Βασικός οδηγός για το χρυσό τρίγωνο στην Ινδία

Το Δελχί, η Αγρά και η Τζαϊπούρ αποτελούν το δημοφιλές χρυσό τρίγωνο της Ινδίας

Το υποβλητικό Golden Triangle στην Ινδία είναι ένα από τα πιο δημοφιλή τουριστικά κυκλώματα της χώρας. Περιλαμβάνει το Δελχί, το Άγρα και το Τζαϊπούρ, παίρνει το όνομά του από το τρίγωνο που σχηματίζουν αυτές οι πόλεις. Περίπου ίσες αποστάσεις περίπου 200-250 χιλιομέτρων (125-155 μίλια) η μία από την άλλη στη βόρεια Ινδία, οι πόλεις παρέχουν μια κλασική και αξέχαστη εισαγωγή στη χώρα και τις γοητείες της.

Αυτό που κάνει το Χρυσό Τρίγωνο ένα μεγάλο τουριστικό κύκλωμα είναι η προσβασιμότητά του. Οι προορισμοί είναι καλά συνδεδεμένοι με τις οδικές και ινδικές σιδηροδρομικές γραμμές "superfast" τρένα. Η μίσθωση ενός αυτοκινήτου και του οδηγού είναι ένας δημοφιλής και βολικός τρόπος να περάσετε αν δεν θέλετε να πάρετε το τρένο.

Πηγαίνοντας σε μια περιοδεία είναι επίσης μια εξαιρετική επιλογή αν θέλετε όλες τις ρυθμίσεις ταξιδιού σας φρόντισε. Τόσο μικρές ομαδικές εκδρομές και ιδιωτικές εκδρομές είναι δυνατές. Ελέγξτε έξω αυτές τις κορυφαίες περιηγήσεις στο Golden Triangle της Ινδίας που μπορείτε να κάνετε online.