Καλοκαιρινές θέσεις για έφηβους του Albuquerque

Εάν ο έφηβός σας θέλει να κάνει κάτι αυτό το καλοκαίρι, η πόλη του Albuquerque έχει εποχιακή απασχόληση με μεγάλη ποικιλία ευκαιριών για διασκέδαση και μάθηση. Καλοκαίρι θέσεις εργασίας με την πόλη είναι διαθέσιμες για τους νέους που είναι τουλάχιστον 16, και η αμοιβή κυμαίνεται από 7,50 έως 11 δολάρια ανά ώρα, ανάλογα με τη θέση και τα προσόντα του αιτούντος.

Θέσεις εργασίας για τη νεολαία

Οι θέσεις εργασίας είναι διαθέσιμες σε πισίνες, παιδικές χαρές, κοινοτικά κέντρα, σε θεραπευτικούς χώρους και σε εργασία.

Μόλις ένας έφηβος έχει συμπληρώσει την ηλεκτρονική εφαρμογή, κάποιος θα καλέσει να συστήσει μια συνέντευξη. Οι νέοι ηλικίας 14 έως 15 ετών που υποβάλλουν αίτηση χρειάζονται άδεια εργασίας, η οποία μπορεί να ληφθεί από το Υπουργείο Εργασίας, ή από σύμβουλο του σχολείου. Πληροφορίες σχετικά με τα έντυπα και τις απαιτούμενες δοκιμές και ελέγχους ιστορικού είναι διαθέσιμα στο διαδίκτυο μέσω της πόλης.

Εάν ο έφηβός σας δεν χρειάζεται εργασία που πληρώνει, αλλά ψάχνει για κάτι για να γεμίσει το καλοκαίρι ή ενδιαφέρεται να οικοδομήσει δεξιότητες ζωής, τότε εξετάστε την ποικιλία των ευκαιριών που περιμένουν στους πολιτιστικούς θεσμούς της πόλης ως εθελοντής. Αυτές οι εργασίες απαιτούν μια ελάχιστη δέσμευση χρόνου που διαφέρει ανάλογα με τη θέση. Οι έφηβοι μπορούν να εξερευνήσουν τις περιοχές ενδιαφέροντος τους καθώς και να συναντήσουν και να χαιρετήσουν το κοινό αλληλεπιδρώντας ως εθελοντές. Οι καλοκαιρινοί εθελοντές πρέπει να είναι τουλάχιστον 14 ετών.

Εποχιακή απασχόληση σε εξωτερικούς χώρους

Οι έφηβοι μπορούν επίσης να υποβάλουν αίτηση για συμβούλους στρατόπεδων διατήρησης. Αυτοί είναι έφηβοι εθελοντές που βοηθούν στο ζωολογικό κήπο, το ενυδρείο, τον βοτανικό κήπο και την παραλία Tingley .

Οι σύμβουλοι στρατοπέδων συνεργάζονται με έναν δάσκαλο και βοηθούν με τα μαθήματα Camp BioPark. Οι σύμβουλοι πρέπει να παρακολουθήσουν έναν προσανατολισμό δύο ωρών τον Μάιο.

Οι έφηβοι στελεχώνουν τις περιοχές ανακάλυψης στο ζωολογικό κήπο, τον βοτανικό κήπο και το ενυδρείο και οδηγούνται από ενήλικες εθελοντές. Οι έφηβοι που είναι 18 ετών μπορούν να ζητήσουν να είναι καπετάνιοι και να επιβλέπουν τους νεότερους εφήβους.

Τα θέματα περιλαμβάνουν τη θαλάσσια βιολογία, τη ζωολογία και την κηπουρική. Οι έφηβοι που είναι τουλάχιστον 14 ετών μπορούν να υποβάλουν αίτηση για να είναι οι οδηγοί φύσης της BioPark. Η εκπαίδευση του Nature Guide πραγματοποιείται τον Μάιο. Εκείνοι που είναι τουλάχιστον 16 μπορούν να υποβάλουν αίτηση για θέσεις ως pooler touch aquarium, σύμβουλος στρατόπεδων διατήρησης ή εθελοντής κηπευτικών.

Οι ενδιαφερόμενοι έφηβοι μπορούν να ξεκινήσουν συμπληρώνοντας μια φόρμα ενδιαφέροντος με την πόλη. Οι έφηβοι ηλικίας 18 ετών και άνω μπορούν να ζητήσουν να γευτούν στο ζωολογικό κήπο, το ενυδρείο ή τους βοτανικούς κήπους. (καθηγητής εθελοντών) · έναν οδηγό αλιείας στην παραλία Tingley. οδηγός στο κτήμα της κληρονομιάς. βοηθός του κήπου του σιδηροδρόμου. ή έναν φυσητή Biovan.

Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στην ενότητα Εργασίες της επίσημης ιστοσελίδας του City of Albuquerque.