Επανεξέταση: Γαλλικός Reef Resort στον Άγιο Θωμά

Για περισσότερο από τέσσερις αιώνες, τα σκάφη έχουν πετάξει τα νερά της Καραϊβικής γύρω από τον Άγιο Θωμά που αναζητούν πλούτη. Τα τελευταία 40 χρόνια, πολλοί ταξιδιώτες που αναζητούν μια πολύτιμη εμπειρία το έχουν βρει στο εικονικό γαλλικό νησί Reef & Morning Star Marriott Beach Resort. Τοποθετημένο στην κορυφή ενός μπλόφας με θέα στη θάλασσα και το λιμάνι του Αγίου Θωμά, το θέρετρο διαθέτει καταπληκτική θέα σε όλες σχεδόν τις κατευθύνσεις.

Με σχεδόν 500 δωμάτια και σουίτες, το Frenchman's Reef είναι το μεγαλύτερο θέρετρο στο νησί και μπορεί να υπερηφανεύεται για το πιο εντυπωσιακό σκηνικό.

Αυτό είναι ένα θέρετρο πλήρους εξυπηρέτησης που είναι φιλικό προς την οικογένεια, αλλά όχι παιδί-εμμονή (δεν θα βρείτε κανένα χαρακτήρα ζωής χαρακτήρες κινουμένων σχεδίων περπατώντας γύρω). Είναι το είδος του τόπου όπου οι γονείς δεν χρειάζεται να ανησυχούν για το σμίξιμο των παιδιών τους σε κάθε στροφή, και το συνολικό vibe είναι χαλαρό και φιλόξενο. Με άλλα λόγια, οι οικογένειες μπορούν να χαλαρώσουν εδώ.

Παρόλο που το θέρετρο δεν διαθέτει ένα αφοσιωμένο παιδικό πρόγραμμα, οι φιλικές προς το παιδί δραστηριότητες ενσωματώνονται στον καθημερινό προγραμματισμό, ειδικά κατά τις περιόδους αιχμής. (Οι Ολυμπιακοί Αγώνες της Παραλίας και το Sea Creature Race είναι αγαπημένοι.) Υπάρχει αφθονία δράσης στην πισίνα, συμπεριλαμβανομένης μιας ασφαλούς ζώνης για μικρά παιδιά, καθώς και μια υπέροχη παραλία. Το πολύ δημοφιλές κέντρο περιπέτειας (που βρίσκεται στο χώρο αλλά ξεχωριστά) προσφέρει μια σειρά από εκδρομές, από ιστιοπλοϊκά και αναπνευστικά ταξίδια σε πολύ δροσερές καγιάκ νυχτερινές περιηγήσεις.

Όταν τα παιδιά είναι έτοιμα για ένα διάλειμμα από την παραλία, υπάρχει μια πισίνα που βρίσκεται πίσω από δέντρα μόλις λίγα βήματα μακριά.

Όταν θέλετε να είστε ενεργός, κατευθυνθείτε προς την παραλία Morningstar και το κέντρο δραστηριοτήτων νερού, το οποίο προσφέρει καγιάκ, αναπνευστήρες, paddleboards και Jet Skis. Υπάρχει επίσης χώρος για beach volleyball.

Εάν θέλετε να ελέγξετε έξω την πόλη του Charlotte Amalie , μπορείτε να φτάσετε στο θαλάσσιο ταξί του θέρετρου ($ 7 ανά άτομο, μονόδρομος) για μια γραφική βόλτα στο λιμάνι.

Αν νομίζετε ότι θα εξερευνήσετε περισσότερο από το νησί κατά τη διάρκεια των διακοπών σας, σκεφτείτε να νοικιάσετε ένα αυτοκίνητο αντί να βασίζεστε σε καμπίνες. Οι ναύλοι ταξί χρεώνονται ανά επιβάτη, όχι ανά διαδρομή, και αυτό σημαίνει ότι μια τετραμελή οικογένεια θα μπορούσε εύκολα να δαπανήσει 80 δολάρια για μια εκδρομή στην πόλη ή άλλο αξιοθέατο. Κάνετε αυτό μερικές φορές κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας και προσθέτει.

