Δείτε τα Μουσεία του NYC δωρεάν με την Τράπεζα της Αμερικής και τις θυγατρικές της

Δωρεάν είσοδο για την Τράπεζα της Αμερικής, Merrill Lynch και κατόχους καρτών ΗΠΑ Trust

Το Museums on Us είναι μια μηνιαία προσφορά που προσφέρει στους πελάτες της Τράπεζας της Αμερικής δωρεάν πρόσβαση σε μουσεία σε συγκεκριμένες μέρες. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει περισσότερα από 175 ιδρύματα στις Ηνωμένες Πολιτείες. Αυτή είναι μια μεγάλη ευκαιρία για να δείτε πολλά μουσεία όταν ταξιδεύετε.

Οι λεπτομέριες

Εμφανίστε την πιστωτική ή χρεωστική κάρτα της Τράπεζας της Αμερικής, της Merrill Lynch ή της US Trust μαζί με μια κάρτα ταυτότητας με φωτογραφία για να κερδίσετε μια δωρεάν γενική είσοδο σε οποιοδήποτε συμμετέχον ίδρυμα στο πρώτο πλήρες Σαββατοκύριακο κάθε μήνα. Η Merrill Lynch και η US Trust είναι θυγατρικές της Τράπεζας της Αμερικής.

Οι χρεωστικές και οι πιστωτικές κάρτες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για δωρεάν είσοδο. Τα παιδιά δεν συμπεριλαμβάνονται (εκτός αν έχουν δικά τους δελτία) και κάθε άτομο πρέπει να έχει δική του κάρτα (στο όνομά του) για είσοδο. Η είσοδος αποκλείει ειδικές εκθέσεις, αεροπορικές εκθέσεις και εκδηλώσεις συγκέντρωσης χρημάτων.

Τα μουσεία αλλάζουν από έτος σε έτος, οπότε ελέγχετε πάντα για να δείτε ποια μουσεία συμμετέχουν αυτή τη στιγμή. Ρίξτε μια ματιά στα μουσεία της Νέας Υόρκης που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.