Φύση κέντρα στην Ουάσιγκτον DC, Μέριλαντ και Βιρτζίνια

Μεγάλα μέρη για να εξερευνήσετε τη φύση στην πρωτεύουσα

Τα κέντρα φύσης παρέχουν διασκεδαστικές και εμπλουτιστικές ευκαιρίες για να σας καλλιεργήσουν την περιέργεια του παιδιού σας για το φυσικό μας περιβάλλον. Η περιοχή της Ουάσιγκτον έχει πολλά πάρκα που έχουν προγράμματα φύσης για να δίνουν στους επισκέπτες μια προσεγμένη θέα της άγριας ζωής με τα χέρια τους σε εκθέματα, ερμηνευτικά προγράμματα και ειδικές εκδηλώσεις .. Ενώ πολλές εγκαταστάσεις βρίσκονται στα προάστια του Maryland και της Virginia, κέντρο της φύσης ακριβώς στην πόλη στο Rock Creek Park.

έντομα, αμφίβια, ερπετά και αρπακτικά πουλιά. Ειδικά προγράμματα προσφέρονται για σχολικές ομάδες, ομάδες προσκόπων, μαθητές στο σπίτι και ενήλικες. Οι συμμετέχοντες απολαμβάνουν πεζοπορίες στη φύση, φωτιές, ιστορίες, ζωγραφικές εκδηλώσεις, μαριονέτες, βιοτεχνίες και άλλα προγράμματα. Τα πάρκα γύρω από την πρωτεύουσα προσφέρουν μια μεγάλη ποικιλία ψυχαγωγικών εγκαταστάσεων και κάθε κέντρο φύσης έχει τη δική του προσωπικότητα και χαρακτηριστικά. Ένα ταξίδι σε κάθε ένα από αυτά θα σας δώσει μια διαφορετική εμπειρία.

Στην Ουάσιγκτον

Rock Creek Park Nature Center και πλανητάριο - Rock Creek Park, 5200 Glover Road, ΒΔ Ουάσιγκτον, DC (202) 895-6070. Ανοιχτό όλο το χρόνο - Τετάρτη έως Κυριακή - 9 π.μ. έως 5 μ.μ. Κλειστά Δευτέρα και Τρίτη, Πρωτοχρονιά, 4η Ιουλίου, Ημέρα των Ευχαριστιών και Ημέρα των Χριστουγέννων. Το κέντρο της φύσης προσφέρει εκθέματα, περιπάτους με οδηγό, διαλέξεις, διαδηλώσεις ζωντανών ζώων και το "Discovery Room", ένα πρακτικό δείγμα για παιδιά ηλικίας 2 έως 5 ετών.

Το Rock Creek Planetarium προσφέρει προγράμματα 45-60 λεπτών για να εξερευνήσετε τα αστέρια και τους πλανήτες.

Στο Μέριλαντ

Κέντρο επισκέψεων του Black Hill - Περιφερειακό Πάρκο Black Hill, 20926 Lake Ridge Dr., Boyds, MD (301) 916-0220. Με θέα στη Λίμνη της λίμνης Σενέκα, το Κέντρο Επισκεπτών προσφέρει εκθέματα φύσης και εκθέματα σπιτιών, γωνιά για παιδιά, αίθουσα συνεδριάσεων και γραφείο φυσικών υπαλλήλων.

Φυσιολατρικοί οδηγοί λαμβάνουν μικρές ομάδες στις εκδρομές με σκάφος Pontoon για να εξετάσουν την υδρόβια ζωή και να απολαύσουν ηλιοβασιλέματα που κόβουν την ανάσα. Μπορείτε να ψάξετε για πουλιά, νυχτερίδες και κάστορα κατά μήκος της λίμνης ή να πάρετε ένα εργαστήριο για να μάθετε πώς να ψαρεύετε, κανό ή καγιάκ.

Brookside Nature Center - Περιφερειακό πάρκο Wheaton, Ave. 1400 Glenallen, Wheaton, MD (301) 946-9071. Το ζεστό κτίριο που στεγάζει το Κέντρο Φύσης ήταν αρχικά κατοικία και μετατράπηκε σε κέντρο φύσης το 1960. Συντελεί ως συμπλήρωμα στους κοντινούς κήπους Brookside Gardens και παρέχει ένα χώρο για παιδιά που βρίσκεται κοντά. Οι προβολές περιλαμβάνουν ζώντα ερπετά, αμφίβια, ψάρια, έντομα, θηλαστικά και μια κυψέλη παρατήρησης. Τα αυτοδιαχειριζόμενα μονοπάτια της φύσης σας μεταφέρουν κατά μήκος ερμηνευτικών πεζόδρομων, περιοχών θέασης άγριων ζώων και πτηνών, πεταλούδων και ιθαγενών φυτικών κήπων.

