Πού να βρείτε ευκαιρίες σχεδιαστών και καταστήματα πώλησης στη Ρώμη

Υπάρχουν πολλά καταπληκτικά καταστήματα στη Ρώμη . Αλλά πολλά από τα καταστήματα σχεδιαστών της Via Condotti δεν είναι οικονομικά προσιτά στο κοινό κοινό. Ευτυχώς, υπάρχουν πολλές θέσεις στην πρωτεύουσα της Ιταλίας, όπου μπορείτε να βρείτε μόδα σχεδιαστή σε τιμές ευκαιρίας και κέντρα εξόδου που μπορούν να προσεγγιστούν με λεωφορείο από τη Ρώμη.

Έκπτωση Αγορές Σχεδιαστής

Μέσα στο ιστορικό κέντρο της Ρώμης, υπάρχουν πολλά καταστήματα που πωλούν εκθέματα από εκθεσιακούς χώρους σχεδιαστών ή μεταχειρισμένα στούντιο από τη μόδα της πόλης.

Το καλύτερο μέρος για να δείτε είναι στο τμήμα της πόλης δυτικά της Piazza Navona και του Campo de 'Fiori , ιδιαίτερα γύρω από τη Via del Governo Vecchio και το Corso Vittorio Emanuele II .

Στις δύο αυτές οδούς θα βρείτε το Vestiti Usati Cinzia (Via del Governo Vecchio, 45), το οποίο πωλεί απαλά φθαρμένα ονόματα μόδας σχεδιαστή και Antonella e Fabrizio (Corso Vittorio Emanuele II, 247), ένα boutique κατάστημα με μειωμένα εμπορεύματα από τα μεγαλύτερα ιταλικά ετικέτες.

Ένα άλλο δημοφιλές μέρος για να βρείτε μια μεγάλη ποικιλία ετικετών σχεδιαστών είναι το Gente , ένα κατάστημα με διάφορες τοποθεσίες σε όλη την πόλη, συμπεριλαμβανομένων των Via del Babuino (Αριθμοί 81 και 185) και της Via Frattina, 69. Και οι δύο δρόμοι βρίσκονται κοντά στα Ισπανικά Σκαλοπάτια. Το Gente έχει ακόμη και δική του θύρα στο Cola di Rienzo, 246 (που βρίσκεται στη δυτική όχθη του ποταμού Τίβερη).

Συμβουλή ταξιδιού: Οι μπουτίκ μόδας της Ρώμης κατέχουν τεράστιες πωλήσεις δύο φορές τον χρόνο τον Ιανουάριο και τον Ιούλιο. Οι αγοραστές μπορούν να αναμείνουν να βρουν αντικείμενα με έκπτωση μέχρι 70 τοις εκατό, καθιστώντας τους δύο μήνες εξαιρετικούς χρόνους για να βρουν ευκαιρίες στη Ρώμη.

Outlet Αγορές πέρα ​​από τους τοίχους της Ρώμης

Τα προάστια της Ρώμης έχουν αρκετά καταστήματα που αξίζει να επισκεφθείτε. Νότια της περιοχής EUR είναι τα καταστήματα στο Castel Romano, μέρος της αλυσίδας McArthurGlen των κέντρων εξόδου. Το Castel Romano διαθέτει 110 boutiques, όπως το Dolce e Gabbana , ο Roberto Cavalli, η La Perla , η Ermenegildo Zegna , η Salvatore Ferragamo , η Calvin Klein , η Valentino και πολλά άλλα.

Το Castel Romano είναι ανοιχτό καθημερινά από τις 10:00 έως τις 21:00 και το λεωφορείο λειτουργεί πολλές φορές την ημέρα από το σταθμό Termini στο Castel Romano . Επίσης κοντά στο Castel Romano είναι το θεματικό πάρκο ταινιών Cinecitta World.

Επίσης, νότια της Ρώμης, στον αυτοκινητόδρομο προς τη Νάπολη, βρίσκεται η έξοδος μόδας Valmontone , μέρος της αλυσίδας καταστημάτων Fashion District. Το Valmontone διαθέτει περίπου 200 καταστήματα σχεδιαστών, όπως Bottega Veneta , Adidas , Byblos , Frette , Valleverde και δεκάδες άλλες μπουτίκ από Ιταλούς και διεθνείς σχεδιαστές. Αν βρίσκεστε στη Ρώμη χωρίς αυτοκίνητο, το Valmontone προσφέρει ένα λεωφορείο στις πύλες του τις Τρίτες, τα Σάββατα και τις Κυριακές. Πάρτε το λεωφορείο κοντά στο σιδηροδρομικό σταθμό Termini στη Via Marsala, 29. Τα εισιτήρια διατίθενται στο Terracafé.

Για το πού να ψωνίσετε και τι να αγοράσετε σε άλλες ιταλικές πόλεις, δείτε Shopping στην Ιταλία .