Ελληνικό Θέατρο του Μπέρκλεϊ

Το Ελληνικό Θέατρο William Randolph Hearst, που είναι γνωστό σε τοπικό επίπεδο ως το Ελληνικό Θέατρο του Μπέρκλεϊ, είναι ένα από τα καλύτερα μέρη για να δείτε μια καλοκαιρινή συναυλία στην Καλιφόρνια.

Η ελληνική δομή του θεάτρου είναι πάνω από 100 χρόνια, κατασκευασμένη σε πανέμορφο, κλασικό στυλ. Η τοποθεσία του στην πλαγιά έχει υπέροχη θέα στον κόλπο του Σαν Φρανσίσκο και σε τμήματα της πανεπιστημιούπολης (αλλά μόνο από την κορυφή της ιδιοκτησίας).

Μπέρκλεϊ Ελληνικά Θεατρικά Συγκροτήματα

Ορισμένες συναυλίες στο Ελληνικό Θέατρο προσφέρονται μέσω Καλών Παραστάσεων, ενώ άλλες οργανώνονται από τον υποστηρικτή Another Planet Entertainment (APE).

Ο συνδυασμός ερμηνευτών είναι εκλεκτικός. Οι καλλιτέχνες που παίζουν στο παρελθόν έχουν συμπεριλάβει τους Yo-Yo Ma, τον Placido Domingo, τον John Fogerty της Αναγέννησης του Creedence Clearwater, τον John Legend, τον Radiohead και την Idina Menzel.

Στις παραστάσεις κλασικής μουσικής, τα ακροατήρια του Berkeley είναι ήσυχα, προσεκτικά και ωραία ο ένας στον άλλο, αλλά δεν είναι πάντοτε ακριβή. Στην πραγματικότητα, τόσοι πολλοί άνθρωποι μπορεί να φτάσουν αργά, καθυστερώντας την έναρξη της παράστασης.

Όλοι συμφωνούν ότι οι απόψεις του ελληνικού θεάτρου είναι θεαματικές, με θέα στην πανεπιστημιούπολη, την Golden Gate και Bay Bridge, το Σαν Φρανσίσκο και - σε μια αρκετά ξεκάθαρη μέρα - το όρος Tamalpais στην κομητεία Marin. Διαβάστε τις κριτικές τους για το Yelp και το Tripadvisor.

Το κάθισμα μπορεί να προκαλέσει σύγχυση

Πριν αγοράσετε τα εισιτήριά σας, γνωρίστε τη διάταξη. Δυστυχώς, ίσως αισθάνεστε σαν μια ανάγκη από το πανεπιστήμιο δίπλα στην πόρτα για να το καταλάβετε. Ανάλογα με τη συναυλία, ολόκληρος ο τόπος μπορεί να είναι γενικός μόνο εισδοχής, ενώ για άλλους όλοι οι χώροι είναι κρατημένοι.

Οι γενικές εκτελέσεις μόνο για την είσοδο σας δίνουν την ευελιξία να χορεύετε κοντά στη σκηνή ή να παρακολουθήσετε μακρύτερα. Το κάθισμα είναι ο πρώτος έρθει, το πρώτο σερβίρεται για αυτές τις συναυλίες και οι βετεράνοι του Ελληνικού Θεάτρου συνιστούν να φτάνουν νωρίς ώστε να είσαι πρώτος στη σειρά. Για να μπείτε ταχύτερα, χρησιμοποιήστε την πύλη μέχρι το λόφο δίπλα στο Bowles Hall αντί για το ένα κοντά στο box office.

Για μερικές παραστάσεις, μόνο οι θέσεις κοντά στη σκηνή είναι αποκλειστικές και για άλλους, η δεύτερη βαθμίδα είναι επίσης επιφυλακτική. Η περιοχή του χλοοτάπητα είναι πάντα γενική είσοδος.

Το θέατρο είναι τοποθετημένο σε μισό κύκλο, χωρισμένο σε τμήματα

Εάν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες, ελέγξτε το επίσημο διάγραμμα καθισμάτων.

