Μουσείο Στρατού των ΗΠΑ στο Fort Belvoir, VA

Δημιουργώντας ένα νέο μουσείο κοντά στην Ουάσιγκτον για να τιμήσει τον αμερικανικό στρατό

Το Μουσείο του Στρατού των ΗΠΑ, που ονομάζεται επίσημα το Εθνικό Μουσείο του Στρατού των Ηνωμένων Πολιτειών, θα κατασκευαστεί στο Fort Belvoir, Βιρτζίνια, για να τιμήσει την υπηρεσία και τη θυσία όλων των Αμερικανών Στρατιωτών που εξυπηρετούνται από την ίδρυση του Στρατού το 1775. Θα είναι μια state- η οποία θα διατηρήσει την ιστορία της παλαιότερης στρατιωτικής θητείας της Αμερικής και θα εκπαιδεύσει τους επισκέπτες για το ρόλο του στρατού στην ανάπτυξη του έθνους.

Το μουσείο θα κατασκευαστεί μόλις 16 μίλια νότια της Washington, DC. Η πρωτοπορία πραγματοποιήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2016 και το μουσείο αναμένεται να ανοίξει το 2018.

Το κύριο κτίριο του Μουσείου Στρατού των ΗΠΑ θα είναι περίπου 175.000 τετραγωνικά πόδια και θα τεθεί σε 41 στρέμματα γης. Θα κατασκευαστεί σε ένα τμήμα του γηπέδου γκολφ Fort Belvoir το οποίο θα αναδιαμορφωθεί για να διατηρήσει 36 τρύπες γκολφ. Ένας αναμνηστικός κήπος και πάρκο θα συμπεριληφθούν για να φιλοξενήσουν αναπαλαιώσεις, εκπαιδευτικά προγράμματα και ειδικές εκδηλώσεις. Η αρχιτεκτονική εταιρεία Skidmore, Owings & Merrill έχει επιλεγεί για να σχεδιάσει το μουσείο, ενώ ο Christopher Chadbourne & Associates θα επιβλέπει τον σχεδιασμό και το σχεδιασμό των γκαλερί και των εκθεμάτων. Το Ιστορικό Ίδρυμα Στρατού συγκεντρώνει χρήματα για την κατασκευή του μουσείου από ιδιωτικούς δότες. Ένα αναμενόμενο ποσό 200 εκατομμυρίων δολαρίων είναι απαραίτητο.

Μουσείο Highlights

Τοποθεσία

Το North Post του Fort Belvoir, VA, λιγότερο από 30 λεπτά νότια της πρωτεύουσας του έθνους μας στην Ουάσιγκτον, DC.

Οδηγίες: Από την Ουάσιγκτον DC, ταξιδεύετε νότια σε I-95, πάρτε την Fairfax Parkway / Backlick Road (7100) έξοδο 166 Α. Πάρτε Fairfax County Parkway στο τέλος της στο US Rt. 1 (Richmond Highway.) Στρίψτε αριστερά. Στο πρώτο φως, στα δεξιά, είναι η είσοδος για την πύλη Tulley στο Fort Belvoir.

Σχετικά με το Fort Belvoir

Το Fort Belvoir βρίσκεται στην κομητεία Fairfax της Βιρτζίνια, κοντά στο όρος Βερνόν. Είναι μια από τις πιο σημαντικές αμυντικές εγκαταστάσεις του έθνους, όπου στεγάζονται τα κεντρικά τμήματα των αρχηγών των στρατιωτικών μονάδων και οι υπηρεσίες των εννέα διαφορετικών σημαντικών εντολών του Στρατού, 16 διαφορετικές υπηρεσίες του Τμήματος του Στρατού, οκτώ στοιχεία του Αμερικανικού Στρατού και της Εθνικής Φρουράς του Στρατού εννέα πρακτορεία DoD. Επίσης βρίσκονται εδώ ένα στρατιωτικό τάγματος του Ναυτικού των ΗΠΑ, μια αποσύνδεση του θαλάσσιου σώματος, μία αμερικανική μονάδα Πολεμικής Αεροπορίας και μια υπηρεσία του Υπουργείου Οικονομικών. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε τη διεύθυνση www.belvoir.army.mil.

Σχετικά με το Ιστορικό Ίδρυμα του Στρατού

Το Ιστορικό Ίδρυμα Στρατού ιδρύθηκε για να βοηθά και να προωθεί προγράμματα που διατηρούν την ιστορία του Αμερικανού Στρατιώτη και προωθούν την κατανόηση και την εκτίμηση από το κοινό για τις συνεισφορές όλων των συνιστωσών του Στρατού των ΗΠΑ και των μελών του.

Το Ίδρυμα χρησιμεύει ως επίσημη οντότητα συγκέντρωσης χρημάτων για το Εθνικό Μουσείο του Στρατού των Ηνωμένων Πολιτειών. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε τη διεύθυνση www.armyhistory.org.

Επίσημη Ιστοσελίδα: www.armyhistory.org