Φυσικά, με εννέα επιλογές για φαγητό, τέσσερις πισίνες (συμπεριλαμβανομένης μιας εκπληκτικής πισίνας υπερχείλισης), γήπεδα τένις, γυμναστήριο, σπα και μια παραλία με περισσότερες δραστηριότητες για το νερό που μπορείτε να ανακινήσετε με αναπνευστήρα, ίσως να μην χρειαστεί να αφήσετε το θέρετρο όλα.

Τα εστιατόρια του ξενοδοχείου κυμαίνονται από το μεγάλο, εσωτερικό Aqua Terra, το οποίο σερβίρει πρωινό (μπουφέ ή a la carte) και δείπνο, στο υπαίθριο, παραθαλάσσιο Coco Joe για πρωινό, μεσημεριανό και δείπνο εμπνευσμένο από την Καραϊβική. Kids μενού είναι διαθέσιμα σε όλα τα εστιατόρια, εκτός από την αριστοκρατική Havana Blue στην παραλία Morningstar. Δεν υπάρχει υπηρεσία φαγητού δίπλα στην πισίνα ή στην παραλία, αλλά υπάρχουν επιλογές για φαγητό δίπλα σε δύο, οπότε η φροντίδα για μια μέση απογευματινή επιθυμία δεν είναι ποτέ πρόβλημα.

Τα καλύτερα δωμάτια: Το θέρετρο αποτελείται από δύο ξεχωριστές περιοχές: Frenchman's Reef και Morningstar Beach.

Ο κόμβος του θέρετρου είναι ο Reef του Γάλλου, ο οποίος πραγματοποίησε ανακαίνιση 48 εκατομμυρίων δολαρίων το 2012 και αποτελείται από τρία συνδεδεμένα πολυώροφα κτίρια: τον Πύργο του Πύργου, τον Πύργο της Θάλασσας και τον Πύργο του Ωκεανού.

(Η κύρια διαφορά μεταξύ των κτιρίων είναι η θέα.) Ο κεντρικός πύργος βλέπει πάνω από το σημείο της μπλόφας, αλλά τα δωμάτια εδώ μπορούν να είναι πιο θορυβώδη επειδή έχουν επίσης θέα στην πισίνα και στον υπαίθριο χώρο του εστιατορίου. Προσπαθήστε να πάρετε ένα δωμάτιο στον πάνω όροφο για λιγότερο θόρυβο και καλύτερη θέα. Το Sea Cliff Tower, το πιο ήσυχο από τα τρία κτίρια, έχει θέα στην περιοχή Morningstar Beach και χαλαρώνει τις όμορφες ανατολές. Οι επισκέπτες του Ocean Tower αντιμετωπίζονται με θέα στο λιμάνι και τα εκπληκτικά ηλιοβασιλέματα. Δύο εστιατόρια (Aqua Terra, ανοιχτά για πρωινό και δείπνο, υπαίθριο Sunset Grill, μεσημεριανό γεύμα και δείπνο), κατάστημα / κατάστημα δώρων, σπα και πολλά υπαίθρια καθίσματα καλούν το σπίτι του Towers.

Τα δωμάτια στους Πύργους, ενώ δεν είναι υπερβολικά πολυτελή, είναι ενημερωμένα, ευρύχωρα και πολύ άνετα. Κάθε δωμάτιο διαθέτει μπαλκόνι, μίνι ψυγείο και τηλεόραση επίπεδης οθόνης.

