Πόσο παλιά πρέπει να είστε για να μείνετε σε ένα ξενοδοχείο στο Λονδίνο με δική σας;

Ερώτηση: Πόσο παλιά πρέπει να είστε για να μείνετε σε ένα ξενοδοχείο στο Λονδίνο με δική σας;

Ταξιδεύω στο Λονδίνο με φίλους φέτος το καλοκαίρι. Μερικοί από εμάς θα είναι 18, αλλά μερικοί θα εξακολουθούν να είναι 17. Μπορούμε να κλείσουμε ξενοδοχεία του Λονδίνου στην εποχή μας;

Απάντηση: Έχω μόλις ελέγξει με λίγα ξενοδοχεία στο Λονδίνο και είναι ωραία με 18 χρονών που κάνουν check in καθώς 18 σημαίνει ότι είσαι ενήλικας στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Εάν ταξιδεύετε με φίλους που είναι νεότεροι, τα παλαιότερα μέλη της ομάδας (άνω των 18 ετών) θα πρέπει να κλείσουν τα δωμάτια του ξενοδοχείου.

Κάποια ξενοδοχεία πρότειναν νεότερα μέλη της ομάδας να μοιραστούν με ένα 18χρονο. (Φυσικά, δεν θα ξέρουν πραγματικά ποιο δωμάτιο θα μείνετε!)

Όπως σημαίνει ότι είσαι ενήλικας στο Ηνωμένο Βασίλειο, μπορείς να πιώσεις και σε παμπ και κλαμπ. Τα άτομα ηλικίας 17 ετών μπορεί να έχουν μερικά προβλήματα να μπουν σε κλαμπ έτσι ώστε να ελέγχουν πριν από την ουρά. Καλό ταξίδι!

Όταν ψάχνετε για μια μεγάλη τιμή για ένα ξενοδοχείο στο Λονδίνο, μπορώ να συστήσω θερμά τις συμφωνίες Hotwire Secret Hot Rate, τις οποίες έχω δοκιμάσει και έχω καταπληκτική συμφωνία.