Το κέντρο τοπίου Locust Grove - Περιφερειακό πάρκο Cabin John, 7777 Blvd Democracy, Bethesda, MD (301) 299-1990. Το κτίριο του κέντρου της φύσης ήταν αρχικά μια καλύβα θερμάνσεως για μια εμπορική λειτουργία toboggan. Σήμερα είναι ένα ιδανικό μέρος για να παρακολουθήσετε πουλιά και άλλα μικρά πλάσματα. Τα εκθέματα περιλαμβάνουν φιλικό προς τα παιδιά "Life of a Oak Tree", ζωντανά ζώα και άλλες πρακτικές δραστηριότητες. Μπορείτε να εξερευνήσετε χωράφια, υγρότοπους και streambanks όλα μέσα σε μια γρήγορη βόλτα από το κέντρο.

Κοντά στο πάρκο υπάρχουν παιδότοποι, μικροσκοπικό τρένο, σνακ μπαρ, χώροι για πικ-νικ, εσωτερικά / εξωτερικά γήπεδα τένις, εσωτερικό παγοδρόμιο και φωτισμένα αθλητικά πεδία.

Meadowside Nature Center - Rock Creek Regional Park, 5100 Meadowside Lane, Rockville, Μϋ (301) 924-4141. Η Γωνιά περιέργειας είναι μια αίθουσα ανακάλυψης με ποικίλες δραστηριότητες και ζωντανά ερπετά, αμφίβια και ψάρια. Το Meadowside είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να πάρετε τα παιδιά σε σύντομη πεζοπορία. Πάρτε έναν οδηγό μονοπατιών στο κέντρο της φύσης και εξερευνήστε επτά χιλιόμετρα εύκολων μονοπατιών με ενδιαφέρουσες τοποθεσίες άγριας ζωής και μια μεγάλη ποικιλία φυτών. Εξετάστε τα λιβάδια, τα δάση, τις λίμνες, τα ρέματα, μια μικρή λίμνη και πέντε θεματικούς κήπους: Πεταλούδα Κήπος, Κήπος Herb Herb, Κήπος Λαχανικών Κληρονομιάς, Κήπος Hummingbird και Bat Garden.

Croyden Creek Φύση Κέντρο - 852 Avery Rd Rockville, MD.

(240) 314-8770. Λειτουργεί από την πόλη του Rockville, το κέντρο της φύσης βρίσκεται σε 120 στρέμματα δασών, ανοιχτές περιοχές με λιβάδια και ένα καταρράκτη. Η εγκατάσταση διαθέτει ποικιλία προγραμμάτων περιβαλλοντικής εκπαίδευσης για παιδιά, οικογένειες και ενήλικες.

Watkins Nature Center - Περιφερειακό Πάρκο Watkins, 301 Watkins Dr, Upper Marlboro, MD (301) 218-6702. Η εγκατάσταση προσφέρει κοντινή έρευνα για τα άγρια ​​ζώα με τα κατοικούντα ζωντανά ζώα, τα χέρια για εκθέματα, ερμηνευτικά προγράμματα και ειδικές εκδηλώσεις. Οι ζωντανές εμφανίσεις ζώων περιλαμβάνουν έντομα, αμφίβια, ερπετά και αρπακτικά πουλιά. Το κέντρο της φύσης διαθέτει επίσης εσωτερικές και εξωτερικές λίμνες, ζώνη τροφοδοσίας τραγουδιού, κήπο πεταλούδας / κολιμπρί, χώρος κομποστοποίησης, υπαίθριο εκθετήριο φωλιάς και γυμναστήριο σκίουρου που προβάλλει τους πληθυσμούς των σκίουρων των πάρκων.

