμονται γύρω; Αποσπάστε το γιατί το 2017 είναι το έτος για να εντυπωσιάσετε. Είτε θέλετε να ανεβείτε στη σκάλα στη δουλειά, να κάνετε μια μεγάλη απόφαση ζωής είτε να βρείτε το τέλειο φίδι στο χορτάρι για να εγκατασταθεί, η νοημοσύνη σας και η ήρεμη προσωπικότητά σας θα λάμψουν φέτος.

Απλά φροντίστε να πιέσετε το έτος για κάθε επιτυχία.

Μεταβείτε στη σελίδα 2 για Άλογο, Πρόβατα, Πίθηκο, Πιπέρι, Σκύλο και Χοίρα

Περισσότερα Κινέζικα νέα ζώδια για το Έτος του Κοκοφού, το 2017.

Αλογο
Προφίλ χαρακτηριστικών και προσωπικότητας των αλόγων

Θα μπορούσατε να μεταβείτε στο 2017 σαν νικητής του ντέρμπι ή να το οδηγήσετε σαν γαϊδουράκι - εξαρτάται από το πώς θέλετε να πετύχετε. Το έτος του κόκορα δεν είναι φυσικά τυχερός για τα άλογα, αλλά είστε εργατικό πνεύμα δεν προσφέρετε την ευκαιρία για ευημερία εάν είστε πρόθυμοι να πηδήσετε πάνω από λίγους φράχτες.

Ορίστε την καριέρα ή τον επιχειρηματικό στόχο στις αρχές του έτους και εργάζονται προς την κατεύθυνση τους αργά για να βρεθείτε να βγείτε μπροστά από το πακέτο αργότερα μέσα στο χρόνο.

Πρόβατο
Προφίλ των χαρακτηριστικών και της προσωπικότητας των προβάτων

Πάντα ήθελε να κάνει περισσότερα από το να καθίσει γύρω από να μετατραπεί σε μάλλινα πουλόβερ; Λοιπόν, φέτος είναι η χρονιά σας για να αποδείξετε ότι υπάρχει ένας λύκος στα ενδύματα προβάτου. Είστε ευγενικοί και προσεκτικοί, αλλά συνδυάστε αυτό με το πάθος του κόκορα και έχετε την ευκαιρία να βρείτε εκείνο τον τέλειο εταίρο ή να κάνετε μια υπάρχουσα σχέση ακόμα καλύτερα. Ούτε θα πρέπει να ανησυχείτε για την παρακολούθηση της αγέλης στη δουλειά ή στην ιδιωτική σας ζωή, το κοπάδι είναι φίλοι σας και μαζί σας μπορούν να σας βοηθήσουν να κάνετε μερικές από αυτές τις μεγάλες αλλαγές που έχετε μπερδευτεί.

Πίθηκος

Προφίλ των Χαρακτηριστικών και της Προσωπικότητας των Μαϊμούδων

Ώρα να ξεπεράσουμε τα μεγάλα σχέδια - και ίσως μερικές μπανάνες. Η χρονιά του κόκορα ταιριάζει στη φυσική σας φιλοδοξία να επιτύχετε περισσότερα, είτε αυτό φτάνει στον επόμενο κλάδο του δέντρου στη δουλειά, είτε κατασκευάζετε τον εαυτό σας ένα νέο δέντρο στο σπίτι - το 2017 είναι το έτος για να πάτε και να πάρετε αυτό που θέλετε.

Θα χρειαστεί να πιείτε λίγο λιγότερο από το συνηθισμένο (το έτος του κόκορα είναι μόνο για τη συγκεντρωμένη ενέργεια) και θα χρειαστεί να πετάξετε γύρω σας για να πετύχετε - αλλά να ασκήσετε τον εαυτό σας και να είστε ο βασιλιάς της ζούγκλας.

Κοτόπουλο
Προφίλ των Χαρακτηριστικών και της Προσωπικότητας του Παλιού

Λοιπόν, cock-a-doodle-do, είναι το έτος σου επιτέλους.

Το 2017 είναι το Κινέζικο Νέο Έτος του Κόκορα και μπορείτε να περιμένετε να περάσετε τους επόμενους δώδεκα μήνες ως βασιλιάς ή βασίλισσα του coop. Η επιτυχία είναι δυνατή σε όλες τις προσπάθειές σας, αλλά με την αφθονία της ενέργειας είναι μια ιδιαίτερα καλή στιγμή για να φρεσκάρετε το κρεβάτι σας με λίγα χρήματα - αυτό μπορεί να σημαίνει αλλαγή στην καριέρα ή την εταιρεία ή να ξεκινήσετε μια επιχείρηση μόνοι σας. Αγνοήστε τους αντιπάλους που προσπαθούν να γκρεμίσουν τα φτερά σας, αν παραμείνετε θετικοί η σκληρή δουλειά σας και η ενέργεια της χρονιάς θα εξασφαλίσετε ότι είστε εσείς που γεράστε πάνω από το 2017.

Σκύλος

Προφίλ χαρακτηριστικών και προσωπικότητας του σκύλου

Έχεις δουλέψει σαν ένα σκυλί για τελευταία φορά. Μη σταματάτε. Μπορεί να ένοιωθε σαν να κυνηγούσατε την ουρά σας πέρυσι, αλλά το 2017 όλη η σκληρή δουλειά σας θα αρχίσει να αποπληρώνει και θα βρείτε αυτό το γνωστό βήμα πίσω στη βόλτα σας. Θα πρέπει να υπάρχουν ευκαιρίες στο χώρο εργασίας, οπότε μην φοβάστε να πείτε στο αφεντικό σας ότι υπάρχουν πράγματα που είστε καλύτερα σε σχέση με τη στρογγυλοποίηση των προβάτων. Είτε θέλετε κάποιος να μοιραστεί ένα ρείθρο με ή μόνο για να κυλήσει μέσα στο σανό, romance είναι επίσης στις κάρτες. Η χρονιά του κόκορα υπόσχεται κάποιες συγκρούσεις - οπότε μην εκπλαγείτε αν παλιές φλόγες και φίλοι ίσως σκάψουν σε ένα κόκαλο ή δύο.

Χοίρος
Προφίλ των χαρακτηριστικών και της προσωπικότητας των χοίρων

Όταν πετούν χοίροι, λένε. Λοιπόν, περιμένετε μέχρι να σας δουν να τραβήξετε το σούπερ πορτοφόλι σας και να πετάξετε μέχρι το 2017. Η κινεζική νέα χρονιά του κόκορα είναι φανταστική για τους χοίρους όλων των μεγεθών - εφ 'όσον μπορείτε να βγάλετε το ρύγχος σας έξω από την κοιλότητα και να αρπάξετε κάθε ευκαιρία και με τα δύο ποδαράκια. Θα χρειαστεί να είστε ασυνήθιστα ενεργητικοί, αλλά αν είστε πρόθυμοι να ρίξετε λίγο προσοχή στον άνεμο, μπορείτε να βρείτε τον εαυτό σας με νέους φίλους για να κυλήσετε στη λάσπη ή με την ευκαιρία να φέρει στο σπίτι κάποιο επιπλέον μπέικον στην εργασία. Να είστε τολμηροί και να πάτε και να πάρετε ό, τι είναι δικό σας - αυτό είναι το έτος για να απελευθερώσετε το εσωτερικό γουρούνι σας.