Οικογενειακές διακοπές στο Round Rock

Μπέιζμπολ, Ιστορία και Έπικα Ντόνατς

Μια μικρή πόλη βόρεια του Ώστιν, το Round Rock έθεσε το προφίλ του ως ταξιδιωτικό προορισμό όταν το γήπεδο Dell Diamond έγινε το σπίτι της ομάδας Μπέλσμπολ δευτερεύουσας κατηγορίας Round Rock Express το 2000. Ενώ το γήπεδο παραμένει το μεγαλύτερο αξιοθέατο της πόλης, από άλλα πράγματα να κάνουμε στο Round Rock.

Ημέρα 1 - Ροκ N River River Water Park και παλιό πάρκο εγκαταστάσεων

Το Hampton Inn - Round Rock (110 Dell Way, 512-248-9100) βρίσκεται σε κεντρική τοποθεσία και είναι δημοφιλές με δραστήριες οικογένειες.

Το ξενοδοχείο βρίσκεται επίσης κοντά στην κεντρική πανεπιστημιούπολη του Dell Computer, έτσι ώστε ορισμένα στελέχη της βιομηχανίας υπολογιστών να έρχονται εδώ για να συνδυάσουν τα επαγγελματικά τους ταξίδια με σύντομες οικογενειακές διακοπές.

Μετά το check-in, μεταχειρίστε τα παιδιά σε μια επίσκεψη στο κοντινό Rock 'N River Water Park (3300 Palm Valley Boulevard, 512-671-2737). Το νεοεκτεινόμενο πάρκο πρόκειται να ανοίξει από την Ημέρα Μνήμης 2016. Εκτός από αρκετές ομπρέλες νερού, η εγκατάσταση διαθέτει κώνοι ανατροπής, πιστόλια νερού και τοίχο αναρρίχησης που περιβάλλει το νερό. Οι γονείς μπορούν επίσης να απολαύσουν ένα μπαρ κολύμπι-επάνω. Μια περιοχή φορτηγών τροφίμων καθιστά την αρπαγή ένα σνακ ή πλήρες γεύμα γρήγορα και εύκολα.

Στο Monster Mini-Golf, τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να κάψουν οποιαδήποτε πρόσθετη ενέργεια μπορεί να έχουν ακόμα. Τι θα μπορούσε να κάνει το putt-putt πιο συναρπαστικό; Τι γίνεται με τα τέρατα και τα μαύρα φώτα; Αυτή η ευρύχωρη εσωτερική εγκατάσταση προσφέρει έναν λαμπρό συνδυασμό παλαιών και νέων τεχνολογιών για να κρατήσει τα παιδιά σε επαφή. Η τέχνη του τοίχου που αλλάζει συνεχώς εμφανίζεται κατά μήκος του μαθήματος, παρέχοντας ευφυείς αναφορές pop-culture και άλλες εκπλήξεις.

Η εγκατάσταση ετικέτας λέιζερ είναι εξίσου καινοτόμος, επιτρέποντας στα παιδιά να δουλεύουν σε ομάδες ενώ συναντούν διασκεδαστικές προκλήσεις όπως η ομίχλη και τα κρυφά κρησφύγετα. Η τερατώδης διασκέδαση συνεχίζεται στο arcade, που χαρακτηρίζει κλασικά παιχνίδια όπως το σκι και το χόκεϊ αέρα.

Εάν τα παιδιά εξακολουθούν να έχουν ενέργεια για να ελευθερώσουν, μπορούν να περιπλανηθούν στο παλαιό πάρκο 645 στρεμμάτων, το οποίο βρίσκεται δίπλα στο υδάτινο πάρκο.

Το πάρκο διαθέτει επτά άρτια εξοπλισμένες παιδικές χαρές, μια μικρή λίμνη, κλουβιά κτυπήματος, γήπεδο γκολφ δίσκου και δύο γήπεδα ποδοσφαίρου άμμου. Το πάρκο είναι επίσης τόπος πολλών εκδηλώσεων της κοινότητας, όπως το Φεστιβάλ Ιουνίου και Ιούλη του Frontier Days.

Μετά από μια ημέρα υπαίθρια διασκέδαση, όλη η οικογένεια θα έχει πιθανώς έχει εργαστεί μια μεγάλη όρεξη. Για περιστασιακά, φιλικά προς την οικογένεια τραπεζαρία στο Round Rock, είναι δύσκολο να νικήσετε το Rudy's Country Store και το Bar-BQ (2400 North IH-35, 512-244-2936). Εκτός από την κορυφαία μπριζόλα και το λουκάνικο, το εστιατόριο σερβίρει μια άγρια ​​λαϊκή έκδοση κρέμας καλαμποκιού.