Το Morningstar Beach, το οποίο βρίσκεται νότια του bluff, είναι προσβάσιμο από το Reef του Γάλλου με ανελκυστήρα, κλιμακοστάσιο 100 μέτρων ή με υπηρεσία μεταφοράς δύο λεπτών που εκτελεί τακτικά δρομολόγια από το κύριο λόμπι. Το ακίνητο περιλαμβάνει διώροφα και τριώροφα κτίρια "φυτείας" που βρίσκονται ακριβώς πάνω στην παραλία. Τα δωμάτια είναι λίγο χρονολογημένα σε σύγκριση με εκείνα του Reef του Γάλλου, αλλά η παραλία είναι στο κατώφλι σας. Πολυγονιστικές οικογένειες συχνά επωφελούνται από τη σύνδεση των δωματίων για να δημιουργήσουν μια αίσθηση ενοικίασης.

Όπως σχεδόν όλα τα ξενοδοχεία, το Frenchman's Reef θέτει τις τιμές χρησιμοποιώντας ένα μοντέλο τιμολόγησης κύματος . Οι νυκτερινές τιμές δωματίων κυμαίνονται από $ 200 έως $ 500 κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και από $ 380 σε πάνω από $ 700 κατά τη διάρκεια της υψηλής περιόδου. Οι τιμές των δωματίων δεν περιλαμβάνουν ένα αρκετά μεγάλο ημερήσιο ποσό τέλους θερέτρου αξίας 45 δολ., Το οποίο περιλαμβάνει ασύρματο internet, χρήση παραλίας και νερού, πρόσβαση στο γυμναστήριο, γήπεδα τένις και υπηρεσία μεταφοράς με λεωφορείο. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει την τοποθεσία του θέρετρου για ειδικές προσφορές.

Καλύτερη εποχή: Για τον καλύτερο καιρό, επισκεφθείτε τον St. Thomas από τον Απρίλιο έως τον Ιούνιο, όπου μπορείτε να περιμένετε ήπιες θερμοκρασίες, πολύ λίγες βροχοπτώσεις και τιμές σε ώμους. Κατά τη διάρκεια της εποχής των τυφώνων , η οποία διαρκεί από την 1η Ιουνίου έως τα τέλη Νοεμβρίου, οι θερμοκρασίες μπορεί να είναι κατά μέσο όρο στους 80 βαθμούς.

Κατά την περίοδο αιχμής του νησιού, από τον Δεκέμβριο μέχρι τον Μάρτιο, οι θερμοκρασίες κυμαίνονται γενικά από τα μέσα της δεκαετίας του '70 έως τα 80 'με τα δροσερά βράδια. Το θέρετρο είναι πιο πολυσύχναστο από τον Ιανουάριο έως τον Απρίλιο, ειδικά κατά τις εβδομάδες διακοπών στις σχολές των ΗΠΑ, και αυτό είναι και όταν ο προγραμματισμός της δραστηριότητας του θέρετρου είναι ο πιο ισχυρός.

Να φτάσετε εκεί: Οι Αμερικανοί πολίτες δεν χρειάζονται διαβατήριο για να επισκεφθούν τις Παρθένες Νήσους των ΗΠΑ . Το αεροδρόμιο Cyril E. King, περίπου 15 λεπτά με το αυτοκίνητο από το θέρετρο, εξυπηρετείται από πέντε αεροπορικές εταιρείες με καθημερινή υπηρεσία προς και από τις ΗΠΑ

Επισκέφτηκε: Οκτώβριος 2015

Ελέγξτε τιμές στο Frenchman's Reef Resort
Ελέγξτε αεροπορικά εισιτήρια στο St. Thomas USVI

Αποποίηση ευθυνών: Όπως συνηθίζεται στην ταξιδιωτική βιομηχανία, ο συγγραφέας έλαβε δωρεάν υπηρεσίες για σκοπούς αναθεώρησης. Ενώ δεν έχει επηρεάσει αυτή την αναθεώρηση, το About.com πιστεύει στην πλήρη αποκάλυψη όλων των πιθανών συγκρούσεων συμφερόντων. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στην Πολιτική Ηθικής.

Μείνετε ενημερωμένοι σχετικά με τις τελευταίες ιδέες για οικογενειακές διακοπές, ταξιδιωτικές συμβουλές και προσφορές. Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο δωρεάν οικογενειακών διακοπών μου σήμερα!