Το «WaterFire» ανάβει την πρόνοια

Πρόγραμμα εκδηλώσεων για την εκδήλωση υπογραφής του Providence

Το WaterFire είναι μια εγκατάσταση ελεύθερης τέχνης στο Providence του Ρόουντ Άιλαντ, που τοποθετείται δεκάδες φορές το καλοκαίρι και στις αρχές του φθινοπώρου του 2017. Ενώ αυτή η πόλη που είναι σχεδόν 500 ετών, μια από τις παλαιότερες της Αμερικής, μόλις αδειάσει το απόγευμα, εκατομμύρια έχουν παραμείνει για να παρακολουθήσουν τις μαγευτικές πυρκαγιές του WaterFire από την έναρξή του το 1994. Εκατομμύρια περισσότεροι επισκέπτονται την πόλη μόνο για να γίνουν μάρτυρες αυτού του ειρηνικού θέαματος.

Σύμβολο της Αναγέννησης του Providence

Το βραβευμένο γλυπτό από τον Barnaby Evans εγκατεστημένο στους τρεις ποταμούς στο κέντρο του Providence, έχει επαίνους από τους κατοίκους και τους επισκέπτες της Ρόουντ Άιλαντ ως ένα ισχυρό έργο τέχνης και ένα κινούμενο σύμβολο της αναγέννησης του Providence. Οι πυρκαγιές του WaterFire, το άρωμα του καπνού από ξύλο, το φωτισμό στις τοξωτές γέφυρες πάνω από τα ποτάμια, οι σιλουέτες των φωτοβολταϊκών προσφορών (φορητές φλόγες) προσθέτοντας ξύλο στους τεράστιους πλωτούς σιδερένιους βραχίονες όπου καίγονται οι φλόγες, το ποτάμι και η μουσική όπερας που τον συνοδεύει απολαμβάνουν όσους περνάνε από το Waterplace Park.

"Η WaterFire έχει καταγράψει τη φαντασία πάνω από 10 εκατομμυρίων επισκεπτών, φέρνοντας τη ζωή στο κέντρο της πόλης και αναζωογονώντας την πρωτεύουσα του Ρόουντ Άιλαντ", λένε οι διοργανωτές του τι έχει γίνει η εκδήλωση υπογραφής του Providence.

Σε απάντηση της αυξανόμενης συμμετοχής, η WaterFire επεκτάθηκε από το 1994 σε 81 μπράκες το 1998, 97 μπράτσες το 1999 και 100 πυρκαγιές μέχρι το τέλος του 1999 σε ειδικό φωτισμό WaterFire για τους εορτασμούς της χιλιετίας.

12 φωτιστικά WaterFire το 2017

Το 2017, υπάρχουν 12 φωτισμοί WaterFire στο Providence.

Αυτό περιλαμβάνει δύο μερικούς φωτισμούς στις 28 Απριλίου και 20 Ιουλίου, όταν οι προσφορές πυρκαγιάς φώτισαν 22 μπράτσα στη λεκάνη του Waterplace Park και 12 μπράτσα που οδηγούσαν στο εμπορικό κέντρο Providence Place.

Στη συνέχεια, υπάρχουν 10 πλήρεις φωτισμοί από τις 19 Μαΐου έως τις 4 Νοεμβρίου.

Αυτές οι πλήρεις εγκαταστάσεις WaterFire φωτίζουν πάνω από 80 μπράτσαρες από το Waterplace Park μέχρι το Memorial και το South Main Street Park. Ο φωτισμός συμβαίνει περίπου 20 λεπτά μετά το ηλιοβασίλεμα και συνεχίζεται μέχρι τα μεσάνυχτα, καθώς οι φωτιές καίγονται.

Λάβετε υπόψη ότι οι κανονισμοί για την πυρκαγιά δεν επιτρέπουν την αναδίπλωση καρέκλας σε κανένα από τα πόδια του ποταμού για να εξασφαλιστεί η ασφαλής διέλευση. Αφήστε τις καρέκλες σας στο αυτοκίνητο και εξερευνήστε το WaterFire με τα πόδια.

Κάθε χρόνο, το WaterFire προσελκύει σχεδόν 1 εκατομμύριο επισκέπτες στο κέντρο της πόλης Providence για να βιώσει αυτή τη γλυπτική εγκατάσταση τέχνης. Οι δαπάνες των επισκεπτών γύρω από την εκδήλωση αντλούν 113 εκατομμύρια δολάρια ετησίως σε τοπικές επιχειρήσεις και 9 εκατομμύρια δολάρια σε κρατικά φορολογικά ταμεία. μέχρι σήμερα έχει δημιουργήσει περίπου 1.300 θέσεις εργασίας στην περιοχή Providence. Η επιτυχία αναπαράγει την εξομοίωση, και ήδη το Kansas City και το Columbus, Ohio, έχουν τοποθετήσει τις δικές τους παραγωγές WaterFire .

Μείνετε στο Providence ή Εξερευνήστε την περιοχή

Για να επισκεφθείτε το Providence για το WaterFire, θα βρείτε πληροφορίες στο WaterFire.org σχετικά με την εκδήλωση, τη μεταφορά, το πάρκινγκ, τα ξενοδοχεία, τα εστιατόρια και άλλα τοπικά αξιοθέατα. Η ιστοσελίδα WaterFire της προσθήκης, IgniteProvidence.com, απαριθμεί δραστηριότητες και γεγονότα μέσα και γύρω από το Providence στα Σαββατοκύριακα WaterFire για να βοηθήσει τους επισκέπτες να εξερευνήσουν τη γραφική γύρω περιοχή, από τα ιστορικά αρχοντικά και το θρυλικό τζαζ φεστιβάλ του Νιούπορτ στα βιοτεχνικά ζυθοποιεία του ιστορικού Pawtucket.

2017 Πρόγραμμα WaterFire

Παρασκευή 28 Απριλίου , ηλιοβασίλεμα στις 7:41 μ.μ. (μερική φωτισμός)

Παρασκευή 19 Μαΐου , ηλιοβασίλεμα στις 8:03 μ.μ.

Σάββατο, 27 Μαΐου , ηλιοβασίλεμα στις 8:10 μ.μ.

Σάββατο 10 Ιουνίου , ηλιοβασίλεμα στις 8:20 μ.μ.

Σάββατο 24 Ιουνίου , ηλιοβασίλεμα στις 8:25 μ.μ.

Σάββατο 8 Ιουλίου , ηλιοβασίλεμα στις 8:22 μ.μ.

Πέμπτη, 20 Ιουλίου , ηλιοβασίλεμα στις 8:15 μ.μ. (μερική φωτισμός)

Σάββατο 22 Ιουλίου, ηλιοβασίλεμα στις 8:14 μ.μ.

Σάββατο, 5 Αυγούστου , ηλιοβασίλεμα στις 7:59 μ.μ.

Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου , ηλιοβασίλεμα στις 6:41 μ.μ.

Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου , ηλιοβασίλεμα στις 6:29 μ.μ.

Σάββατο 4 Νοεμβρίου , ηλιοβασίλεμα στις 5:36 μ.μ.

Σημείωση: Πρόσθετες ημερομηνίες μπορεί να ανακοινωθούν βάσει προσπαθειών συγκέντρωσης χρημάτων.