Ημέρα 2 - Αγορές ευκαιρίας και μπέιζμπολ

Μπορείτε να πάρετε ένα δωρεάν ζεστό πρωινό στο ξενοδοχείο ή να πάρετε μια τσάντα πρωινού στο λόμπι, εάν βιάζεστε να βγείτε από την πόρτα. Για μια απόκλιση πρωινής ημέρας, σταματήστε από το Round Rock Donuts (106 West Liberty Avenue, 512-255-3629). Προειδοποίηση: τα τεράστια ντόνατς τύπου κέικ μπορεί να προκαλέσουν βήχα ζάχαρης ή κώμα ζάχαρης, ανάλογα με τη σωματική σας σύσταση. Το γλυκό πορτοκάλι μπορεί να ακούγεται σαν μια περίεργη γεύση για ένα ντόνατ, αλλά είναι η πιο δημοφιλής ποικιλία. Δεδομένου ότι το κατάστημα παρουσιάστηκε στην εκπομπή Man vs. Food TV, τα πλήθη ήταν λίγο τρελά, αλλά δεν πρέπει να περιμένετε πάρα πολύ για να φτάσετε νωρίτερα εκεί.

Αν και πολλά παιδιά δεν είναι ενθουσιασμένα από τη σκέψη των ψώνια ψώνια, θα ζεσταθούν γρήγορα στην ιδέα με την υπόσχεση νέων παπουτσιών ή ενδυμάτων.

Στις Round Rock Premium Outlets (4401 IH-35, 512-863-6688), ο μεγάλος αριθμός καταστημάτων μπορεί να φαίνεται συντριπτικά στην αρχή. Βοηθά να έχουμε ένα σχέδιο παιχνιδιού. Χρειάζεστε αθλητικά παπούτσια; Δείτε το κατάστημα της Adidas. Ψάχνετε για ρούχα πίσω-προς-σχολείο; Επικεφαλής στη Δημοκρατία της Μπανάνα ή στο Van Heusen. Οι τακτικοί ορκίζονται από τη Συλλογή Κουζίνας για οικονομικά οικιακά σκεύη και το κατάστημα Hanes / Bali για εσώρουχα.

Όταν είστε έτοιμοι για μεσημεριανό γεύμα, παραλείψτε το γήπεδο τροφίμων και κάντε μια σύντομη οδήγηση στο In-N-Out Burger (4251 IH-35, 800-786-1000). Η αλυσίδα που εδρεύει στην Καλιφόρνια έχει πιάσει γρήγορα στο Τέξας, λόγω των λογικών τιμών της, των υψηλής ποιότητας κρέατος και των παγωμένων πατάτες και κουνουπιών.

Η ένωση του μπιφτέκι είναι επίσης κοντά στο μόνο IKEA της περιοχής (1 IKEA Way, 888-888-4532).

Αν χρειάζεστε μια προσιτή αλλά δύσκολα συναρμολογημένη βιβλιοθήκη ή κρεβάτι, ίσως θελήσετε να σταματήσετε και να ρίξετε μια ματιά.

Το απόγευμα, ένας σύντομος υπνάκο πίσω στο ξενοδοχείο μπορεί να είναι εντάξει. Εάν τα παιδιά εξακολουθούν να έχουν ενέργεια για να καούν, ίσως μπορείτε να χαλαρώσετε δίπλα στην πισίνα ενώ παίζουν στο νερό.

Ένα παιχνίδι μπέιζμπολ το βράδυ στο Dell Diamond είναι ο ιδανικός τρόπος να ξεκινήσετε μια διασκεδαστική μέρα με την οικογένεια. Εάν θέλετε να έχετε ένα πικνίκ, μπορείτε να απλώσετε στο γκαζόν πίσω από το outfield. Το όλο γήπεδο έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει μια πιο οικεία εμπειρία από τα παιχνίδια μεγάλου πρωταθλήματος. Τα καθίσματα ακριβώς πίσω από το πιάτο της κατοικίας είναι πιο κοντά στο κτύπημα από ό, τι ο στάμνα! Τα καθίσματα Premium περιλαμβάνουν τραπέζια δίσκων και οι σερβιτόροι θα σας παραδώσουν τα φαγητά και τα ποτά σας.

Αν φτάσετε νωρίς, τα παιδιά μπορούν να παίξουν στο γήπεδο μπάσκετ ή να ανεβαίνουν σε ένα βράχο. Το Home Run Porch είναι μια καθορισμένη περιοχή πίσω από το αριστερό πεδίο όπου οι παίκτες υπογράφουν συχνά αυτόγραφα πριν και μετά το παιχνίδι. Είτε κερδίζει ή χάνει η γηπεδούχος ομάδα, όλα τα παιχνίδια τελειώνουν με μια εντυπωσιακή επίδειξη πυροτεχνημάτων συνοδευόμενη από μουσική.