Clearwater Nature Center - Περιφερειακό Πάρκο Cosca, 11000 Thrift Rd, Clinton, MD (301) 297-4575. Οι φυσιοδίφες των πάρκων φιλοξενούν μια ποικιλία ερμηνευτικών προγραμμάτων. Το κέντρο της φύσης διαθέτει μια μικρή εσωτερική λίμνη, εκθέματα ζωντανών ζώων, εργαστήριο λαξευτών και εποχιακούς κήπους. Περπατήστε μόνοι σας ή επισκεφθείτε την εγκατάσταση ως μέρος μιας ομάδας για να συναντήσετε τα ζωντανά θηλαστικά, τα ερπετά, τα αμφίβια και τα αρπακτικά πτηνά (συμπεριλαμβανομένου του φαλακρού αετού) που βρίσκονται στο κέντρο.

Mount Rainier Nature Center - 4701 31st Place Mount Rainier, MD (301) 927-2163. Το μοναδικό αστικό κέντρο της πόλης του Πρίγκιπα Γιώργος διαθέτει χειροποίητα εκθέματα, ζωντανά ζώα, εκπαιδευτικές εκθέσεις, αίθουσα παιχνιδιών, υπαίθριο αμφιθέατρο, λάκκο φωτιάς και παιδική χαρά.

Στη Βόρεια Βιρτζίνια


Κέντρο Φύσης του Κόλπου του Κόλπου - 3608 North Military Rd Arlington, VA (703) 228-3403. Φωλιασμένο σε ένα υπέροχο πάρκο, η εγκατάσταση παρέχει ερμηνευτικά προγράμματα περιβαλλοντικής εκπαίδευσης για όλες τις ηλικίες. Ο κήπος Pollinator γεμίζει με πολλά άνθη που περιέχουν νέκταρ και γύρη και πολλά φυτά που προέρχονται από τη Βιρτζίνια.

Hidden Oaks Nature Center - 7701 Royce Street Annandale, VA (703) 941-1065. Το κέντρο της φύσης διαθέτει ζωντανές οθόνες με ζώα, σκηνή πατάτας "δένδρου", βιβλιοθήκη πόρων και διαδραστικό εκθεσιακό υλικό Urban Woodlands. Ανακαλύψτε τα θαύματα της φύσης ενώ η οικογένειά σας παίζει στην αδόμητη περιοχή παιχνιδιού των δασών 1/3 στρεμμάτων.

Κρυφό Λίμνη Φύση Κέντρο - 8511 Greeley Blvd. Springfield, νΑ (703) 451-9588. Το 25 στρέμματα της κρυμμένης λίμνης βρίσκεται δίπλα στο πάρκο Pohick Stream Valley των 700 στρεμμάτων. Ένα μονοπάτι και μια γέφυρα 2.000 ποδών συνδέει τις δύο τοποθεσίες έτσι ώστε να μπορείτε να επισκεφθείτε τη λίμνη, τα ρέματα, τους υγροβιότοπους, τα δάση και τα ήσυχα μέρη που προσφέρουν αυτά τα πάρκα. Το κέντρο της φύσης διαθέτει εκθέματα και ζωντανές οθόνες που σας προσφέρουν το πάρκο και τον φυσικό κόσμο του Fairfax County.

Long Branch Nature Center - 625 S Carlin Springs Rd Arlington, VA (703) 228-6535. Το κέντρο της φύσης διαθέτει εκθέματα, αίθουσα διδασκαλίας (χωρητικότητα 40 ατόμων), αίθουσα Discovery για παιδιά, ζωντανές εμφανίσεις ζώων, ερμηνευτικούς κήπους, λιμνούλα, χώρο για πάρτι γενεθλίων και μια περιοχή Discovery Area. Το Κέντρο φιλοξενεί προγράμματα όλο το χρόνο και ειδικές εκδηλώσεις, όπως η ιστορία, οι φωτιές, οι επεμβατικές απομακρύνσεις των φυτών και οι περιπάτους στη φύση.

Walker Nature Center - 11450 Glade Drive, Reston, νν ( 703) 476-9689. Το κέντρο προσφέρει μια ποικιλία εκπαιδευτικών και ψυχαγωγικών πόρων, προγραμμάτων και εγκαταστάσεων. Το House Nature είναι ένα μοντέλο οικολογικού σχεδιασμού και κατασκευής, πιστοποίησης LEED Gold. Τα προγράμματα έχουν σχεδιαστεί για όλες τις ηλικίες, από τάξεις προσχολικής ηλικίας έως περιπάτους πουλιών μέχρι άγρια ​​φύση, σε προγράμματα έρευνας και νεολαίας.