Δωρεάν πράγματα να κάνετε στο Μόντρεαλ - Δωρεάν διαλογισμό στο Μόντρεαλ

Διαλογισμός στο Μόντρεαλ: Οι κλάσεις, η έρευνα, οι επιφυλάξεις

Διαλογισμός στο Μόντρεαλ: Οι κλάσεις, η έρευνα, οι επιφυλάξεις

Τονίστηκε; Υπέρυθρο; Ίσως ψάχνετε κάτι να κάνετε για να χαλαρώσετε τα στελέχη της αστικής ζωής, ενώ βρίσκεστε σε ένα κομψό προϋπολογισμό; Προσιτή ανακούφιση στο Μόντρεαλ - με τη μορφή αρχαίας προσεγμένης πρακτικής - είναι πολύ πιο κοντά από ό, τι νομίζετε.

Αλλά γιατί να διαλογίσουμε;

Τα οφέλη του διαλογισμού είναι πολυάριθμα και όλο και πιο αναμφισβήτητα, καθώς ένα αυξανόμενο σώμα εμπειρικής έρευνας επιβεβαιώνει ανεκδοτικά στοιχεία που καταδεικνύουν τη θετική επίδραση του διαλογισμού στη μείωση του στρες, ενεργώντας σαν μια πηγή νεολαίας στο μυαλό και στο σώμα.

Το πνεύμα υπερισχύει της ύλης?

Σύμφωνα με τον Dr. Herbert Benson, έναν από τους κορυφαίους ερευνητές του Ιατρικού Σχολείου του Χάρβαρντ, το 60% έως 90% των επισκέψεων στο γιατρό είναι καταγγελίες που σχετίζονται με το άγχος και δεν ανταποκρίνονται καλά στα φάρμακα και / ή στη χειρουργική επέμβαση. Ωστόσο, η τακτική πρακτική του διαλογισμού:

Διαλογισμός στο Μόντρεαλ

Οι τάξεις διαλογισμού στο Μόντρεαλ είναι μερικές φορές δωρεάν, ανοίγοντας την παλιά πρακτική σε ανθρώπους όλων των προϋπολογισμών και υπόβαθρων. Και ενώ η εκμάθηση του τρόπου μεσολάβησης είναι εύκολη, καθιστώντας την πρακτική μια συνήθεια είναι περισσότερο μια πρόκληση.

Μερικές φορές η συμμετοχή σε μια ομάδα μπορεί να προσφέρει αρκετά κίνητρα για να συνεχίσει. Τα κέντρα που αναφέρονται παρακάτω βρίσκονται όλα μέσα και γύρω από το Μόντρεαλ και προσφέρουν δωρεάν συνεδρίες διαλογισμού και / ή δωρεάς.

Διαλογισμός Sahaja Γιόγκα
Διδάσκοντας μια μορφή διαλογισμού που ονομάζεται Sahaja yoga, μερικές ιατρικές μελέτες έχουν δείξει ότι αυτό το "στυλ" μπορεί να είναι ιδιαίτερα επωφελές για τη μείωση επιληπτικών κρίσεων, κρίσεων άσθματος και εμμηνοπαυσιακών συμπτωμάτων.

Online μαθήματα είναι διαθέσιμα, καθώς και in-person τάξεις στο Μόντρεαλ.
Γειτονιά: Verdun
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: 1-866-850-YOGA

Rigpa Καναδά - Κεφάλαιο του Μόντρεαλ
Θιβετιανή βουδιστική οργάνωση που προσφέρει βραδινές διαλογισμοί ανοικτές σε όλες τις θρησκείες.
Γειτονιά : Οροπέδιο Mont-Royal
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: (514) 490-9092

Γιόγκα στο πάρκο
Καθοδηγούμενος διαλογισμός και ομιλία του Ντάρμα που φιλοξενείται από τη Γιόγκα στο Πάρκο στην Κυριακή το πρωί της NDG. Προτεινόμενη δωρεά $ 5. Όλα τα έσοδα υποστηρίζουν φιλανθρωπικές οργανώσεις.
Γειτονιά : NDG
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: (514) 712-YOGA (9642)