Εθελοντικές ευκαιρίες για το Spring Break

Οργανισμοί που αφήνουν τους σπουδαστές κολλεγίων να επιστρέψουν

Εάν είστε φοιτητής κολλεγίων που θέλουν να περάσουν τον εαυτό σας το εαρινό διάλειμμα εθελοντισμού , υπάρχουν αρκετές μεγάλες εθελοντικές οργανώσεις στις Ηνωμένες Πολιτείες που δέχονται εθελοντές κατά τη διάρκεια αυτής της πολυάσχολης εποχής του έτους.

Αυτές οι μη κερδοσκοπικές οργανώσεις εθελοντών και οι εταιρικές σχέσεις βοηθούν τους εθελοντές να προσφέρουν ευκαιρίες να δώσουν πίσω στις τοπικές τους κοινότητες καθώς και σε περιοχές με φτωχές περιοχές στο εξωτερικό. Από το Habitat for Humanity στο United Way, είστε βέβαιοι ότι θα βρείτε μια ευκαιρία να ταιριάζει με το ενδιαφέρον σας και το πρόγραμμα διακοπών της άνοιξης σε ένα από αυτά τα φανταστικά φιλανθρωπικά ιδρύματα.

Το εθελοντικό ταξίδι ή ο εθελοντισμός συνδυάζει τον τουρισμό με εθελοντικές διακοπές και πολλοί οργανισμοί δημιουργήθηκαν ειδικά για να βοηθήσουν τους σπουδαστές κολλεγίων με εθελοντικά προγράμματα στο εσωτερικό και στο εξωτερικό. Θα συμφωνήσετε με συναδέλφους που μοιράζονται τα ενδιαφέροντα και τους στόχους σας, οπότε είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να συναντήσετε και νέους φίλους για το εαρινό σας διάλειμμα .