Μάθετε περισσότερα για το Καλοκαιρι, το ελληνικό νησί Από τη «Mama Mia»

Τώρα είναι ένα άλλο όνομα για τη Σκόπελο

Το Καλοκάρι, το νησί στην ταινία "Mamma Mia" με πρωταγωνιστές τον Meryl Streep και την Amanda Seyfried, στην πραγματικότητα ονομάζεται πραγματικά Σκόπελος. Το νησί βρίσκεται στο Αιγαίο από τις ακτές της ηπειρωτικής Ελλάδας.

Το Καλοκάρι είναι ένα φτιαγμένο όνομα του νησιού που χρησιμοποιείται μόνο στην ταινία "Mamma Mia" και δεν έχει καμία σχέση με τον ίδιο τον Σκόπελο. Στα ελληνικά, ο Καλοκάρι σημαίνει "καλοκαίρι", επομένως σχεδόν οποιοδήποτε ελληνικό νησί θα μπορούσε να ονομαστεί "νησί του καλοκαιριού".

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις τοποθεσίες ταινιών "Mamma Mia", συμπεριλαμβανομένων και εκείνων που ζούσαν και έκαναν δείπνο στη Σκόπελο, δείτε τα Mamma Mia Movie Locations .

Η Σκόπελος είναι μέρος του νησιωτικού συγκροτήματος των Σποράδων της Ελλάδας.

Εναλλακτικές ορθογραφίες: Η Σκόπελος μερικές φορές γράφει Σκόπελο.

Γιατί πρέπει να πάτε στη Σκόπελο

Ακόμη και αν δεν αγαπάτε το "Mamma Mia", η Σκόπελος είναι ένα σχετικά παρθένο νησί που τροφοδοτεί τους Βρετανούς και Έλληνες τουρίστες. Θεωρείται ένα ακριβό νησί με ελληνικά πρότυπα, που σίγουρα δεν τροφοδοτείται με το πλήθος του backpacker. Από την ταινία "Mamma Mia", το νησί έχει δει μια μικρή αύξηση των τουριστών. Πριν «γίνει» το Καλοκάρι, ήταν ένα αγαπημένο νησί για τους Έλληνες να επισκεφθούν για διακοπές.

Πού να μείνετε στη Σκόπελο

Υπάρχουν πολλά μικρά ξενοδοχεία στη Σκόπελο. Μπορείτε επίσης να νοικιάσετε βίλες και διαμερίσματα.

Πού να φάτε στη Σκόπελο

Τα τρόφιμα στη Σκόπελο τείνουν να διαθέτουν πολλά φρέσκα θαλασσινά παραδοσιακά προετοιμασμένα, αλλά η κοτόπουλο είναι επίσης δημοφιλής.

Μην περιμένετε να είναι αρκετά αυτό που θα πάρετε πίσω στα κράτη, ωστόσο. Στα νησιά, είναι δύσκολο να εγκαταλείψουμε την ιδέα να φάμε φρέσκο ​​ψάρι κατά μήκος της αποβάθρας. Η Orea Ellas είναι μια τυπική παραθαλάσσια ταβέρνα.

Εκδηλώσεις στη Σκόπελο

Ο πολιούχος της Σκοπέλου, Άγιος Ρεγγίνος, έχει μια γιορτή στις 25 Φεβρουαρίου. Το Φεστιβάλ Loizia τον Αύγουστο είναι ένα δημοφιλές πολιτιστικό γεγονός, με συναυλίες, τη μουσική του Λοϊζού, θέατρο, χορό, αφήγηση, φαγητό και πολλά άλλα.

Στο παρελθόν, η Σκόπελος έχει επίσης φωτογραφικό εκθετήριο τον Ιούλιο. το Φεστιβάλ Prune τον Αύγουστο. και ένα δωρεάν κρασί εκδήλωση στην πόλη Glossa.

Πώς θα φτάσετε στη Σκόπελο

Η Σκόπελος δεν έχει αεροδρόμιο, οπότε οι επισκέπτες πρέπει να πετάξουν στη Σκιάθο, όπου πυροβολήθηκαν κάποιες άλλες σκηνές στο "Mamma Mia" και στη συνέχεια παίρνουν περίπου μια ώρα με το πλοίο για Σκόπελο. Αυτή είναι η πιο γρήγορη διαδρομή.

Μπορείτε επίσης να οδηγήσετε την ακτή από την Αθήνα στην γρήγορη, καλή εθνική οδό. Ή κρουαζιέρα κάτω από την ακτή από τη Θεσσαλονίκη και στη συνέχεια να πάρετε ένα πλοίο προς Σκιάθο από τον Άγιο Κωνσταντίνο και στη συνέχεια να πάτε στη Σκόπελο. Υπάρχουν και άλλες επιλογές πορθμείων, ειδικά το καλοκαίρι.

Σχεδιάστε το ταξίδι σας στην Ελλάδα

Ακολουθούν ορισμένοι πόροι που θα σας βοηθήσουν να σχεδιάσετε το επόμενο ταξίδι σας στην Ελλάδα: