Ανασκόπηση του εστιατορίου Bademiya Kebab στη Βομβάη

Το θρυλικό εστιατόριο Roadside του Μουμπάι

Μια επίσκεψη στη Βομβάη απλά δεν είναι πλήρης χωρίς να δοκιμάσετε τα χυμώδη κεμπάπ και κοτόπουλο στη σχάρα από αυτό το θρυλικό εστιατόριο στο δρόμο. Είναι μερικά από τα καλύτερα τρόφιμα στο δρόμο που θα έχετε στην πόλη.

Πλεονεκτήματα

Μειονεκτήματα

Πληροφορίες

Ανασκόπηση του εστιατορίου Bademiya Kebab

Αυτό το υπαίθριο "εστιατόριο" στην άκρη του δρόμου έχει εξυπηρετήσει μέχρι το στόμα τροφή δρόμου από τη δεκαετία του 1940. Τώρα διοικείται από το γιο του ιδρυτή και έχει γίνει ένα από τα αγαπημένα εστιατόρια του Βομβάη. Αυτό δεν είναι μόνο επειδή είναι ένα από τα λίγα μέρη για να μείνετε ανοιχτό όλη τη νύχτα - το φαγητό εδώ ξεχωρίζει πραγματικά.

Άτομα από όλα τα επίπεδα της κοινωνίας αναζητούν Bademiya για τις νόστιμες ρόλους και τις σπεσιαλιτέ μπάρμπεκιου. Τα ψάρι και τα κεμπάπ (φτιαγμένα από αρνίσιο κρέας) και τα τικκάκια κοτόπουλου σχάρας είναι τα αγαπημένα.

Bheja τηγανητά (τηγανητά εγκεφάλου αίγας) είναι επίσης δημοφιλής σε όσους τους αρέσουν τέτοια πιάτα! Ωστόσο, δεν υπάρχει ανάγκη για τους χορτοφάγους να αισθάνονται άφησε έξω, όπως Bademiya έχει ένα ξεχωριστό περίπτερο εξυπηρετούν yummy χορτοφαγικές εναλλακτικές λύσεις επίσης.

Το εστιατόριο, το οποίο είναι πραγματικά ένα περίτεχνο πάγκο τροφίμων, έχει μια σειρά από τραπέζια και καρέκλες με 50 άτομα στο πλάι.

Ωστόσο, πολλοί άνθρωποι προτιμούν να έχουν το φαγητό τους σερβίρεται στην κουκούλα του αυτοκινήτου τους, σε μια σκηνή που θυμίζει έναν αμερικανικό τρόπο δείπνου πίσω στην εποχή rock and roll.

Το ευχάριστο πράγμα για αυτό το εστιατόριο του δρόμου είναι ότι είναι εκπληκτικά υγιεινό. Θα βρείτε εργαζόμενους που φορούν λαστιχένια γάντια και καπέλα σεφ, μαγειρεύοντας το φαγητό σας πάνω από τις φλόγες ακριβώς μπροστά σας.

Πάντως, η ικανοποίηση πολλών τακτικών πελατών έχει μειωθεί τα τελευταία χρόνια. Υπάρχουν παράπονα σχετικά με την απροσεξία και την απογοητευτική ποιότητα των τροφίμων. Οι τιμές έχουν αυξηθεί. Επιπλέον, η ποιότητα του κρέατος δεν είναι τόσο καλή όσο ήταν και τα μεγέθη των μερίδων είναι μικρότερα.

Αυτές τις μέρες, είναι η ατμόσφαιρα που είναι το κύριο αξιοθέατο και το γεγονός ότι είναι ανοικτό αργά.

Σημειώστε ότι το Bademiya άνοιξε ένα κλειστό εστιατόριο στη συνοικία Forth του Μουμπάι (βρίσκεται στο κτήριο Botawala, κοντά στην κεντρική κεντρική βιβλιοθήκη του Horniman Circle). Το μενού είναι παρόμοιο, αν και με λίγα επιπλέον πιάτα. Η γευστική εμπειρία δεν είναι τόσο μοναδική όσο και αξέχαστη ως ο κλάδος της Colaba στο δρόμο.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα τους