Ανασκόπηση της Πράσινης Αγοράς, Changi Airport, Σιγκαπούρη

Πληρώστε ένα ασφάλιστρο και κερδίστε Premium Comfort σε σύντομο χρονικό διάστημα

Μερικές φορές, για μερικούς ταξιδιώτες, ούτε καν το "καλύτερο αεροδρόμιο του κόσμου" μπορεί να το κόψει.

Το αεροδρόμιο Changi της Σιγκαπούρης μπορεί να έχει όλα όσα χρειάζονται πριν από την πτήση, από την ανταλλαγή νομισμάτων μέχρι την ψηλότερη διαφάνεια της Σιγκαπούρης (!), Αλλά μερικές φορές ό, τι πραγματικά θέλετε είναι μια ήσυχη, αμυδρός γωνιά που εξυπηρετεί καλό φαγητό, σύνδεση και μια τηλεόραση ευρείας οθόνης.

Τοποθεσίες όπως η Πράσινη Αγορά πληρούν ακριβώς αυτή τη λειτουργία: πληρώνετε επιπλέον για ένα υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης και άνεση.

Το τέλος επιχορηγεί ένα πιο υποτονικό περιβάλλον, διαφορετικό από τον υπερκινητικό χαρακτήρα του υπόλοιπου Αεροδρομίου Changi. Με την Πράσινη Αγορά, θα έχετε ένα χώρο που θυμίζει ένα ιαπωνικό casual εστιατόριο, μια πιο χαλαρή περιοχή όπου μπορείτε να περάσετε την παραμονή σας στη Σιγκαπούρη με ειρήνη και ιδιωτικότητα.

Ακόμα, σημειώστε τη λέξη "premium" - θα σας κοστίσει SGD 32 (περίπου $ 23) για την πλήρη εμπειρία της Green Market. Αξίζει το τίμημα;

Τι περνάτε από την Πύλη

Η Πράσινη Αγορά βρίσκεται στο Terminal 2, στο επίπεδο 3: στον επάνω όροφο της περιοχής πριν την αναχώρηση (μετά τη Μετανάστευση). Το lounge KrisFlyer της Singapore Airlines βρίσκεται σε πολύ κοντινή απόσταση. Η μεγάλη, πράσινη πινακίδα ανακοινώνει την παρουσία της.

Κατά την είσοδο, ο σερβιτόρος θα σας φέρει σε ένα μακρύ, 204 τ.μ. το φως του περιβάλλοντος είναι χαμηλό και οι προβολείς στα τραπέζια και στον μπουφέ παρέχουν το μεγαλύτερο μέρος του φωτισμού. Συνεχίζοντας το "πράσινο" θέμα που δημιουργήθηκε με την επωνυμία της Πράσινης Αγοράς, το διαστημικό σπορ είναι ένα χαλαρωτικό, φυσικό θέμα χρώματος γεμάτο χόρτα και γήινες αποχρώσεις.

Ο καθένας μπορεί να περπατήσει μέσα και να παραγγείλει τίποτα από το a la carte μενού, αλλά η καλύτερη τιμή Η εμπειρία της πράσινης αγοράς κοστίζει το SGD 32, το οποίο σας δίνει τα ακόλουθα πλεονεκτήματα στην Πράσινη Αγορά:

Τροφή. Η πράσινη αγορά χαρακτηρίζεται ως ιαπωνικό εστιατόριο με λίγα πρόσθετα επιπλέον. Έτσι, το εξονυχιστικά ιαπωνικό μενού: θα έχετε τη δυνατότητα να διαλέξετε από το μενού για σαλάτα και ορεκτικό, και το μεσημεριανό γεύμα θα σερβιριστεί στο τραπέζι σας.

Πρόσβαση στο διαδίκτυο. Η Πράσινη Αγορά παρέχει πρόσβαση στο WiFi τους κατόπιν αιτήματος (ζητήστε τον κωδικό πρόσβασης από το προσωπικό). Δύο τραπέζια με πάγκους χρησιμεύουν ως γωνία εργασίας της Green Market.

Ανάμεικτα μέσα. Κοντά στον σταθμό εργασίας, μια τηλεοράδα LED 40 ιντσών μεταδίδει καλωδιακά νέα (όχι πολύ δυνατά, αν και). Μια επιλογή από διεθνή περιοδικά βρίσκεται σε ένα κομψό σωρό κάτω από την τηλεόραση.

Το ιαπωνικό φαγητό της Πράσινης Αγοράς

Ο οδηγός σας έτρωγε πολύ καλά στην Πράσινη Αγορά, ευχαριστώ που ρωτήσατε: με μια μόνο μερική στάση, οι Ιαπωνέζοι εξαπλώθηκαν στο εστιατόριο παρέχοντας περισσότερο από επαρκή έκπλυση της κοιλιάς για την επόμενη πτήση.