Ημέρα 3 - Σπήλαια εσωτερικού χώρου και στρογγυλό βράχο στο κέντρο της πόλης

Στην καυτή ζέστη ενός κεντρικού καλοκαιριού του Τέξας, είναι πάντα καλή ιδέα να έχετε μερικές δροσερές επιλογές αναψυχής στην ημερήσια διάταξη. Τα εσωτερικά διαστημικά σπήλαια ανακαλύφθηκαν κατά την κατασκευή του Interstate 35. Στην πραγματικότητα, τμήματα της σπηλιάς βρίσκονται ακριβώς κάτω από την εθνική οδό. Το σπήλαιο παραμένει περίπου 72 μοίρες όλο το χρόνο. Ακόμη και αν βρέχει έξω, η σπηλιά συνήθως παραμένει ανοιχτή. χρειάζεται βροχή τρεις ή τέσσερις μέρες για να φτάσει μέχρι τα σπήλαια. Ο ξεναγός θα επισημάνει το σημείο στο ανώτατο όριο της σπηλιάς, όπου ένας από τους γενναίους υπαλλήλους του Τμήματος Αυτοκινητοδρόμων του Τέξας κατέρρευσε για πρώτη φορά το 1963. Αν και το σπήλαιο υπήρχε για περισσότερα από 10.000 χρόνια, ήταν πιθανότατα ο πρώτος άνθρωπος να το δει ποτέ.

Η βασική περιήγηση διαρκεί μόνο περίπου 30 λεπτά, αλλά μπορεί να θέλετε να παραμείνετε λίγο για να εκτιμήσετε πλήρως τους εξωφρενικούς σχηματισμούς πετρωμάτων. Εκτός από τους σταλαγμίτες και τους σταλακτίτες, υπάρχουν ολόκληροι τοίχοι που φαίνεται να ρέουν ακόμα κι αν είναι στερεοί βράχοι. Κάτω από το κέντρο του επισκέπτη, εμφανίζεται μια ποικιλία απολιθωμάτων στο σπήλαιο.

Καμία επίσκεψη στο Round Rock δεν θα ήταν πλήρης χωρίς να επισκεφθείτε το Memorial Park (600 North Lee Street), το site του πραγματικού ροκ που ονομάστηκε η πόλη. Και, ναι, είναι στρογγυλό (κάπως). Η διακριτική πέτρα ήταν ένα πρώιμο ορόσημο στο Brushy Creek για εποίκους και βοοειδή. Το πάρκο διαθέτει παιδική χαρά και ένα γραφικό μονοπάτι μισό μίλι κατά μήκος του κολπίσκου.

Η ιστορική συνοικία του ιστορικού κέντρου (που αρχίζει στην οδό 100 East Main) περιλαμβάνει αξιόλογα διατηρημένα κτίρια που ολοκληρώθηκαν στα τέλη του 18ου αιώνα. Το πιο διάσημο κτίριο είναι το εργοστάσιο Old Broom Factory, το οποίο ήταν κάποτε το site ενός από τους μεγαλύτερους εργοδότες της πόλης. Η εταιρεία προφανώς έκανε κάποιες πολύ καλές σκούπες γιατί κέρδισε ένα χρυσό μετάλλιο για το προϊόν της στην Παγκόσμια Έκθεση 1904 στο St. Louis. Τα περισσότερα ιστορικά κτίρια διαθέτουν ενημερωτικές πινακίδες για όσους θέλουν να διαβάσουν περισσότερα για την ιστορία της πόλης.

Ένα από αυτά τα ιστορικά κτίρια φιλοξενεί επίσης ένα υπέροχο εστιατόριο, το Main Street Grill (118 East Main Street, 512-244-7525). Είναι λίγο πιο φανταχτερός από ένα τυπικό οικογενειακό εστιατόριο, αλλά είναι ένας καλός τρόπος να ολοκληρώσετε το ταξίδι σας στο Round Rock. Το σύνθετο μπριζόλα και τη γαρίδα είναι μια εξαιρετική επιλογή, όπως και το ψητό χοιρινό κρέας. Μπορεί να είναι δύσκολο να βρούμε ένα πιάτο εδώ που να ικανοποιεί τους ουρανίσκους του μικρού, αλλά το alfredo κοτόπουλου ή τα κέικ καβουρδισμένου καβουριού αποτελούν ελπιδοφόρες δυνατότητες. Για επιδόρπιο, επιλέξτε το cheesecake με σάλτσα βατόμουρων ή μπανάνες Foster.