Αποτρίχωση στη Σαντορίνη

Ήσυχο χωριό καταστράφηκε από δολοφονία

Ο αποκεφαλισμός στη Σαντορίνη έχει σοκώσει τους κατοίκους και τον τουρίστα. Ένας Έλληνας άνθρωπος προφανώς σκότωσε και αποκεφάλισε τη φίλη του, Αδαμάντια Καρκάλι, 35 ετών, στο χωριό Βουρβούλος στο βορειοανατολικό τμήμα της Σαντορίνης.

Ο άνδρας, Αθανάσιος Αρβανίτης, 31 ετών, μετέφερε το κεφάλι της στους δρόμους. Κόβει έναν αστυνομικό, πυροβολήθηκε πολλές φορές και έπειτα έκλεψε ένα όχημα της αστυνομίας και φαινόταν σκόπιμα να τραβήξει δύο γυναίκες γιατρούς που οδηγούσαν σε μοτοσικλέτα με πλευρικό όχημα.

Και οι δύο γυναίκες τραυματίστηκαν σοβαρά και έχουν μεταφερθεί στην Αθήνα για θεραπεία. Ένας άλλος παρευρισκόμενος τραυματίστηκε από αδέσποτη φωτιά καθώς η αστυνομία πυροβόλησε στον "ύποπτο" δολοφόνο. Είναι υπό κράτηση και αντιμετωπίζεται για τους τραυματισμούς του.

Μερικοί πρώιμοι λογαριασμοί δείχνουν ότι το ζευγάρι ήταν παντρεμένο, αλλά αυτό δεν είναι σαφές αυτή τη στιγμή. Η ηλικία του Αρβανίτη δόθηκε ως 40 αλλού.

Ο Αρβανίτης προφανώς σκότωσε και αποκεφάλισε έναν σκύλο κατά τη διάρκεια της επιδρομής.

Η Άννα Βαφειάδου της Σαντορίνης Ιστού, ένας ιστοχώρος τουριστών στο νησί, έλεγε αυτό με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: «Όσο για το θύμα και τον δολοφόνο, δεν ήταν από τη Σαντορίνη αλλά από άλλες περιοχές της Ελλάδας και είχαν μια αγάπη που τελείωσε σε ένα δράμα.Οι γιατροί μας ενημέρωσαν ότι ο δολοφόνος διανοητικά διαταράσσεται. "

Η Άννα είναι συγκλονισμένη από την εκδήλωση. «Εγώ προσωπικά δεν μπορώ να το πιστέψω καθώς είναι η πρώτη φορά που κάτι τέτοιο συνέβη ποτέ στην ειρηνική μας Σαντορίνη! Φανταστείτε ότι ακόμα κοιμάται με τα παράθυρά μας ανοιχτά και τα παιδιά μας παίζουν στις γειτονιές ενώ οι γιαγιάδες προσπαθούν να τις τροφοδοτήσουν Είναι η πρώτη φορά που κάτι τέτοιο συνέβη ποτέ στην ειρηνική μας Σαντορίνη!

Είναι ένα πολυσύχναστο νησί, αλλά οι άνθρωποι δεν είναι εχθρικοί ή επιθετικοί - είναι το αντίθετο, είναι σαν παιδιά που δεν μεγαλώνουν ποτέ με καθαρή καρδιά! "

Η Σαντορίνη ελπίζει για μια επιστροφή στην "κανονική" μετά από δύο συγκλονιστικά χρόνια. Το 2007, το πλοίο Louis Cruises "Sea Diamond" βυθίστηκε στην καλντέρα του ηφαιστειακού νησιού, δημιουργώντας μια συνεχιζόμενη διαμάχη για το κατά πόσον και πώς πρέπει να αφαιρεθεί το πλοίο για να αποφευχθούν τυχόν μελλοντικές διαρροές πετρελαίου.

Σχεδιάστε το δικό σας ταξίδι στην Ελλάδα

Πτήσεις προς και από την Ελλάδα: Αθήνα και άλλη Ελλάδα Πτήσεις στο Travelocity - Ο κωδικός αεροδρομίου για το Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών είναι ATH.

Βρείτε και συγκρίνετε τιμές για: Ξενοδοχεία στην Ελλάδα και τα Ελληνικά νησιά

Κάντε κράτηση για τα ταξίδια της ίδιας μέρας γύρω από την Αθήνα

Κρατήστε τα δικά σας σύντομα ταξίδια γύρω από την Ελλάδα και τα ελληνικά νησιά