Καλύτερα τρένα για ταξίδια μεταξύ Δελχί και Άγκρα (Ταζ Μαχάλ)

Ο πιο δημοφιλής τρόπος για να φτάσετε από το Δελχί στην Άγκρα είναι με τρένο. Είναι πιθανό να επισκεφθείτε το Ταζ Μαχάλ σε μια μέρα από το Δελχί αν πιάσετε τα σωστά τρένα. Μπορείτε να είστε εκεί μέσα σε 2 ώρες. Μάθετε περισσότερα για τα καλύτερα τρένα από το Δελχί προς την Αγρά και την Αγρά προς το Δελχί, εδώ.

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Καλύτερος νωρίς το πρωί Δελχί στα τρένα Άγρα

Καλύτερο αργά το απόγευμα Agra για Δελχί Τρένα

Άλλα Δελχί προς τα τρένα Αγρά

Υπάρχουν πολλά άλλα τραίνα που περνούν από το Δελχί προς την Αγρά και αντιστρόφως κατά τη διάρκεια της ημέρας. Αυτά τα τρένα μπορούν να βρεθούν εδώ (Δελχί προς Άγρα) και εδώ (Άγρα στο Δελχί), ή αναζητώντας τον ιστότοπο των ινδικών σιδηροδρόμων. Ωστόσο, τα τρένα που αναφέρονται παραπάνω είναι τα πιο αξιόπιστα.

Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στην ενότητα Πώς να πραγματοποιήσετε κράτηση σε ινδικά σιδηροδρομικά τρένα .

Ο Λόγος Προειδοποίησης: Κίνδυνοι και ενόχληση

Όταν φτάνετε στο σταθμό Agra, να είστε προετοιμασμένοι να σας προσφέρονται από ζητιάνους και διαδηλωτές. Οι εταιρείες Touts λειτουργούν σε περίπλοκες συμμορίες που έχουν συναδέλφους σε άλλες πόλεις που εντοπίζουν πιθανούς στόχους στους σιδηροδρομικούς σταθμούς. Στην Agra, τα touts συνήθως ισχυρίζονται ότι είναι οδηγοί ή οδηγοί ταξί, και χρησιμοποιούν ploys όπως δωρεάν βόλτες ταξί ή την υπόσχεση των βαρέων εκπτώσεων. Υπάρχουν 24ωρη επίσημος προπληρωμένος αυτοκινούμενος ριψοκίνδυνος και θάλαμοι ταξί λίγο έξω από το σιδηροδρομικό σταθμό Agra.

Χρησιμοποιήστε τα για να αποφύγετε πολύ ταλαιπωρία. Διαβάστε περισσότερα σε αυτόν τον Βασικό Οδηγό για την επίσκεψη στο Taj Mahal.