Πράγματα που πρέπει να κάνετε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο Raleigh, το Durham και το Chapel Hill

Raleigh, Durham, και Chapel Hill αποτελούν μια από τις πιο δημοφιλείς περιοχές που επισκέπτονται στη Βόρεια Καρολίνα. Ονομάζεται το ερευνητικό τρίγωνο ή πιο γνωστό ως The Triangle. Η περιοχή αυτή έχει μια ισχυρή κουλτούρα κολλεγίων (χάρη στο Duke και UNC Chapel Hill), καθώς και μια ζωντανή σκηνή φαγητού - όλα αυτά κάνουν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς μεγάλη.

Πρώτη νύχτα Raleigh

Το First Night Raleigh είναι μια γιορτασμένη Πρωτοχρονιά για τις τέχνες και την κοινότητα.

Διαθέτει παραστάσεις σε 28 εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους σε ολόκληρο το κέντρο του Raleigh. Το φεστιβάλ περιλαμβάνει ένα παιδικό γλέντι νωρίτερα την ίδια μέρα, την πομπή του λαού, το γίγαντα της Acorn Drop, τη μουσική, το χορό, το θέατρο, δύο μετρήσεις και πυροτεχνήματα για να χτυπήσουν το νέο έτος. Οι προηγούμενες εμφανίσεις περιλαμβάνουν τα ετήσια, το Crucial Fiya, τον Justin David, τη Barbara Bailey Hutchison, τον Bob Margolin, τον Lenny Marcus Trio, τα Red Puppets και το El Gleno Grande, μεταξύ άλλων.

Τα κουμπιά εισόδου της First Night Raleigh θα είναι διαθέσιμα στα τοπικά Harris Teeter και Etix, από την 1η Δεκεμβρίου. Τα κουμπιά είναι 9 δολάρια εκ των προτέρων για ενήλικες και παιδιά ηλικίας 6 έως 12. Παιδιά ηλικίας πέντε ετών και κάτω γίνονται δεκτά δωρεάν. Στην εκδήλωση, τα κουμπιά είναι $ 10 για παιδιά ηλικίας 6 έως 12 ετών και $ 12 για ενήλικες. Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο Downtown Raleigh από τις 2 μ.μ. έως τα μεσάνυχτα στις 31 Δεκεμβρίου.

Πρωτοχρονιάτικη γιορτή με τη Συμφωνία του NC

Αυτή η φετινή γιορτή παίρνει μια τοπική γεύση με μια ζωντανή παράσταση από τη Συναυλία της Βόρειας Καρολίνας και τους νικητές του Triangle Talent Search.

Αυτή η ξεχωριστή εκδήλωση της Πρωτοχρονιάς πραγματοποιείται στο Meymandi Concert Hall στο κέντρο του Raleigh. Η συναυλία αναμένεται να ξεκινήσει στις 8 μ.μ.

Φώτα νύχτας

Για οικογένειες που αναζητούν πρώιμες εορταστικές εκδηλώσεις, κατευθυνθείτε στο Πλανητάριο Morehead στο Chapel Hill. Από τις 2 μ.μ. έως τις 6 μ.μ., το επιστημονικό κέντρο θα φιλοξενήσει το Night Lights, ένα γεγονός που περιλαμβάνει φορτηγά τροφίμων, παιχνίδια, μια αστεροειδής επίδειξη και μια μικρή αντίστροφη μέτρηση της Πρωτοχρονιάς για τα παιδιά.

Τα εισιτήρια διατίθενται εκ των προτέρων με μικρή χρέωση.

Μεσημέρι Έτος στο Μουσείο Παιδικών Μαρμάρων

Αυτός είναι ένας από τους πιο φιλικούς προς την οικογένεια εορταστικές εκδηλώσεις στην περιοχή. Δαχτυλίδι στο έτος "μεσημέρι" με τα παιδιά στο Μουσείο Kids Marbles στην καρδιά του Raleigh. Οι επισκέπτες που φέρουν σήμα πρώτης νύχτας λαμβάνουν δωρεάν είσοδο. Θα υπάρξουν φυσαλίδες "πυροτεχνημάτων" και μια μικρή πτώση μπάλας το μεσημέρι, κάνοντας αυτό ένα ιδανικό γεγονός για τα παιδιά με νωρίτερα κρεβάτια πριν από τα μεσάνυχτα.

Η Ταβέρνα

Στο Durham, όλοι οι ντόπιοι κατευθύνονται προς την Ταβέρνα για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς της Πρωτοχρονιάς. Η παμπ διαθέτει ένα πίστα χορού, καραόκε, τραπέζια μπιλιάρδου, foosball και bar-food, καθιστώντας το ένα χαλαρό μέρος για πάρτι με φίλους και οικογένεια. Η εκδήλωση της Πρωτοχρονιάς θα περιλαμβάνει DJ, τοστ σαμπάνιας τα μεσάνυχτα και πολλά άλλα.

Απεριόριστα παιχνίδια στο Adventure Landing

Στο Adventure Landing στο Raleigh, οι οικογένειες και τα παιδιά μπορούν να απολαύσουν απεριόριστα go-karts, ετικέτα λέιζερ και μίνι γκολφ μόνο για $ 20 ανά άτομο από τις 10 π.μ. έως τις 2 μ.μ. στις 31 Δεκεμβρίου. Βεβαιωθείτε ότι προ-αγοράσετε τα εισιτήριά σας online για να εξοικονομήσετε $ 5.