Εισιτήρια για το Ελληνικό Θέατρο του Μπέρκλεϊ

Η καλοκαιρινή συναυλιακή περίοδος διαρκεί από το Μάιο έως τον Οκτώβριο Όλοι πρέπει να έχουν εισιτήριο και δεν επιτρέπονται καροτσάκια. Τα εισιτήρια για πολλές εκθέσεις APE κυκλοφορούν την Παρασκευή στις 10 π.μ. Ο καλύτερος τρόπος για να ενημερωθείτε εκ των προτέρων για επερχόμενες εκπομπές είναι να συμμετάσχετε στη λίστα αλληλογραφίας τους.

Για να μάθετε όλα όσα παίζετε, πρέπει να κάνετε δύο στάσεις: Ελέγξτε το πρόγραμμα του Ελληνικού Θεάτρου Berkeley και ελέγξτε το πρόγραμμα Cal Performances για παραστάσεις στα ελληνικά.

Για τις παραστάσεις Cal, μπορείτε να κάνετε εισιτήρια εκ των προτέρων στο γραφείο Cal Performances Box στο Zellerbach Hall στην πανεπιστημιούπολη, χωρίς χρέωση. Το box office του Ελληνικού Θεάτρου είναι ανοιχτό μόνο την ημέρα της παράστασης - 1.5 ώρες πριν από την ώρα του show - για την πώληση των εισιτηρίων και θα καλέσει pickup.

Συμβουλές για συναυλίες στο Ελληνικό Θέατρο του Μπέρκλεϊ

Πώς να φτάσετε στο Ελληνικό Θέατρο του Μπέρκλεϊ

Το θέατρο είναι στο Gayley Road του 2001 στο Μπέρκλεϊ, κοντά στην πανεπιστημιούπολη του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνιας.

Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να χρησιμοποιήσετε το BART, αλλά είναι περίπου ένα μίλι με τα πόδια από το σταθμό στο Shattuck, το οποίο θα διαρκέσει περίπου 20 λεπτά.

Θα βρείτε μερικές συμβουλές για το πού να σταθμεύσετε στην ιστοσελίδα Cal Performances.

Ορισμένοι βετεράνοι του Ελληνικού Θεάτρου προτείνουν να σταθμεύσετε στους κοντινούς δρόμους αντί για τα γκαράζ. Είναι μια στρατηγική που μπορεί να σας εξοικονομήσει χρήματα, αλλά δεν είναι απλό να το καταλάβετε.

Τα σποτ θα είναι σπάνια όταν κάτι άλλο συμβαίνει στην πανεπιστημιούπολη. Ο χώρος στάθμευσης για μέρος της επίσκεψής σας μπορεί να είναι δωρεάν, ακόμη και όταν υπάρχει ένα μετρητή στο κράσπεδο. Ωστόσο, η επιβολή της στάθμευσης στο Berkeley είναι αυστηρή και πρέπει να είστε σίγουροι ότι δεν ξεπερνάτε το χρονικό όριο και ότι ο μετρητής πληρώνεται μέχρι να αρθούν τα τέλη.

Περισσότερα πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε

Αν πάτε στο Μπέρκλεϊ για μια συναυλία, ίσως να μείνετε λίγο περισσότερο. Για να σας βοηθήσει να προγραμματίσετε το ταξίδι σας, χρησιμοποιήστε αυτόν τον οδηγό απόδραση στο Σαββατοκύριακο του Μπέρκλεϊ .

Το Μπέρκλεϊ είναι μόνο ένα από τα πολλά μέρη στην Καλιφόρνια για να απολαύσετε μια καλοκαιρινή συναυλία στην Καλιφόρνια ή μια υπαίθρια θεατρική παράσταση . Και μια ελληνική συναυλία θεάτρου είναι ένας από τους πολλούς τρόπους για να απολαύσετε καλοκαιρινές βραδιές στο Σαν Φρανσίσκο .