Ο μπουφές σαλάτας και επιδόρπιο καταλαμβάνει ολόκληρη την πλευρά του εστιατορίου. Ο Caesar και ο Waldorf εμφανίζονται, όπως και μια νέα επιλογή φρούτων για τους υγιεινές γευσιγνώστες. Αλλά ο μπουφές είναι μόνο η αρχή. το σετ μενού είναι ο πραγματικός βαρύς hitter.

Το σετ μενού για την ημέρα περιελάμβανε ένα μικρό μπολ του chawanmushi. μερικές φέτες από φρέσκο ​​σασίμι σολομού. ένα ψιλοκομμένο ψαροκόκαλο στη σχάρα και ένα μπολ με τηγανητό ρύζι σκόρδου. Εκτός από το ποτό καλωσορίσματος (επιλογή χυμού ασβέστη με μαργαριτάρι ή πράσινο παγωμένο τσάι με αλόη βέρα), όλα τα επιπλέον ποτά και παραγγελίες από το a la carte μενού κοστίζουν επιπλέον.

Οι επιλογές από το a la carte μενού περιλαμβάνουν περισσότερες ιαπωνικές σπεσιαλιτέ, μαζί με μερικές διεθνείς εκπλήξεις: tempura, ροδάκι καβουριών softshell, saba teriyaki bento, κρύο tofu, κινέζικο ντομάτα από πηλό, και εσπρέσο κόκκινου τσαγιού (rooibos) χωρίς καφεΐνη και πέντε φορές τα αντιοξειδωτικά που βρίσκονται στο πράσινο τσάι.

Αναμείνετε να περάσετε περίπου 40-60 SGD για ένα επιπλέον γεύμα που παραγγέλλεται a la carte.

Υπηρεσίες της Πράσινης Αγοράς

Ενώ ένα σήμα WiFi είναι διαθέσιμο σε ολόκληρη την Πράσινη Αγορά, ο σταθμός εργασίας που βρίσκεται σε μεγάλη απόσταση στη γωνία του εστιατορίου παρέχει ένα πιο βολικό μέρος για εργασία (το πρώτο τραπέζι στο οποίο κάθισα ήταν απλά πολύ μικρό τόσο για το γεύμα όσο και για το φορητό υπολογιστή μου).

Μια τηλεομοιοτυπία γραφείου αυτό δεν είναι: μπορείτε να πάρετε μια θέση σε ένα τραπέζι και πάγκο, και ίσως χρειαστεί να μοιραστείτε τον πάγκο αν το εστιατόριο γεμίζει. Μια εσοχή κοντά στον τοίχο παρέχει δύο ηλεκτρικές πρίζες, παρόλο που έχουν σχεδιαστεί για να ταιριάζουν σε βύσματα της Σιγκαπούρης. εάν δεν έχετε μαζί σας έναν μετατροπέα γενικής πρίζας, δεν έχετε τύχη.

Τα τηλεοπτικά κανάλια ειδήσεων καλωδιακής τηλεόρασης, ο όγκος συντονίζεται για άνεση. Αμέσως κάτω από την τηλεόραση, θα βρείτε μια σειρά από newsmagazines για την εξέταση σας, κυρίως Time, Fortune και The Economist .

Ολόκληρο το εστιατόριο μπορεί να φιλοξενήσει το 80 το πολύ. τα μικρά, οικεία τραπέζια και τα χαμηλά φώτα που παρέχουν άφθονο σεβασμό για τους προστάτες που κάθονται για φαγητό ή ποτό πριν από την πτήση τους. Για σύντομα περιμένουν πριν από την πτήση σας (1-2 ώρες), η Πράσινη Αγορά είναι μια εξαιρετική τιμή για τα αεροπορικά εισιτήρια του Changi: έχετε πολλά για το SGD 32 σας.

Πράσινη Αγορά με μια ματιά

Τοποθεσία: Τερματικός σταθμός αεροδρομίου Changi 2, επίπεδο 3 του χώρου αναχώρησης αναχώρησης.

Παροχές: Σαλάτα και επιδόρπιο μπουφέ, μενού που περιλαμβάνεται στο τέλος εισόδου. A la carte μενού διατίθεται κατόπιν αιτήματος. Δωρεάν ασύρματη σύνδεση στο διαδίκτυο. Διαθέτει τηλεόραση και περιοδικά. Ανοιχτό από τις 6πμ έως τις 1μμ καθημερινά.

Στοιχεία επικοινωνίας: Τηλέφωνο +65 6546 1928, www.plaza-network.com

Όπως συνηθίζεται στην ταξιδιωτική βιομηχανία, ο συγγραφέας έλαβε δωρεάν υπηρεσίες για σκοπούς αναθεώρησης. Ενώ δεν έχει επηρεάσει αυτή την αναθεώρηση, το About.com πιστεύει στην πλήρη αποκάλυψη όλων των πιθανών συγκρούσεων συμφερόντων. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στην Πολιτική Ηθικής.